Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Nu simt nimic cand facem dragoste! din 14 oct 2008 16:24 de simosimina
In leg cu candidoza...tratament trebuie sa ia si el neaparat..ca altfel va jucati "fotbal" cu candidoza..ba e mingea la tine ba e la el..si unde ajungeti asa?! Nu mi scapati niciodata de ea. Cand ai candida si ai tratament cu ovule NU trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la un baiat? do din 14 oct 2008 12:16 de baby
da mama dar de zambit si tu ma faci sa zambesc....:rolleyes: si nu suntem impreuna....
cat despre iubire.....off Doamne.....ar trebui sa ghicesc cat ma iubeste?:huh:
sa-mi demonsteze:love:
FAPTE!!! FAPTEEEEEE!!!!:lol::lol::lol:
pt a fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls. din 13 oct 2008 23:08 de aida
cum pot sa cuceresc un baiat ? trebuie sa stiu neaparat
nu stiu cum de toto stau cu ochii pe mine iar cel de care imi place nimic
pentru el sunt ca o sora mai mica
dar eu nuasta vareau.eu vreau a ma placa cum fac asta?
:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls. din 13 oct 2008 23:04 de aida
trebuie sa o faci sa para o rratata in fata baiatului care iti place.asa ei se vor desparti iar tu o sa ai cale libera
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 13 oct 2008 21:14 de the_gogu
O doamnă doreşte să cumpere un papagal şi la piaţă se adresează unui vînzător în acest scop:
- Puteţi să-mi vindeţi vreun papagal?
- Bine-nţeles! Vă pot oferi acest papagal la preţul de 800.000 lei.
- Oh! Este prea mult! Ceva ...
Re: Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj? din 13 oct 2008 20:53 de Ana
Chiuretaj? aaa,intreruperea unei sarcini nedorite- adica:in urma unui contact sexual neprotejat,partenera ramane insarcinata; decideti ca nu doriti copilul si trebuie sa mergeti la un cabinet ginecologic pentru intreruperea sarcinii ...
Vorbe de duh din 13 oct 2008 20:46 de the_gogu
Bun...am gasit acete "vorbe de duh" pe un alt site(la sfarsitul postului veti vedea si linkul de unde le-am luat)care mie unul mi-au placut si cred ca sunt bine de stiut pentru cei care inca nu le stiu si mai postati si voi altele stiute de ...
Re: Nu simt nimic cand facem dragoste! din 13 oct 2008 17:41 de simosimina
Eu zic sa schimbati pozitia..nush incercati ceva mai "profund"..din cate imi zici u nu ai decat orgasm clitoridian(care il ai in urma frecarii de ceva)...dar daca te-ai concentra mai mult..poate ai avea si orgasm vaginal...sa vezi ce bine e..Mai ...
Re: Despartire din 13 oct 2008 01:49 de ExoticDream
Cea mai indicata "arma" este INDIFERENTA: o poate "oftica" si pe ea, dar te ajuta si pe tine sa iesi din acel ritual "impreuna", sa te obisnuiesti cu ideea ca relatia s-a sfarsit si lucrurile trebuie sa se schimbe. Daca te dai de ceasul mortii sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelo din 13 oct 2008 01:39 de ExoticDream
Chiar crezi ca toata lumea se pricepe sa "read minds"?!?
:wacko::wacko::wacko:
Interesante metafore, interesanta filosofie.... adica in afara teatrului de razboi ne intelegem de la exceptional in sus, asta dupa ce ne-am luptat zi de ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 12 oct 2008 23:42 de Pasaroi_Cuminte
Nu esti sănătoasă.Ai o lume in capul tau si tot timpul ne atribui tuturor indentiăti din lumea ta.De aceea ti-am recomandat sa-ti iei medicamentele.Vorbesc serios.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelo din 12 oct 2008 22:04 de vladbodan
pai presupun ca atunci cand cunosti o fata si pana sa incepi sa ai o reletie cu ea ii pui intrebari ce iti place si cu o comunicare cat mai diversa despre tot ce se poate si mai afli una alta , apoi dupa ce afli incerci cate putin si esti atent ...
Re: Subiect de discutie la o intalnire... din 12 oct 2008 21:59 de xpvista11
era mai rau daca erai u timid si ea mai indrazneata poy vb cu ea desp cu a fost in tabara fa,o mereu sa rada ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa din 12 oct 2008 21:47 de Incepator
Nu trebuie sa faci asa : Vrei sa iti fac pe plac ? Ce vrei anume ? O sa pari cioban (cioben), trebuie sa intuiesti ce anume trebuie facut .
Re: Re: Re: Re: Re: Unde faceti sex? din 12 oct 2008 21:40 de Incepator
Am dat un edit mai sus, ca nu scrisesem corect .
Da...cum ziceam...timp este...persoana trebuie sa fie una potrivita ...
Re: Re: Re: din 12 oct 2008 03:33 de ExoticDream
Regula se aplica si in cazul unui baiat cu un minimum de inteligenta?
:devil::devil::devil:
Re: ce cautati la un baiat? doar pentru fete!! :)) din 11 oct 2008 21:38 de baby
in nici un caz nu ma uit dupa hainele lui de firma sau dupa masina:`
nu-mi pasa!:ermm:
imi place sa le am pe ale mele nu sa salivez la banii lui:huh:
cand ma uit la un baiat ma uit la ochi.nu conteaza culoarea....doar ca ochii unui om spun ...
Re: Ce va atrage mai mult la fete(intrebare pt bai din 11 oct 2008 18:09 de ionutz_ionut
tzatze... cur... si nush ce :))) probabil ca asa ar raspunde toti! neaaahhh JOKE!
pt majoritatea dintre noi conteaza destul de mult aspectul fizic...foarte putini cauta si altceva la o fata..ma refer la latura sentimentala..eu unu' sunt ...
Re: Re: Re: Re: Inceputul. din 11 oct 2008 11:00 de Incepator
Sa nu ei vreo boala .
Sa nu ai o sarcina .
Solutii : sper ca stii cu cine te culci, sper ca stii ca trebuie sa folosesti prezervative foarte bune nu conteaza suma investita .
Foloseste o metoda naturala de contraceptie poate 2 . Metoda ...
Re: Re: Re: Inceputul. din 11 oct 2008 09:48 de KelThuzat
Prezervativ :blink: cel mai simplu...
PS:Sa nu ungi Prez. cu ulei sau ceva sa alunece mai bn ( :blink: ) ca se rupe :ok:
Aye!!:pirate:
Pagina 508 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |