Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ce vor bărbaţii de la femei? din 11 oct 2008 06:01 de ExoticDream
Ba raspund, dar in general suna un pic ciudat sa pui o intrebare si tot tu sa-i dai raspunsul. Hai sa vedem..., cu toate ca articolul se refera in special la opinia barbatilor.
Habar n-am pentru ca mie nu-mi plac aventurile de-o noapte, o ...
Re: Re: Re: Movies din 11 oct 2008 04:17 de ExoticDream
In ultima vreme m-am axat pe serialul "Doctor House" (4 sezoane), nu trebuie sa ai neaparat tangenta cu domeniul medical ca sa "gusti" farmecul unor intamplari de tot felul, avand ca personaj principal un doctor inteligent, arogant si ...
Re: Re: Inceputul. din 11 oct 2008 00:50 de sman
Si ce masuri trebuie luate prima data cand o faci, pt a fi sigur in privinta unei sarcini nedorita sau chestii de astea.
Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale? din 10 oct 2008 21:19 de baby
sa va zic o chestie observata azi:blink:
aveam 47 de kilograme si ....medicul mi-a prescris Diane 35 pt chisturi...in fine....mai sus am scris ca ma simt aiurea si ca simt ca mi-e foame mereu... si ca devin "pufoasa"...adica ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: liniste in suf din 10 oct 2008 17:34 de ursaru
Eu probabil ca te inteleg cel mai bine dintre cei de aici,pt ca si eu am fost in situatia ta.Totul se rezolva de la CAP,si nu de la gigi.Tu controlezi tot.Incearca sa faceti un preludiu mai lung,sa vezi cum reactionezi,luati-o incet,senzual,nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: liniste in suflet din 10 oct 2008 16:24 de johnnybubu
Pb cred ca este ca nu reusesc sa ma concentrez cat trebuie!Eu incerc sa ma gadesc in alta parte ,dar e mai naspa ca imi vine in minte gandul ca as putea esua iara!Pt ca fizic nu cred ca e nik cu mine ,am fost si la doc si mi-a zis ca am pb cu capul ...
Re: Re: Re: Masturbare excesiva ,intensa,profunda. din 9 oct 2008 23:27 de simosimina
Mey baietel..mai lasa-ma cu glumitze d`astea de prost gust. In primul rand sexul e sex..pe cand retardatul care a postat acest subiect este dus cu pluta.Daca el a zis ca PENTRU ASTA TRAIESTE..e logic ca prefera masturbarea in lcul sexului.Chiar ...
Re: ziceti si voi din 9 oct 2008 20:41 de DarkAngel
Probabilitatea este foarte mica doar daca a existat lichid preejaculator si acela cand s-a rupt prezervativul a reusit sa ajunga unde nu trebuie si sa fi continut spermatozoizi si acei spermatozoizi sa fi supravietuit drumul pana la ovul sa-l ...
Re: Nu stiu ce sa fac....ce sa cred...... din 9 oct 2008 19:24 de bubulutza
Eu cred ca raceala asta temporara pe care o simti tu uneori ,provine de la faptul ca esti indecisa in ceea ce priveste sexul...ca sa faci pasul asta nu trebuie sa te cuprinda astfel de sentimente precum : punerea iubirii pentru el sub semnul ...
O SeaRa suPerBa cu fratele meu din 9 oct 2008 19:15 de Micky
Eu am 17 ani fratele meu 15, cand eram mici parintii nostri de multe ori ne lasau singuri.:D Mai ales de sarbatori ramaneam cu bunica din partea mamei... stiu ca ne iubeam mult si ne aparam, cand eram foarte mici parintii se amuzau chiar ne puneau sa ...
Re: Re: din 9 oct 2008 15:06 de baby
cred ca se referea la vitamina P ***
adica.....off numai prostii ma faceti sa zic
:,:-*
Re: din 9 oct 2008 14:47 de Stranger_to_love
Nu se poate stii sigur daca e virgina sau nu profa ta,dar ins schimb poate nu a mai facut sex de 10 ani ceea ce e de inteles.
Trebuie sa-si gaseasca unul mai nebun deacat ea.
Nu vad legatura dintre sex si vitamine decat daca este ...
Re: Ma duc la ginecolog din 9 oct 2008 11:50 de simosimina
Daca mama ta crede ca esti virgina..logic ca o sa fie ecografie pe burta(te da cu un gel si apoi se misca cu un aparat pe burta ta si vezi pe un ecran ce se intampla) ..deci pt ecografie nu tre sa te duci neaparat la ginecolog. Mai este o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 oct 2008 10:07 de Incepator
Trebuie intervenit cu masura....nici fara zgarda dar nici cu ea stransa...
Moderat :~*
Re: Re: Re: din 9 oct 2008 02:49 de ExoticDream
Preludiul "ca atunci cand este o mare iubire" in cazul "banalului sex" mi se pare un pic fortat, in fond partenerii au doar o motivatie.... tehnica (aceea de a obtine si eventual si darui placere), ceea ce urmaresc ei prin preludiu este ...
Re: Ce va atrage mai mult la fete(intrebare pt bai din 9 oct 2008 00:35 de Br27crs
Mie personal imi plac fetele care nu se straduiesc prea mult...care nu lasa impresia de disperate:)))...sa stie ce vrea... si sa nu vorbeasca mult si prost si cand trebuie sa faca tot ce a zis se inrosheste si tace malc...:-??... cam atat
Re: Re: Re: Re: Ce vor bărbaţii de la femei? din 8 oct 2008 23:40 de Incepator
Frumos....imi place partea cu banii...
Rar, cer de la ai mei sa ies cu o fata la suc....restu le zic bani de buzunar,,,,dar cand e vb sa ies cu o fata (desi nu sa int mai mult de 3 4 ori) am banii mei...din munca mea.
Crede-ma oameni de la ...
Re: Re: Re: din 8 oct 2008 20:47 de vladbodan
tehnic si real tema nu este despre diferenta dintre sex si dragoste oameni buni :`
Re: Re: Re: Ce vor bărbaţii de la femei? din 8 oct 2008 20:37 de vladbodan
good point , si ceea ce devine frustrant pentru uni e ca sunt prea scumpe , adica daca vrei ca ea sa te placa [aia miss univers] trebuie sa fi la moda cu toale impecabile si sa le schimbi toata ziua cu o garderoba cat apartamentu meu , sa le ...
Re: Re: din 8 oct 2008 16:37 de Stranger_to_love
Un punct de vedere,dar cam rigid totusi.Nu trebuie sa existe neaparat nu stiu ce sentimente pt. a face un preludiu ca atunci cand e o mare iubire.Chiar daca nu as iubi pe cineva placerea de dragul placerii si aceea de a o darui ramane.Chiar tu ...
Pagina 509 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |