Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat t

din 17 sep 2008 16:07 de grapini

dyanna a facut testul ..eu nu am facut ink ..trebuie sal fac ...peste 7 zile.............................ink nu shtyu ce va ieshi ....sper sa iasa negativ ...iar eu m'am culact cu prietenul meu akuma 2 zile ..shi de aia te intreb ...dc ma doare burta ...

Re: Re: Re: Re: dupa cat timp se vede burtika?

din 16 sep 2008 16:16 de dyanaaa

da crede-ma k am facut vreo 4 teste si toate au iesit negativ.pai luna trecuta mi-o venit.acuma ar trebuii sa imi vina prin 23:) sper sa vinaaaa:)

Re: Re: Re: dupa cat timp se vede burtika?

din 16 sep 2008 14:53 de baby

mai fa un test da sa le faci corect:unsure: si daca durerea persista mergi la medic menstruatia a venit? cand trebuie sa vina si cand a venit ultima data? :,:-*

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 15 sep 2008 22:33 de baby

:love::love::love: am puiuuuuuuutz mic mic:love: tre sa ii gasim nume:love: uff.....3 zile superbeeeee:heart: mai iese soarele si pe strada meaO:) ah nici mancare nu-mi trebuie:rolleyes: mai vreau...mai vreau... mai vreau...mai ...

Re: Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti?

din 15 sep 2008 21:21 de Blitzkrieg

Cu lanţuri ca să nu fugă, legat cu cu 3 lacăte care la rândul lor sunt conectate la un soft a cărui parolă este criptată pe 128 biţi. Transmisia parolei se face concomitent pe doua layere. Primul layer este TCP/IP ( pe acesta ...

Re: Ura fata de parinti

din 15 sep 2008 13:58 de simosimina

Adolescenta este perioada in care toti isi urasc parintii mai mult sau mai putin. Este perioada in care iti modelezi personalitatea...ai pareri proprii si nu mai vrei sa fi considerat/a un copil... Este normal..toti am trecut prin asta...Crede-ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 sep 2008 12:32 de ExoticDream

N-ar trebui sa raspund, cel putin avand in vedere limbajul (noroc ca site-ul cenzureaza unele expresii!), dar, pentru ca intamplarea face sa fiu in tema cu suficiente detalii pentru a-mi forma o parere asupra stilului tau in privinta relatiilor, ...

Re: Este posibila marirea penisului???

din 15 sep 2008 11:52 de simosimina

:))) nu este adevarat ce ai auzit! Dar..exista o operatie de marire a penisului. Am vazut un reportaj pe Discovery despre mariri de penis. Hai sa iti spun cum era. Se facea o incizie cam cat un deget aratator cam la jumatatea distantei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal?

din 15 sep 2008 11:46 de katherine

Clisma nu este obligatorie, dar, din considerente de igiena, - departe de a fi ,,recomandata" - nu strica niciodata.

Re: Re: Test pentru barbati

din 15 sep 2008 10:27 de Blitzkrieg

Nuuuuuu, îmi aparţine doar mie. Carpe Diem ? Păi tu te referi la omul "teluric" ale caror acţiuni sunt depedente de timp. Iubeşte "omeneşte". Eu mă refer la omul "spiritual". Poate celelalte activităţi ale "entităţii de lut ...

Din categoria "Obsesii privind sexele"..

din 15 sep 2008 10:07 de ExoticDream

Nu, nu mai trebuie, suntem la capitolul "Ce frumos ar fi daca...." sau "Vise de adormit sexele"! Stai tu linistit, daca pentru barbati va ajunge candva sa primeze iubirea (nu comentam exceptiile), cu siguranta si femeile vor deveni (daca nu erau ...

Re: Re: Re:

din 15 sep 2008 09:49 de the_gogu

eh...acum sunt mai bine dispus ca e dimineata dar o sa-mi treaca repede mai ales cand stiu ca in 2 ore trebuie sa fiu la deschiderea noului an de liceu...ce ne mai trebuie si liceu??? de ce nu ne putem duce direct la facultate dupa 8 clase si-asa ...

Re: Re: Re: tot despre sarut

din 15 sep 2008 01:17 de nemesis

De ce am eu impresia ca acest banc s-ar potrivi mai mult la sectiunea "Viata sexuala"? :ermm:

Re: Test pentru barbati

din 15 sep 2008 01:15 de nemesis

Da, vreau. Nu, nu sunt de acord cu afirmatia de mai sus. Citatul nu apartine unui user... In orice caz, afirmatia este lipsita de sens. Atunci cand iubesti, fiecare secunda conteaza, fiecare minut fara ea este o eternitate. Cred ca iubirea ...

din 14 sep 2008 21:00 de mira_printesa18

a fost al doilea baiat din viata mea...dar el a fost mielusel pe langa cel dinaintea lui....sunt baieti si oameni mult mai rai decat el......si daca ar fi fost sa ma minta...ma mintit frumos.....fata de altii...care nici macar sa ...

din 14 sep 2008 21:00 de Danny_DaBoss

foarte corect..

din 14 sep 2008 20:55 de mira_printesa18

..deja pe mine ma irita...ce a fost a fost...la ce bun sa scormonim cacatul???a fost ,a trecut...fiecare cu viata lui....din greseli invata omul....si daca nu ar fi oameni ca daboss....nu am avea din ce sa invatam..a gresit..a ...

Re: Re: De ce baietilor(barbatilor) le plac barbat

din 14 sep 2008 17:20 de Listener

Nu neaparat de homosexualitate la aia trebuie sa-ti placa penisul in loc de vagin dar sa trecem la subiect sexele identice tind sa mearga spre incredere si cele opuse spre un scop... In general exista pasul asta umblii cu multi baietii (prieteni) ...

din 14 sep 2008 16:13 de Danny_DaBoss

Doamne ce oameni. Bine ca sunteti voi perfecti in plm. Intai uitati-va la voi si dupa aia judecati pe altii.. Voua vi se pare ciudat si ca nu este in regula ceea ce am facut, au fost multe lucruri la mijloc pe care nu le stiti si dati din pizda aia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dc sex anal?

din 14 sep 2008 13:45 de stecher

.............................. da am incercat,da nu am reusit dekit sa bag capul maciucii,atat....pretena a inceput sa planga,k o doare...cu toate k am stat la fundu aproape o ora...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 518 din 1098
«   1 ... 515   516   517   518   519   520   521 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare