Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 14 oct 2008 16:24 de simosimina

In leg cu candidoza...tratament trebuie sa ia si el neaparat..ca altfel va jucati "fotbal" cu candidoza..ba e mingea la tine ba e la el..si unde ajungeti asa?! Nu mi scapati niciodata de ea. Cand ai candida si ai tratament cu ovule NU trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat? do

din 14 oct 2008 12:16 de baby

da mama dar de zambit si tu ma faci sa zambesc....:rolleyes: si nu suntem impreuna.... cat despre iubire.....off Doamne.....ar trebui sa ghicesc cat ma iubeste?:huh: sa-mi demonsteze:love: FAPTE!!! FAPTEEEEEE!!!!:lol::lol::lol: pt a fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls.

din 13 oct 2008 23:08 de aida

cum pot sa cuceresc un baiat ? trebuie sa stiu neaparat nu stiu cum de toto stau cu ochii pe mine iar cel de care imi place nimic pentru el sunt ca o sora mai mica dar eu nuasta vareau.eu vreau a ma placa cum fac asta? :(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls.

din 13 oct 2008 23:04 de aida

trebuie sa o faci sa para o rratata in fata baiatului care iti place.asa ei se vor desparti iar tu o sa ai cale libera

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 oct 2008 21:14 de the_gogu

O doamnă doreşte să cumpere un papagal şi la piaţă se adresează unui vînzător în acest scop: - Puteţi să-mi vindeţi vreun papagal? - Bine-nţeles! Vă pot oferi acest papagal la preţul de 800.000 lei. - Oh! Este prea mult! Ceva ...

Re: Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj?

din 13 oct 2008 20:53 de Ana

Chiuretaj? aaa,intreruperea unei sarcini nedorite- adica:in urma unui contact sexual neprotejat,partenera ramane insarcinata; decideti ca nu doriti copilul si trebuie sa mergeti la un cabinet ginecologic pentru intreruperea sarcinii ...

Vorbe de duh

din 13 oct 2008 20:46 de the_gogu

Bun...am gasit acete "vorbe de duh" pe un alt site(la sfarsitul postului veti vedea si linkul de unde le-am luat)care mie unul mi-au placut si cred ca sunt bine de stiut pentru cei care inca nu le stiu si mai postati si voi altele stiute de ...

Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 13 oct 2008 17:41 de simosimina

Eu zic sa schimbati pozitia..nush incercati ceva mai "profund"..din cate imi zici u nu ai decat orgasm clitoridian(care il ai in urma frecarii de ceva)...dar daca te-ai concentra mai mult..poate ai avea si orgasm vaginal...sa vezi ce bine e..Mai ...

Re: Despartire

din 13 oct 2008 01:49 de ExoticDream

Cea mai indicata "arma" este INDIFERENTA: o poate "oftica" si pe ea, dar te ajuta si pe tine sa iesi din acel ritual "impreuna", sa te obisnuiesti cu ideea ca relatia s-a sfarsit si lucrurile trebuie sa se schimbe. Daca te dai de ceasul mortii sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelo

din 13 oct 2008 01:39 de ExoticDream

Chiar crezi ca toata lumea se pricepe sa "read minds"?!? :wacko::wacko::wacko: Interesante metafore, interesanta filosofie.... adica in afara teatrului de razboi ne intelegem de la exceptional in sus, asta dupa ce ne-am luptat zi de ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 12 oct 2008 23:42 de Pasaroi_Cuminte

Nu esti sănătoasă.Ai o lume in capul tau si tot timpul ne atribui tuturor indentiăti din lumea ta.De aceea ti-am recomandat sa-ti iei medicamentele.Vorbesc serios.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelo

din 12 oct 2008 22:04 de vladbodan

pai presupun ca atunci cand cunosti o fata si pana sa incepi sa ai o reletie cu ea ii pui intrebari ce iti place si cu o comunicare cat mai diversa despre tot ce se poate si mai afli una alta , apoi dupa ce afli incerci cate putin si esti atent ...

Re: Subiect de discutie la o intalnire...

din 12 oct 2008 21:59 de xpvista11

era mai rau daca erai u timid si ea mai indrazneata poy vb cu ea desp cu a fost in tabara fa,o mereu sa rada ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa

din 12 oct 2008 21:47 de Incepator

Nu trebuie sa faci asa : Vrei sa iti fac pe plac ? Ce vrei anume ? O sa pari cioban (cioben), trebuie sa intuiesti ce anume trebuie facut .

Re: Re: Re: Re: Re: Unde faceti sex?

din 12 oct 2008 21:40 de Incepator

Am dat un edit mai sus, ca nu scrisesem corect . Da...cum ziceam...timp este...persoana trebuie sa fie una potrivita ...

Re: Re: Re:

din 12 oct 2008 03:33 de ExoticDream

Regula se aplica si in cazul unui baiat cu un minimum de inteligenta? :devil::devil::devil:

Re: ce cautati la un baiat? doar pentru fete!! :))

din 11 oct 2008 21:38 de baby

in nici un caz nu ma uit dupa hainele lui de firma sau dupa masina:` nu-mi pasa!:ermm: imi place sa le am pe ale mele nu sa salivez la banii lui:huh: cand ma uit la un baiat ma uit la ochi.nu conteaza culoarea....doar ca ochii unui om spun ...

Re: Ce va atrage mai mult la fete(intrebare pt bai

din 11 oct 2008 18:09 de ionutz_ionut

tzatze... cur... si nush ce :))) probabil ca asa ar raspunde toti! neaaahhh JOKE! pt majoritatea dintre noi conteaza destul de mult aspectul fizic...foarte putini cauta si altceva la o fata..ma refer la latura sentimentala..eu unu' sunt ...

Re: Re: Re: Re: Inceputul.

din 11 oct 2008 11:00 de Incepator

Sa nu ei vreo boala . Sa nu ai o sarcina . Solutii : sper ca stii cu cine te culci, sper ca stii ca trebuie sa folosesti prezervative foarte bune nu conteaza suma investita . Foloseste o metoda naturala de contraceptie poate 2 . Metoda ...

Re: Re: Re: Inceputul.

din 11 oct 2008 09:48 de KelThuzat

Prezervativ :blink: cel mai simplu... PS:Sa nu ungi Prez. cu ulei sau ceva sa alunece mai bn ( :blink: ) ca se rupe :ok: Aye!!:pirate:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 508 din 1098
«   1 ... 505   506   507   508   509   510   511 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare