Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sexul oral

din 26 sep 2008 21:17 de dtp

Alyris explicatia la problema ta este destul de simpla si nu cred ca tu esti cea care trebuie sa isi faca procese de constiinta. In ceea ce priveste sexul oral excitatia mentala joaca un rol mult mai important decat cea fizica pentru ca evident ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot

din 26 sep 2008 13:09 de Incepator

Observ ceva suparare, nu-i nimic toate trec, nu va enervati.... Sa nu va suparati pe mine asa sunt eu . Legat de topic...vezi acum ne-am certat presupu nca deja ti-am devenit anti-patic . O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot tre

din 26 sep 2008 13:04 de vladbodan

ma scutesti feriorule? te rog , nu trebuie sa mi te adresezi cu "domnule" daca nu ai fi invidios m-ai fi lasat in pace si ti-ai fi vazut de ale tale putin ma intereseaza de poza iti pui tu , succes cu poza ta , si nu stiu care sunt alea 99% ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot trece...

din 26 sep 2008 12:38 de vladbodan

pentru domnul invidios "Incepator" incat nu ii merge pentru moment suficient mintea incat sa inteleaga ca suntem doar noi 2 online si ca raspundem unui altuia la ce se dezbate pe forum , nu consider ca trebuie sa fac un topic ca sa vorbesc doar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 26 sep 2008 10:42 de baby

nu INCA:lol: pana la 25de ani nu am de gand:unsure: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 22:55 de vladbodan

ai un plod? sau nu te-ai exprimat tu cum trebuie :lol::lol:?

Re: Nu pot trece...

din 25 sep 2008 20:03 de Listener

Zice Incepator si mai lua o gura de MIERE ba tu te verifici dupa ce faci un topic ....oke faptul ca nu bei nu fumezi este o chestie de apreciat la fete...chestia la "virginitate la baieti" nu mai zic ca tot nu ascultati va deja am explicat dar ...

Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in

din 25 sep 2008 18:31 de Yo_razvy

Eu am auzit de la niste persoane de varsta mai inaintata k kre ma inteleg ff bine k e penisul trebuie sa fie curbat in sus...akma nush km e mai bn:D

Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 18:02 de angela

Nu am spus ca daca te rogi iti pica din cer.Am afirmat ca exista acolo sus o forta pozitiva,Lucian Blaga o numea Marele Alb,altii o numesc Dumnezeu, Allah care are intr-un fel grija de omenire. Daca esti ateu degeaba iti spun de Dumnezeu si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 sep 2008 17:00 de Trexv

Recunosc ca nu am experienta in sex anal decat din citit pentru ca nu m-a atras niciodata... Dar vedeti ca nu sunt singurul care sustine ca trebuie clisma sau cel putin nemancat inainte cu vreo 2-3 ore de contactul sexual.... Si stiu ca nu am de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 16:22 de valentine

Probabil te referi la David Blaine, ca de Chris Angel trebuie sa fi crescut in vreo pestera si sa vezi oameni pt prima oara ca sa crezi ceva din ce face el...plus ca oricine care are o minima pasiune pt domeniu stie ca tot ce face chris angel e ...

Re: :cat:

din 25 sep 2008 16:09 de simosimina

crede-ma ca nu tin regim..mananc tot ce am pofta..niciodata nu am tinut vreun regim anume...in al 2lea rand...nu ai cum sa dai vreun vant..Multe persoane la inceput au tendinta sa "elimine" penisul.sa-l scoata..sa stranga muschii anali... Trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 14:39 de vladbodan

nu probabil ci sigur ! :lol::ok::-*

Re

din 25 sep 2008 14:35 de KVictor

Acuma nimeni nu a mentionat diferenta dintre curvele pe bani, dragele prostituate care se presupun ca sunt pline de BTS si pustoaicele de liceu din ce in ce mai multe care fac sex si nu numai ... moca cum s-ar spune ... si la pustoaicele de liceu pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: dame de companie: pro sau cont

din 25 sep 2008 14:33 de angela

Eu zic ca D-zeu ne-a inzestrat pe toti cu ratiune, posibilitate de a simit, gandi..Daca nu, eram animale.Bine spun unii ca si noi oamenii am fi animale. Restul modalitatea de a gandi, educatia vin si din familie, scoala, plus experienta de viata. ...

Re: Re:

din 25 sep 2008 14:24 de Stranger_to_love

De ce TREBUIE? Ca asa ti s-a bagat in cap de mica. Daca tu nu faci nimic,ci doar te rogi iti spun eu ca nu coboara nimeni din cer sa te ajute.Doar noi putem avea grija de noi,cel mult alti oameni.

Re: Re: Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 14:21 de angela

Nu stiu daca exista vraji care sa aiba si efect,dar cred ca exista diavolul care face rau. De exemplu spune si in Biblie, cum Iisus a vindecat multi posedati de diavol, si a poruncit duhurilor rele sa iasa din trupurile lor.Probabil la fel e si ...

Re: Farmece (vraji)

din 25 sep 2008 14:11 de simosimina

:)) vrajile nu sunt ale Satanei...pt cine scria asta aici :) Farmece..vraji..depinde cine le face..cum le face...cine are cu adevarat darul sa le faca...ca asa oricine zice k se duce la "vrajitoare" sa nush ce....si apoi aia le zice ceva..si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 sep 2008 14:02 de baby

nu cer ce nu pot oferi[in pat] nu fac sex oral...deci nu cer asta. ca o face....ok o face de placere...si tot evit sa primesc asa ceva pt ca apoi stiu ca nu-s in stare sa o fac nu zic ca nu am sa o fac niciodata,probabil o voi face.nu ...

Re: Re: Re: Re: dame de companie: pro sau contra !

din 25 sep 2008 11:47 de Blitzkrieg

Începător, [b] La trei prezervative trebuie să trăiască şi fabrica de suzete[/b]

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 514 din 1098
«   1 ... 511   512   513   514   515   516   517 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare