Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2008 12:14 de Incepator
Deloc...imi plac versurile am sa mai postez...sunt doar scenarii de viata...
Si chiar de-as fi indragostit nimeni nu se uita la nimeni...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 oct 2008 12:02 de vera_mary88
Somebody is in love :love::love: de cine nu trebuie :D
Re: Re: Re: Re: Re: Ma mai iubeste!? din 8 oct 2008 04:30 de ExoticDream
Eu zic ca are. Depinde de potrivirea pe lungimea de unda, de caractere, de intensitatea sentimentelor, de comunicare, de vointa, de un milion de alti factori, dar.... ochii care nu se vad nu se uita chiar intotdeauna.
:love::love::love:
Re: Problema cu grupa de sange din 7 oct 2008 20:41 de vladbodan
ceea ce ceri tu cam imposibil , tu practic ceri sa ti se schimbe sangele daca din cauza asta e problema , nu stiu exact ... dar daca da , e imposibil sa schimbi grupa sangelui
Re: Dupa o despartire, nu ma mai preocupa fetele! din 7 oct 2008 20:38 de bubulutza
Da ce tupeu a avut fata aia care ti-a pus mana in pantaloni :lol:...tinerii astia din ce in ce mai 'curajosi'.Nu trebuie sa gandesti pesimist...invata din greselile pe care le-ai facut in fosta relatie si incearca sa repeti lucrurile bune in ...
Re: Problema cu grupa de sange din 7 oct 2008 20:30 de bubulutza
Faptul ca ai Rh pozitiv este un lucru imbucurator, deoarece viitorii tai copii vor mosteni grupa asta ( se mosteneste numai de la tata rh-ul)...riscul sa aiba probleme de malformatii va fi minim...despre grupa ta mare lucru nu pot spune, asa cum ...
Re: Problema cu grupa de sange din 7 oct 2008 20:06 de angela
Si eu am AII, nu stiu daca negativ sau pozitiv. Insa nu am probleme in acest sens, si mie mi se inroseste pielea, de la caldura, e normal, insa nu cat sa imi creeze probleme. Cred ca ar trebui sa folosesti o crema pentru copii, pentru ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Ma mai iubeste!? din 7 oct 2008 15:02 de onlyHuman
"Ochii care nu se vad se uita"
Orice ai zice trebuie sa recunosti ca fara contact direct cu o persoana o astfel de relatie nu are foarte multe sanse.
Re: Re: Re: Re: Re: ma duc la ginecolog din 7 oct 2008 13:40 de baby
aaa era doar o poveste care seamana mult cu una reala:lol:
stiti....cand ai parinti severi si stii ca ai comis fapte nepotrivite varstei trebuie sa ai taria sa infrunti orice vine dupa.
pe de o parte mama ar avea dreptate sa o certe pt ca e ...
Re: ma duc la ginecolog din 7 oct 2008 10:27 de Incepator
O sa vada maicata, si o sa te intrebe..cu cine ? si de ce ?... nu o sa ii dai numele si gata n-are ce pati legal,,,oricum daca il prinde maicata ii zboara creierii...
Ma duc la ginecolog din 7 oct 2008 10:19 de mihaela
ma duc la ginecolog cu mamiv si o sami faca ecogrfie iar io nu mai sunt virgina din cauza ca mam indrogostit de cineva si am facut tot ce a vrut el iar io am dabia 15 ani si mie frica sa afle mami ca sigur baiatul ala va pati ceva .se vede la ...
Re: Agatatul la facultate... din 7 oct 2008 01:48 de ExoticDream
Facultatile alea au un pic alt scop decat cel pe care il aduci in discutie si cred ca multi studenti, fie ei si "boboci", au o motivatie de alta natura cand decid sa aleaga astfel de lacasuri educationale. Probabil te referi la unele facultati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 6 oct 2008 21:12 de baby
dar poti zice ca toate prajiturile de acelasi gen sunt proaste. pe cand cele de alt gen sa iti placa.
la fel cum sexul prima data poate fi oribil dar pettingul sau un sex oral ti se poate parea divin.:lol:
eu raman la parerea mea.
daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 6 oct 2008 21:08 de Stranger_to_love
Chestia e ca sexul e recunoscut ca fiind o activitare placuta de toti cei care il practica daca e facut cum trebuie si cu cine trebuie.Deci o prima experienta neplacuta nu ar trebuie sa influenteze.Este esential pt. supravietuirea speciei ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur din 6 oct 2008 16:16 de simosimina
Dragule..nu a fost NUMAI parerea mea ca este aberant acest subiect..si dk mama e medic..stie destule..k o si intreb ...mai ales despre sub asta.. Lasi de inteles ca si u esti un masturbator. Imi cer scuze dk faci parte din pers care se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: va cer parerea.... din 6 oct 2008 15:07 de angela
Nu sunt femeia perfecta, nu judec ci doar fac afirmatii cu privire la ceea ce vad, e o diferenta.. Nu judeca fara sa cunosti persoana respectiva, faptul ca spui niste lucruri de genul ca as duca lipsa de ceva.. sau ca sufar de sindrom PM, toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: va cer parerea.... din 6 oct 2008 12:44 de vladbodan
draga mea ... iti doresc atunci tot binele posibil din lume dar iti etalez unele chestii , si cazuri reale , multe familii au mers in strainatate sa munceasca , pe rand , femeia sau barbatul ca sa faca un ban pentru familie , si sau intors cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diane. Ce trebuie sa f din 6 oct 2008 12:06 de baby
da ma face mai puternica si mai lipsita de dorinta:blink:
mi-as smulge parul din cap cu placere:ermm:
:,:-*
Re: Re: Diane. Ce trebuie sa fac? din 6 oct 2008 11:06 de mercury345
pai deja le iau la sfatul medicului.. si daca nu ma simt deloc rau si nu am niciun fel de probleme de ce sa cer altceva?
Re: Fimoza??? din 6 oct 2008 01:55 de DarkAngel
Plimbandu-ma pe google uite ce am gasit sper sa iti clarifice situatia:
Fimoza este orice situatie in general in care preputul este stramt si nu poate fi retras la baza glandului. Este o conditie congenitala, fiziologica, normala, naturala, ...
Pagina 510 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |