Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Despartire la distanta... voi ce credeti`?

din 11 sep 2008 14:01 de marllene

Vreau sa va spun ca distanta fizica intre doi oameni poate fi depasita atunci cand chiar iubesti. Sunt intr-o situatie similara si ori de cate ori un simplu gand de genul despartirii imi trece prin cap ma apuca depresiile. Trebuie sa te gandesti daca ...

Re: Re:

din 11 sep 2008 09:29 de kennyanu

nu, nu am fost la doctor. nu trebuie sa te duci neaparat la doctor pentru a vedea ca ai un dezavantaj al grupei A II, grupa mostenita din familie.... referitor la ce spunea sgc; cu crema m-am mai dat, dar nu stiu exact ce crema sa folosesc (dov sau ...

Re: Re: De ce se sterg unele subiecte de pe acest

din 11 sep 2008 03:50 de ExoticDream

Hai sa-ti explic de ce se intampla asta, mai ales ca eu sunt "de vina" in general. Vezi tu, noi aici incercam sa fim ordonati, nu de dragul ideii in sine, ci din ratiuni practice. Circa 50% dintre cei care intra pe forum posteaza subiecte ...

Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 10 sep 2008 22:31 de luinwe

nu trebuie sa faci nimic...itzi recomand o solutie. mergi la farmacie si cere "Zineryt" p mine ma ajutat mult:ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in

din 10 sep 2008 22:23 de luinwe

e o povestioara in popor...aia cu "Pielicica"...poate unii o stiu...imi aduc aminte ca ne'a povestit'o invatatoarea in I-IV...la fel in poveste, nevasta "putoarea pamantului"...si omu omu nemultzumit. el mergea la lucru si nevasta statea ...

Re: Insarcinata la 17 ani....

din 10 sep 2008 21:28 de pardaf

....asta e viatza,daca n-ai folosit prezervativ,acum trebuie sa cresti copilul......

Re:

din 10 sep 2008 21:13 de sgc

buna. am grupa de sange AII, Rh negativ. problema pe care-o subliniezi tu, nu are legatura cu grupa sangvina, ci cu faptul ca terminatiile capilarelor sunt foarte sensibile la diferentele mari de temperatura. ele se dilata cand intri in casa, la ...

Re: Alegere intre iubire si si

din 10 sep 2008 19:42 de mira_printesa18

de parerea asta sunt si eu..impreuna cu persoana iubita poti sa faci multe..trebuie doar sa ai incredere in propriile forte si ambitie.....

Re: Prea multe kg in minus :( . Ce e de facut ?

din 10 sep 2008 19:21 de Mihaelascumpik

Ar fi de preferat sa te duci la un doctor.. o sa`ti dea un tratament :) o sa fi mai bne.. nu trebuie sa`ti fie rusine.. te duci la doctor ptr ca ai o problema.. de doctor nu trebe sa`ti fie rusine :)

Re: O intrebare...

din 10 sep 2008 18:41 de luinwe

te risti?

Re: O intrebare...

din 10 sep 2008 18:25 de tequila

nu...din contra trebuie sa folosesti prezervativul.Nu conteaza dak o faci pentru prima oara.a 2,3..a n oara trebuie sa fol prezervativul,fata respectiva poate ramane insarcinata si nu cred k ai vrea asta.prezervativul nu este folosit numai pentru a ...

Re: Re: .........

din 10 sep 2008 18:14 de tequila

nu-i vorba k eu nu imi arat sentimentele din contra o fac si binenteles k am discutat cu ei si spun de fiekre data:"promit k nu o sa te mai dezamagesc si o sa fac progrese"..deunde atate bucurie...

Re: problema cu grupa de sange

din 10 sep 2008 13:49 de Trexv

Ai fost la un medic si el ti-a spus ca e din cauza grupei de sange?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numele

din 10 sep 2008 13:35 de semafor

.......pai da dar mie nu-mi trebuiesc instructiunile......eu sunt prea experimentat.......ca sa-ti dovedes cat sun de experimentat poti sa vi la mine si sa-mi zici ce vrei sa-ti fac fata sau baiat si eu iti fac.......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista leac pt

din 10 sep 2008 11:47 de vera_mary88

Nu stiu daca o poti opri defintiv dar stiu ca o poti controla, sa nu te mai crizezi din lucruri de nimic daca tot faci circ fa pentru niste chestii grave nu pentru orice nimic..Trebuie sa ai incredere in cea de langa tine, pentrece mai mult timp cu ...

Problema cu grupa de sange

din 10 sep 2008 11:33 de kennyanu

Buna ziua! Revin cu o problema la dvs. Am grupa de sange A II cu rh-ul pozitiv. Ca fiecare grupa exista advantaje, dar si dezavantaje. Voi vorbi despre un dezavantaj al carui efect il simt mai ales iarna. La trecerea de la rece la caldura (adica ...

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt baietzi:D

din 10 sep 2008 10:14 de vera_mary88

Sa nu uiti sa il iei si pe el cu tine...sa nu cumva sa iei un parfum care nu i se potriveste pielii lui..Tu nu stii el nu are vreo preferinta?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numele

din 10 sep 2008 01:37 de simosimina

uhh..pare periculos :)) zic sa il folosesti strict cu persoana ta..si nici nu trebuie sa cunosti lb romana cand il folosesti...dar dk are instructiuni de folosire..e mai grav...k nu stii sa citesti... upssssssssssssssss

Re: Re: .........

din 9 sep 2008 22:09 de baby

educati....ca sa nu zicem dresati:lol::lol: :,:-*

Re: .........

din 9 sep 2008 19:33 de angela

Pai tu cum ai vrea un barbat sa-si dezvaluie sentimentele?Sa planga cu lacrimi amare spunandu-ti cat de mult te iubeste( pana se satura de tine si pleaca dupa alta ):. Uneori barbatii sunt mai nepasatori, nu prea isi dau seama de anumite chestii, ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 521 din 1098
«   1 ... 518   519   520   521   522   523   524 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare