Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: gelozia strica.. din 19 oct 2008 04:50 de nemesis
Corect. O singura observatie: oamenii nu vor mereu sa schimbe ceea ce este "deviant".
P.S. Vorbind de motivatie, eu am ajuns la concluzia ca sunt doar doua lucruri care pot schimba oamenii: dragostea si educatia. Din pacate, ambele au nevoie ...
Re: Re: Re: Re: gelozia strica.. din 19 oct 2008 03:00 de DarkAngel
Cu anumite limite orice om daca este suficient de motivat se poate schimba daca ceea ce schimba nu este contrar intr-o poportie mare cu esenta sa.Dar ca sa se schimbe in primul rand trebuie sa constientizeze ca comportamentul deviant pe care il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls. din 19 oct 2008 00:38 de valentine
Lipsa succesului unei femei la barbati poate avea decat 2 explicatii:
1. esti urata si nu se uita nimeni la tine
2. esti prea frumoasa si barbatii se trezesc cu dureri in burta cand vor sa te abordeze.
In primul caz e clar ce ai de facut - umbla ...
Re: sunt praf am nevoie de ajutor din 19 oct 2008 00:32 de valentine
Chestia asta tine de personalitate. Exista tipi care sunt nascuti facand glume si pt a fi sufletul unei petreceri de ex si la cealalta extrema, seriosii si cei care stau de obicei in colt la petrecere.
Ce poti sa faci in legatura cu asta? Ei bine, ...
Re: Re: Sunt trista din 18 oct 2008 22:58 de elena
Baby nu ai inteles.Eu l-am uitat pe fostul.Am trecut peste. Problema e ca vreau sa fiu cu cineva, insa de un an de zile toate relatiile mele au esuat in mod dezastruos. Imi doresc sa fiu si eu fericita, si se pare ca fericirea nu mai apare.Asta ma ...
Sunt plictisitor! din 18 oct 2008 22:53 de Tovarasul_ta
am si eu o problema.am 17 ani si sunt un tip plictisitor.nu am idei bune si pur si simplu nu am inspiratia p care o au prietenii mei cand vine vorba de glume jocuri etc(stiti voi la ce ma refer).stiu k e tampenie dar trebuie sa rezolv problema asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral l din 18 oct 2008 18:46 de simosimina
:lol::lol::lol:k
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral la fe din 18 oct 2008 18:45 de katherine
Da. Ai dreptate. Esti ciudata. Acum scuza-ma, trebuie sa-mi usuc parul - ne vedem in doua ore...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea iti poat din 18 oct 2008 15:52 de sman
multumesc mult, acum sunt mai sigur pe mine!
cu prezervativ te poti simti sigur, avand in vedere ca e prima data si nah experientza 0
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea iti poate in din 18 oct 2008 15:45 de baby
prezervative(!)
rabdare
dragoste
ciocolata:~*
timp
----
sa nu va deranjeze nimeni,sa fiti singuri,sa fie si ea pregatita!nu o grabi si nu te grabi nici tu!
o incalzesti bine...si....:~*te pui pe treaba.
daca termini repede mai pui un ...
Semne proaste cuplul are... din 18 oct 2008 15:17 de nemesis
Citind un articol de specialitate dintr-o revista orientata pe relatii sociale (Journal of Social Relations), am gasit un articol din care am extras urmatoarele 12 puncte. Aceste 12 puncte fac parte dintr-un consens al psihologilor de cuplu atunci ...
Re: Sunt trista din 18 oct 2008 09:59 de baby
pai ce sa zica Baby:ermm:
ok nu mai zic sa iesi in oras ....atunci nu am ce sa zic in afara de faptul ca trebuie sa te gandesti ca va fi bine.
e drept ca prima iubire nu se uita si in cazul tau banuiesc ca a fost ceva ft serios pana intr-un ...
Re: Re: din 17 oct 2008 14:56 de elena
Fiind prima iubire esti mai naiv si vrei sa crezi ca totul dureaza o vesnicie, mai ales cand apar planuri de casatorie.Acum a trecut. Sper sa gasesc one day persoana potrivita, desi in ultimul timp am avut parte doar de dezamagiri.:((
Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ? din 17 oct 2008 10:36 de nemes ioan
pentru a sti sa saruti nu iti trebuie material informativ pt ca sa inveti sa saruti trebuie sa crezi ca sti sa saruti iar atunci sarutul va deveni real
Re: Re: Prima data...:) din 17 oct 2008 09:59 de simosimina
Si eu cred ca te iubeste avand in vedere ca te-a asteptat atat... Iar in legatura cu mama ta...De ce trebuie sa afle? Trebuie neaparat sa ii spui? :lol: Poate sa nu afle! Si gata..Iar ginecologul o sa te intrebe daca vrei sa afle mama ta dk mai ...
Re: din 17 oct 2008 00:01 de Stranger_to_love
Acum pe bune,tu credeai ca o sa ramaneti impreuna pe veci?
In primul rand trebuie sa poti fi fericita si singura,sa fii impacata cu tine.
Dar eu ce sa mai zic ca nu am avut niciodata parte de "iubire".
Re: Re: Re: Re: novynette din 16 oct 2008 23:36 de Dobre
Am si eu o intrebare in legatura cu anticonceptionalele Novynette!iau pt prima oara si as dori sa stiu dc in prima zi d ciclu se incepe de la pastila nr.1 sau in ziua din saptamana in care s-a instalat mestruatia,deoarece am vazut pe blister scris ...
Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 16 oct 2008 17:53 de Pasaroi_Cuminte
Nu mi-am propus sa mor doar ca vreau sa vad cam ce "avere" am:lol:
Si incepem:
+banda adeziva , scotch lipici de hartie, pardon buze.
+ o cutie de vinarom.
Accesorii de tencuiala
+ una bucata de cutie de aracet ( ca sa stea ...
Re: Re: ce sa vorbesc???:D din 16 oct 2008 16:45 de Incepator
Eu cand ies din liceu,,,nu-mi mai trebuie nimic...drept acasa....
Is prea obosit ca sa mai vorbesc sau sa mai zic ceva...
Sa moara ministrul educatiei... ca fac desen si muzica in clasa a 10-a si media nu iesie 10..sima trage jos la bac...
Dar o ...
Re: Durere la incercarea de dezvirginare, sangerar din 16 oct 2008 16:42 de sman
mai bine ia o carte si invata!
Pagina 505 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |