Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 oct 2008 12:04 de vladbodan

mda , chiar si noi barbati ... we can do the same s*it ...:` cum se face ca unul din cercul meu de ratati nu ii place sa primeasca sex oral ... chestie pe care eu nu as refuzao , a avut odata parte de asa ceva si nu ii place , nu ca nu stie tipa ...

Re: Re: Re: Re: oare???

din 16 oct 2008 11:55 de vladbodan

ciuda ciuda? poate sa existe , trebuie sa ii demonstrezi mult ca iti pasa de ea , ca te sfarmi pentru ea , ca incerci sa faci multe ... initial sa ii atragi mult atentia

Re: Probleme in timpul actului sexual!!!

din 16 oct 2008 09:44 de DarkAngel

Daca nu este o problema de sanatate atunci totul tine de psihicul tau si trebuie sa vezi unde este problema... ce te frustreaza/streseaza sau te grabesti,posibilitatile sunt multe dar in cazul in care nu ai probleme de sanatate iti sugerez sa iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 16 oct 2008 09:00 de vera_mary88

E chiar boring la un moment dat sa fie doar lumanarele parfumate, etc...mai tre si putina nebunie..deaia multe cupluri ajung la rutina si nu mai au chef de facut dragoste/sex..viata sexuala trebuie condimentata si eu cred ca nu e nimic rau orice ...

Re: Re: Despartire

din 15 oct 2008 19:50 de BeyondGirl

Daca a gresit si tine la tine, asa cum ai spus, o sa-i para rau si singura, nu trebuie sa o determini tu .... Nu cred ca are rost cu mici rautati ... nu o sa te simti mai bine deloc, e doar o falsa impresie. Think about it!

Re: Re:

din 15 oct 2008 18:15 de sgc

tu nu vezi ca-i stafie?!? unde-ai mai auzit de stafie grasa?

Re: Re: Re: Re: Admirator secret.....

din 15 oct 2008 17:50 de Elude

da baby ce sa zic agree:))......ce posibilitate de gen de om ar mai intra la categoria celor care ar face asa ceva.......alain delon?=))

Re: Re: Re: Admirator secret.....

din 15 oct 2008 17:29 de baby

vrea doar sa para barbatul misterios :lol: Zburatorul....sa fie visat de domnisoara aceea....sa se intrebe tipa si in vis "oare cine e tanarul cu voce dura de la telefon?":lol::lol: chiar trebuie sa fie urat sau gras pt asta? nu ...

Re: oare???

din 15 oct 2008 15:59 de baby

stii ceva fetitza:`poate incepi sa plangi apoi ca nu stiu ce si ca doare si ca mai bine nu o faceai. o faci cand esti sigura si gata. daca a intrat si mai ales ca a mai curs si sange sa stii ca te-a cam dezvirginat:ermm: :lol: e normal sa te doara ...

Durere la incercarea de dezvirginare, sangerare

din 15 oct 2008 15:41 de bebskebs

buna din nou :) astazi am incercat din nou cu prietenul meu sa facem sex.. el virgin..eu la fel... m a durut din nou tare..dar am incercat pana am zis ca nu mai pot suporta durerea.. fata de prima data cand am incercat...durerea a tinut mai ...

Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 14 oct 2008 23:08 de simosimina

Iti spuneam problema mea..ca si eu am patit ca tine...eram virgini amandoi...yo nu aveam orgasm..era oribil sexul cu el..ma durea..etc..Mai citeste odata ce am scris mai sus...ca am inteles perfect care e pb ta.. pt ca si eu am trecut prin ...

Re: Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 14 oct 2008 19:17 de Stranger_to_love

Daca i-o baga in fund macar durera simtea.

Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 14 oct 2008 19:08 de vladbodan

draga mea , unde traiesti? tipul are 20 de ani , ea 14 , sta de 2 ani cu ea :lol::lol::lol::lol::lol::lol: crezi ca tipul nu are nevoi sexuale , sa fim seriosi ma , tu chiar ca traiesti pe epoca lui mama ...

din 14 oct 2008 19:04 de baby

cata rautate:lol::lol::lol: :,:-*

Re: Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 14 oct 2008 19:03 de vladbodan

:lol::lol::lol::lol: esti sigura ca o baga unde trebuie?:-`O:):~*

Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 14 oct 2008 18:22 de bianca

eu am 16 ani si nu am facut sex pana acum...nu sunt sigura daca vreau sau nu...daca il iubesti si te iubeste merita sa o faci cu el...nu cred ca a stat el cu tine timp de 2 ani doar pt sex...e clar ca te iubeste...eu zic sa nu t iei dupa lumea care t ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati

din 14 oct 2008 17:18 de Pasaroi_Cuminte

Cateluş de pluş cu barometrul jucăuş. :,

Nu simt nimic cand facem dragoste!

din 14 oct 2008 17:01 de me

...nu ai inteles:) nu am avut 2 baieti in viata mea sexuala.asta incercam sa spun k el a fost PRIMUL si SINGURUL!!!si amndoi eram virginiO:)....vreau sa stiu dak am vreo problema sau are el ..de ce nu pot avea orgasm vaginal?si tot nu am intels ce ...

din 14 oct 2008 16:40 de baby

vaccinul acela se face daca deja ai candidoza? sau poti sa il faci preventiv? cat costa? :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce cautati la

din 14 oct 2008 16:37 de baby

eu nu cred ca un om poate fi modelat. rar sunt barbatii asa. e un fel de "dresaj" :` unii is atat de batuti in cap incat...pot sa te chinui toata viata. si in plus daca trebuie modelat nu mai intra si la categoria ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 507 din 1098
«   1 ... 504   505   506   507   508   509   510 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare