Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 sep 2008 11:38 de simosimina

Doamne..ti-am scris mai sus de nu stiu cate ori ca SIMPTOMELE SARCINII NU SE VAD la cateva zile de la contactul sexual!!! Ai INFECTIE URINARA!!!! INTELEGE! Eu inteleg ca ai parinti agresivi..dar sanatatea e sanatate! Trebuie sa vb cu mama ta sa ...

din 19 sep 2008 11:21 de simosimina

Ti-am mai zis sa te duci la doctor ca poate ai INFECTIE URINARA... D-aia te doare si d-aia apare sangele cand urinezi! Du-te odata la ecograf..nu mai sta.. Si insarcinata nu ai cum sa fii..Dar du te la doctor!!!

din 19 sep 2008 11:15 de grapini

menstruatia trebuie sa imi vina in 29 numaii...shi testul de sarcna din cate am inteles trebuie facut numai dupa 7 zile de la contact ...sau se poate si mai rpd...akuma ce s fac ...dak is speriata ..:((:(:((:( (?)

Re: Re: sarutul se inv usor

din 19 sep 2008 01:53 de cosmin

:nu trebuie sa iti faci probleme in privinta asta,sarutul se inv f usor,mai ales d l o pers pe kre o iubesti,nu?asa k stai fara griji!:ok::ok::ok:%%-

UN GUST AMAR ... ???

din 19 sep 2008 00:04 de cornelus001

:rolleyes:Ti-ai inselat iubitul... Deodata in viata ta a aparut un "cineva" special din trecut si nu ai rezistat tentatiei. Invata sa traiesti acest moment, sa-l privesti cu pasiune la inceput si sa simti satisfactie, apoi putin regret, mai multe ...

din 18 sep 2008 20:54 de baby

tu la 14 ani ai tai sa ma citesti si apoi sa faci sex:ok: daca a curs sange e clar ca nu mai esti virgina si din moment ce a introdus penisul in vagin nu mai esti virgina nici in vise:` daca te bate gandu sa avortezi sa il cari dupa tine pe ...

Re: Scuze pentru un barbat care isi loveste parten

din 18 sep 2008 20:15 de Incepator

Trebuie impuscat un asemenea specimen ratat care trage intr-o fata|femeie.... Din partea mea ar trebui inchisi 2 3 ani si nu glumesc.... Parerea mea .. oricat te-ar enerva las-o nu da in ea.... Cina da nu merita sa zica ca e barbat..are ...

Re: Re: anticonceptionale?

din 18 sep 2008 20:10 de baby

Doamne urmeaza sa incep un tratament cu Diane 35:blink: cred ca o sa ma fac de o tona:((mai ales ca am si o pofta de mancare ft mare ori imi fac contract cu fabrica de pufuleti si covrigei:lol: :,:-*

Re: anticonceptionale?

din 18 sep 2008 16:56 de simosimina

Depinde din ce punct de vedere vezi lucrurile. Daca ar fi sa o luam asa babeste..se zice ca de la ele faci cancer..etc blablabla.. Dar in multe tratamente se dau anticonceptionale..chiar dk fata este virgina. Sa iti dau si exemplu..in cazul ...

Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 18 sep 2008 16:30 de vladbodan

din partea mea sa iti fi venit ciclul prima oara si la 5 ani , ca imi e tot una , tu nu esti matura , tu inca esti copil , corpul tau acum "sufera" cele mai mari schimbari , PUBERTATEA chestia ca tu vrei sa faci sex cu el e doar curiozitatea care ...

Re: Re:

din 18 sep 2008 15:54 de Stranger_to_love

In timpul urinarii doar ca sa-si dea seama care este muschiul ce trebuie incordat,insa NU trebuie facute aceste exercitii in timpul urinarii deoarece pot aparea infectii ale tractului urinar. In plus iti dai seama cat timp i-ar trebui sa faca ...

Re: Pierce in buric

din 18 sep 2008 15:48 de vladbodan

ca sa iti raspund mai detaliat .. eu imi fac pierceuri singur si nu patesc mai nimic , am avut in nas [pe mijloc] in buza , in urechi , si chiar si in penis dar am renuntat la el :)) si deci vorbesc din proria experienta in piercinguri.. ideea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric

din 18 sep 2008 14:40 de simosimina

Crede-ma ca il desfac mereu..si nu a patit nimic cercelul..Oricum argintul e bun anti infectii din cate stiu yo.Ma gandeam sa imi iau de aur..poate asa nu se mai infecteaza...... k mi s-a luattttt!!Da` nici nu vreau sa il dau jos :p:p:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric

din 18 sep 2008 14:05 de Nim3n|

De obicei trebuie sa fie din titan...si ai grija k dak se inroseste e posibil sa se poata infecta...argintul se poate coroda si nu o sa mai poti sa il desfaci

Re: Re: Cum invingem timiditatea !?!

din 18 sep 2008 12:50 de omu_negru

depinde unde vrei sa il bei: la un show, intr-un club etc... pentru a scapa de timiditate trebuie sa iti iei inima in dinti si sa o faci....:blink: oricare ar fi persoana dorita de tine

Re: La 19 ani...inca am ata, este normal?

din 18 sep 2008 11:40 de Trexv

1. Ata nu trebuie sa ti se rupa 2. Pentru ejaculare precoce: sunt exercitii care sa te ajute... In timpul urinarii nu lasi sa iasa totul dintr-o data, ci opresti de 5-6 ori si ti cate 4-5 secunde...astfel iti intaresti muschiul aflat intre anus si ...

Re: Re: Re: Re: Cura de slabire+exercitii

din 18 sep 2008 01:55 de un_nevoias

vA ROG FRUMOS, SUNT O PERSOANA DISPERATA, OARE NU EXISTA si pentru barbati cure de slabire? am esuat cu amix 300, am 21 de ani,97 de kg,1.79 m inaltime.. Inainte de vacanta aveam 76 de kg..acum cu scl etc etc munca nu imi permit kiar deloc sa ...

Re: Re:

din 17 sep 2008 18:33 de sgc

450lei costa un chiuretaj. nu trebuie sa mergi cu parintii si nici cu insotitori. trebuie, doar sa iei, PAGINI AURII, sa cauti CABINETE MEDICALE-GINECOLOGIE, localitatea in care habitezi, pune mana pe telefonul ala, suna la un cabinet, si vezi ...

din 17 sep 2008 18:19 de grapini

deic...ca sa avortezi ...catzi bani trebuie sa ai ..?shi la ginecolog ..este neaparat sa mergi cu unul dintre parintii ...sau..? poti merge cu o prietena :-ss:-ss..chiar nu shtyu ce sa mai fac ...mi'e foarte frik ..prima data knd am facut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa c

din 17 sep 2008 16:09 de simosimina

citeste ce ti-am scris mai sus

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 517 din 1098
«   1 ... 514   515   516   517   518   519   520 ... 1098   »

loading...