Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: facultate...

din 2 oct 2008 17:03 de DarkAngel

NU exista ghid de agatat pt facultate sau liceu... depinde de abilitatile tale interumane de raltionare si de a capta atentia unei fete. Pt asta ori sti cate ceva despre ea si cum sa o abordezi ori inveti din mers (dupa ce intri in vorba cu ea) I ...

Re: Re: Re: Pt fete: baieti cu sau fara experienta

din 2 oct 2008 14:54 de baby

da o sa cresc eu:lol: mereu zic ca atunci cand am sa ma fac eu mare.....ehei:lol: nu stiu..deocamdata nu am reusit sa ii fac sex oral....poate o sa reusesc.......cat despre partener....ok poate sa imi faca pana vede stele verzi nu trebuie sa ...

Re: Re: Re: Cum se masturbeaza fetele?

din 2 oct 2008 11:41 de Incepator

Un raspuns sincer...trebuie un 10 pentru asa ceva . Nu mai scoateti perle cu mousi si altele .

Re: ma mai iubeste sau nu?mai tine la mine?dispera

din 2 oct 2008 10:13 de simosimina

Hey..tie la varsta ei nu iti placea sa cunosti persoane noi, sa iesi in lume?!?!?! Nu o poti izola de colegi..de prieteni..pentru ca la un moment dat ea te va lasa. E normal pt varsta ei sa vrea sa iasa..sa cunoasca..sa isi largeasca cercul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare excesiva ,intensa,p

din 2 oct 2008 09:13 de simosimina

Nici nu trebuie..mesajul tau este cartea ta de vizita...

Re: Re: Re: Diane. Ce trebuie sa fac?

din 1 oct 2008 23:10 de baby

e bun ca nu te simti rau de la ele. mi-e imi vine sa vomit mereu:(( ametesc....si imi vine sa o mananc si pe mama:(( abia ma abtin:lol: iti dai seama ce misto e sa iti fie foame si sa iti vina sa vomiti. da' cu ce am gresit oare???? :lol: ...

Re: Re: Diane. Ce trebuie sa fac?

din 1 oct 2008 23:04 de mercury345

Aha, merci. Exact asa a fost cu orele cum ai zis. Prospectul l-am citit eu dar nu mi-l aminteam exact in seara cu pricina, ca stiam ca una trebuie sa faci daca e a doua sapt si una daca e a 3-a.. si la mine era exact la granita. Dimineata am ...

Re: despartire

din 1 oct 2008 18:03 de simosimina

:)) de ce trebuie neaparat sa o "oftici"? mi se pare imatura dorinta ta..

Despartire

din 1 oct 2008 17:45 de juanitos

ce trebuie sa fac pentru ca persoana de care tocmai m-am despartit sa-i para rau pt ceea ce a facut (sa o oftic..este vorba de o fata care a tinut cat de cat la mine..cu care am facut si sex)!! astept idei..multumesc

Re: Re: Re: Masurarea corecta a penisului

din 1 oct 2008 16:34 de tudores

Completare cu scuzele de riguare! Sa-ti pui ochelarii si sa te uiti si prin Lupa cand faci nodurile si strangi tare!:) Pentru intarirea calitatii vorba lui baby trebuie sa faci exercitii de incordare si descoradre si-ti iese si sa mai lucrezi ...

Re: Re: Re: este adevarat???

din 1 oct 2008 16:27 de vladbodan

si de asemenea daca ai fi citit , am scris ca se dau vaccine inainte de a incepe viata sexuala dar nici tu nu prea vezi multe , nu era necesar sa imi repeti ceea ce stiam , iar eu am citat din ceea ce a spus chiar acum cateva zile la pro tv la ...

Re: Re: Masurarea corecta a penisului

din 1 oct 2008 16:26 de baby

ce masuri trebuie sa aiba ca sa fie de calitate? :lol::lol: poate sa fie lung cat furtunu de pompieri...daca nu sta tare si mandru dom'le...tot degeaba :lol: :,:-*

Re: Tigari

din 1 oct 2008 12:11 de simosimina

Pay...pp ca nu vrei ca parintii sa isi dea seama ca fumezi. Daca fumezi afara..nu risti sa iti miroasa hainele asa rau a tigari..dar dk te duci intr-un bar sau club..vor mirosi sigur. Faza cu tigarile mentolate este falsa...ee decat au gust ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 30 sep 2008 19:28 de Ana

da... exista... dar ce se intampla atunci, nu poti spune ca e ciclu' normal... ceva diferente fata de obisnuit trebuie sa fie(ori ca e prea "negru" ori prea roziu... tine mult mai putin, si sub forma de picaturi) deci niste semne de intrebare apar ...

Re: Diane. Ce trebuie sa fac?

din 30 sep 2008 14:10 de simosimina

Maxim 12 ore poti intarzia cu luarea pastilei. Daca ai trecut..cum spui u 14 ore...trebuie sa fol prezervativ 7 zile...

Re: Re: este adevarat???

din 30 sep 2008 14:03 de simosimina

:)))) citeste mai sus ce am scris. Este o boala care se transmite EXCLUSIV prin sex... Nu este ereditara...si se face tocmai din cauza sexului. De obicei apare o mica rana...pe care dk nu o tratezi ...ea se mareste..si Doamne fereste. De obicei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu

din 30 sep 2008 02:39 de sway

Ceva funny si unic!

Re: Re:

din 29 sep 2008 16:18 de sgc

multumesc frumos. traiasca filmele documentare. teleenciclopedia, si-apoi discovery channel, national geographic channel, animal planet si zone reality. cel putin, pana sa apara televiziunea prin cablu in Romania si sa fie introduse in grilele de ...

din 29 sep 2008 12:59 de baby

uite ca am prospectul in fata mea si iti scriu : cica numai in cazul unei intarzieri mai mari de 12 ore trebuie sa iti faci probleme. deci tu ai intarziat 14 ore????? sa zicem ca trebuia sa o iei ieri la ora 20 si de fapt ti-ai amintit ca nu ...

din 29 sep 2008 10:05 de pacpac

14 ore nu e problema cred

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 512 din 1098
«   1 ... 509   510   511   512   513   514   515 ... 1098   »

loading...