Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: De ce se rup prezervativele?!! din 9 sep 2008 19:03 de fiorela
Draga,eu cu prietenul meu folosim prezervative.Am folosit de toate inclusiv LOVE+,sau altele de prosta calitate,din magazine.Ori nu le folosesti u cum trebuie sau poate pur si simplu ai ghinion si se rup.Noua nu ni s-au rupt niciodata.SORRY PT ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal? din 9 sep 2008 17:32 de Trexv
Eh cred ca ar trebuii sa te documentezi tu mai bine pentru ca, de obicei, nu ma bag undeva unde nu stiu despre ce vorbesc:
-citeste aici http://www.seximus.ro/intrebari_sex/sex_anal_1.php -citeste si consecintele sexului anal si acolo la igiena ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal? din 9 sep 2008 17:24 de pacpac
e mai bine sa faca o clisma cu 1-2h inainte de sexul anal.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal? din 9 sep 2008 17:02 de simosimina
:))))) de unde ai inventat chestia cu clisma? :))))) Doamne :))))))) In primul rand..stai linistit ca nu trebuie sa bagi ... cu totul.. :)) si nici nu vei avea urme de ... pe ea dk la asta te gandesti :))) Clisma? Crezi ca o bagi pana in stomac? ...
Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal? din 9 sep 2008 16:56 de Trexv
Nu e vorba de incercat sau neincercat, din moment ce NU ma atrage sa incerc.... Am relatie stabila, dar tot nu ma atrage, si tin sa mentionez ca imi place sa fac si sa mi se faca oral si multe multe alte chestii ( nu cred ca trebuie sa insir ), ...
Re: Re: Re: Re: intrebare pt baietzi:D din 9 sep 2008 16:11 de valentine
te duci intr-un magazin unde poti sa testezi si incerci sa gasesti mirosul care crezi ca i s-ar potrivi lui cel mai bine...nu trebuie neaparat sa fie vreo firma renumita
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal? din 9 sep 2008 15:52 de barosank17
deci in spania se practica sex anal si sex oral fara nici o problema...mai ales k sunt unele fete d p akolo kre l fac prietenilor oral din prima zi d cunostiinta..si multi mi-au zis k e ceva normal pt k incalzirea se bazeaza p oral..akm dk ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal? din 9 sep 2008 15:27 de simosimina
CRED CA MAJORITATEA DE PE SITE-UL ASTA AU INCERCAT..dar le e rusine sa recunoasca... E o experienta noua, dar care trebuie facuta intr-o relatie stabila, parerea mea
Re: Re: Re: din 9 sep 2008 14:11 de Stranger_to_love
Deci o fata care a avut un singur partenet toata viata e cea mai desteapta de pe planeta.
Re: Re: din 9 sep 2008 13:39 de valentine
O fata cu minimum de inteligenta stie ca poate obtine diversitate in pat si cu un singur partener, nu ii trebuie 10.
Aproape:,
Re: Re: Penis nedecalotat din 9 sep 2008 12:51 de canon
nu trebuie sa faca operatie de circumcizie
trebuie sa mergi la doctor..iti da cu o substanta pe penis si trage de el...o sa te doara foarte foarte rau...am patit-o eu acum cativa ani
Re: Re: Re: intrebare pt baietzi:) din 9 sep 2008 12:47 de GhoTiK
\
:ok::ok::ok:
Re: ipotent? din 9 sep 2008 12:07 de simosimina
Cred k acest subiect trebuie pus la ABeratii si Caterinci... SERIOS
Re: Re: Re: Re: din 9 sep 2008 09:52 de the_gogu
Un fotbalist la preot:
-Parinte , in RAI se joaca fotbal ?
-Trebuie sa ma documentez , vino maine !
… Maine
-Parinte , ei ?
-Am o veste buna si una rea :
Cea buna: Da , in rai se joaca fotbal .
Cea Rea : Joi ai meci …
Re: Re: Re: Re: Un vis poate deveni realitate? din 9 sep 2008 09:51 de Mihaelascumpik
:rolleyes:he he daca trebe doar atat :)) ma descurc.. cred:blink:
Re: Re: Re: Un vis poate deveni realitate? din 9 sep 2008 01:35 de Rayku
parerea mea e ca talentu si vocea pentru ceea ce iti doresti tu nu prea conteaza...atata timp cat ai fizicul necesar si abordezi pe cine trebuie si iti faci "treaba" o sa ai succes garantat...sunt destule exemple
p.s. invata sa dai din fund ...
Re: Re: Un vis poate deveni realitate? din 9 sep 2008 01:08 de Mihaelascumpik
Poi :D sti imi place mult muzik romaneasca.. :D nu si aia populara sau manele..:)) :-j imi plac cantaretii adv.. :D cum ar fi puya :X dj project :) codu` penal.. :D si mi`as dori ft mult sa devin producatoare/organizatoare :D si chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt baietzi:) din 9 sep 2008 01:04 de Rayku
sa-si foloseasca gura doar cand trebuie nu sa palavrageasca intruna :-`
Re: Re: Codul bunelor maniere din 9 sep 2008 00:17 de Listener
Daca nu ai 7 ani de acasa automat nu ai treaba cu acest cod..ideea care am zis-o mai sus era sa aceea de a exprima prin 7 ani de acasa (daca vrei si ideea asta) si eleganta codului sa te duca mai presus de un smecheras cu masina tare si alte ...
Re: Re: Codul bunelor maniere din 9 sep 2008 00:04 de Listener
Dupa cum a zis Valentino citeste mai atent!!! cat de Nemesis poate am citit dar sincer mai vreau pareri si idei ;) sigur cred ca mai sunt "gesturi" care nu le stiu personal dar in mare cred ca stiu ...intr-un restaurant sau local care inviti o fata ...
Pagina 522 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |