Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: facultate... din 2 oct 2008 17:03 de DarkAngel
NU exista ghid de agatat pt facultate sau liceu... depinde de abilitatile tale interumane de raltionare si de a capta atentia unei fete.
Pt asta ori sti cate ceva despre ea si cum sa o abordezi ori inveti din mers (dupa ce intri in vorba cu ea) I ...
Re: Re: Re: Pt fete: baieti cu sau fara experienta din 2 oct 2008 14:54 de baby
da o sa cresc eu:lol:
mereu zic ca atunci cand am sa ma fac eu mare.....ehei:lol:
nu stiu..deocamdata nu am reusit sa ii fac sex oral....poate o sa reusesc.......cat despre partener....ok poate sa imi faca pana vede stele verzi
nu trebuie sa ...
Re: Re: Re: Cum se masturbeaza fetele? din 2 oct 2008 11:41 de Incepator
Un raspuns sincer...trebuie un 10 pentru asa ceva .
Nu mai scoateti perle cu mousi si altele .
Re: ma mai iubeste sau nu?mai tine la mine?dispera din 2 oct 2008 10:13 de simosimina
Hey..tie la varsta ei nu iti placea sa cunosti persoane noi, sa iesi in lume?!?!?! Nu o poti izola de colegi..de prieteni..pentru ca la un moment dat ea te va lasa. E normal pt varsta ei sa vrea sa iasa..sa cunoasca..sa isi largeasca cercul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare excesiva ,intensa,p din 2 oct 2008 09:13 de simosimina
Nici nu trebuie..mesajul tau este cartea ta de vizita...
Re: Re: Re: Diane. Ce trebuie sa fac? din 1 oct 2008 23:10 de baby
e bun ca nu te simti rau de la ele.
mi-e imi vine sa vomit mereu:((
ametesc....si imi vine sa o mananc si pe mama:((
abia ma abtin:lol:
iti dai seama ce misto e sa iti fie foame si sa iti vina sa vomiti.
da' cu ce am gresit oare???? :lol: ...
Re: Re: Diane. Ce trebuie sa fac? din 1 oct 2008 23:04 de mercury345
Aha, merci. Exact asa a fost cu orele cum ai zis. Prospectul l-am citit eu dar nu mi-l aminteam exact in seara cu pricina, ca stiam ca una trebuie sa faci daca e a doua sapt si una daca e a 3-a.. si la mine era exact la granita. Dimineata am ...
Re: despartire din 1 oct 2008 18:03 de simosimina
:)) de ce trebuie neaparat sa o "oftici"? mi se pare imatura dorinta ta..
Despartire din 1 oct 2008 17:45 de juanitos
ce trebuie sa fac pentru ca persoana de care tocmai m-am despartit sa-i para rau pt ceea ce a facut (sa o oftic..este vorba de o fata care a tinut cat de cat la mine..cu care am facut si sex)!! astept idei..multumesc
Re: Re: Re: Masurarea corecta a penisului din 1 oct 2008 16:34 de tudores
Completare cu scuzele de riguare!
Sa-ti pui ochelarii si sa te uiti si prin Lupa cand faci nodurile si strangi tare!:)
Pentru intarirea calitatii vorba lui baby trebuie sa faci exercitii de incordare si descoradre si-ti iese si sa mai lucrezi ...
Re: Re: Re: este adevarat??? din 1 oct 2008 16:27 de vladbodan
si de asemenea daca ai fi citit , am scris ca se dau vaccine inainte de a incepe viata sexuala dar nici tu nu prea vezi multe , nu era necesar sa imi repeti ceea ce stiam , iar eu am citat din ceea ce a spus chiar acum cateva zile la pro tv la ...
Re: Re: Masurarea corecta a penisului din 1 oct 2008 16:26 de baby
ce masuri trebuie sa aiba ca sa fie de calitate?
:lol::lol:
poate sa fie lung cat furtunu de pompieri...daca nu sta tare si mandru dom'le...tot degeaba
:lol:
:,:-*
Re: Tigari din 1 oct 2008 12:11 de simosimina
Pay...pp ca nu vrei ca parintii sa isi dea seama ca fumezi. Daca fumezi afara..nu risti sa iti miroasa hainele asa rau a tigari..dar dk te duci intr-un bar sau club..vor mirosi sigur. Faza cu tigarile mentolate este falsa...ee decat au gust ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 30 sep 2008 19:28 de Ana
da... exista... dar ce se intampla atunci, nu poti spune ca e ciclu' normal... ceva diferente fata de obisnuit trebuie sa fie(ori ca e prea "negru" ori prea roziu... tine mult mai putin, si sub forma de picaturi) deci niste semne de intrebare apar ...
Re: Diane. Ce trebuie sa fac? din 30 sep 2008 14:10 de simosimina
Maxim 12 ore poti intarzia cu luarea pastilei. Daca ai trecut..cum spui u 14 ore...trebuie sa fol prezervativ 7 zile...
Re: Re: este adevarat??? din 30 sep 2008 14:03 de simosimina
:)))) citeste mai sus ce am scris. Este o boala care se transmite EXCLUSIV prin sex... Nu este ereditara...si se face tocmai din cauza sexului. De obicei apare o mica rana...pe care dk nu o tratezi ...ea se mareste..si Doamne fereste. De obicei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu din 30 sep 2008 02:39 de sway
Ceva funny si unic!
Re: Re: din 29 sep 2008 16:18 de sgc
multumesc frumos. traiasca filmele documentare. teleenciclopedia, si-apoi discovery channel, national geographic channel, animal planet si zone reality. cel putin, pana sa apara televiziunea prin cablu in Romania si sa fie introduse in grilele de ...
Re: Diane. Ce trebuie sa fac? din 29 sep 2008 12:59 de baby
uite ca am prospectul in fata mea si iti scriu :
cica numai in cazul unei intarzieri mai mari de 12 ore trebuie sa iti faci probleme.
deci tu ai intarziat 14 ore?????
sa zicem ca trebuia sa o iei ieri la ora 20 si de fapt ti-ai amintit ca nu ...
Re: Diane. Ce trebuie sa fac? din 29 sep 2008 10:05 de pacpac
14 ore nu e problema cred
Pagina 512 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |