Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 29 oct 2008 00:02 de ExoticDream

.... un fel de kamikaze ca tot era ea bomba, nu? :alien::alien::alien:

Re: Povestile unei prime dati

din 28 oct 2008 18:37 de nemesis

Cineva spunea ca nu ne amintim de propria noastra viata mai mult decat ne amintim de o carte pe care am citit-o candva, cu mult timp in urma. Tind sa cred ca este adevarat. Prima experienta este oricum placuta. Un sarut intre blocurile gri ...

Lichid de prevenire a ejacularii rapide

din 28 oct 2008 13:36 de alexandru15

am vb cu cineva si i`am spus ca ma termin foarte repede ...si mi`a zis ca exista in sex shoop-uri un lichid care trebuie sa te ungi cu el pe senutetul acela de langa capu`*** si cica poate sa dureze si 40 min pana ejacuezi voi ce credeti e ...

Re: Re: Re: Replici pentru agatat ?

din 28 oct 2008 11:04 de andrei

o fata trebuie sedusa cu niste cuv frumoase;)care sa o lase fara suflare...

Incercarea moarte n-are...

din 28 oct 2008 08:21 de JuiceBoy

Omule, si eu trec prin aceeasi chestie ca tine, e cu EL de vre`o 5 luni deja... Sufar si acum, dar... cel mai bine e s`o iubesti in ascuns... Exact la fel e si fosta mea... razbunatoare, agitata etc. si facusem prostia sa ma despart eu de ea... ...

Re: Re: Re: Exista leac pentru gelozie?

din 28 oct 2008 07:20 de JuiceBoy

1 : Si eu am avut genul de gelozie patologica, destul de avansata. Umpic de rationalitate nu strica, cat si realism... Daca iubesti, poti invinge gelozia... cum ? pai eu nu-s mare psiholog, dar in schimb va pot zice cum am scapat eu de gelozia aia ...

Povestile unei prime dati

din 28 oct 2008 01:23 de ExoticDream

Un alt articol citit pe Internet plus un interes personal pentru acest subiect ma determina sa va supun atentiei urmatoarea intrebare: [b][i]Iti mai amintesti cum a fost prima oara?[/i][/b] Intrebarea nu se refera doar la "prima oara" in ...

Re: Re: Sexul... de la cati ani?....

din 28 oct 2008 01:09 de Viktor

Ei bine daca a fost adresata aceasta intrebare din partea unei domnishoare, atunci as vrea s-o adresez si eu putin altfel, din partea unui baiat: La ce virsta normala poate un baiat sa inceapa viata sexuala? Vreau sa aud raspunsuri de la ...

Stii sa iti faci iubitul fericit?

din 28 oct 2008 01:08 de ExoticDream

Un ziar (nu mai stiu care) ne invata pe noi, fetele curioase sa ne intelegem partenerul, sa stim ce este in mintea lui, sa-i citim gandurile... "[b][i]10 lucruri importante din mintea partenerului tau [/i][/b] [b]1) Il faci sa vrea sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: locuri pentru sex....

din 28 oct 2008 00:44 de ExoticDream

Chiar crezi ca ar conta iubirea? Nu vezi ca el se gandeste sa nu scape ocazia? "Ea" nu exista deocamdata, intrebarea a fost pusa in perspectiva.... :`:`:`

Re: Re: Baieti buni sau rai? (Sondaj pentru fete)

din 27 oct 2008 23:54 de SORIN28

Sa inteleg, ca tu esti unu rau si vorbesti din proprie experienta?:ermm:

Re: Baieti buni sau rai? (Sondaj pentru fete)

din 27 oct 2008 22:33 de moldo-rusu

toti sunt baieti rai cand sunt cu gasca,insa putini sunt rai cand sunt singuri si trebuie sa o dea parte in parte cu un alt baiat.Baieti rai trebuie sa fie aceia care sa nu aiba frica de nimic sa fie la fel de jmecher si cand ie de unu singur si cand ...

Re: Fimoza poate opri cresterea penisului?

din 27 oct 2008 19:53 de puiu

fimoza duce la o ingustare congenitala a pretupului care face imposibila decalotarea -care nu da tocmai bine cind faci sex--nu opreste cresterea--dar trebuie sa scapi de ea prin o simpla interventie chirurgicala,care costa am vazut afisat la un ...

Re: Re: Re: Re: locuri pentru sex....

din 27 oct 2008 15:53 de vladbodan

pentru ca o iubesti , deaia sa refuzi ocazia , nu stiu ce fel de persoana e ea , dar toate ar vrea totusi intr-un pat linistit , singuri , sa nu fiti deranjati si sa mearga totul cum trebuie ...;)

Re: intrebare

din 27 oct 2008 15:10 de baby

mie mi-a facut ecografie vaginala si mi le-a dat iau Diane 35 pt chisturi. daca mergi depinde de la medic la medic...unii te consulta ,altii fac analize.....iar altii le dau direct:lol: eu am inceput a 2a folie si ma simt foarte bine. nu am ...

intrebare

din 27 oct 2008 14:12 de danygeo

ok..am tot citit si eu despre anticonceptionale...si sfatul tuturor pt o fata este: dute la o consultatie la medic si iti prescrie el cele kre ti se potrivesc.prietena mea a fost, dar nu stiu ce fel de consultatie trebuie sa iti faca...ei i-a pus ...

Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar feme

din 26 oct 2008 22:38 de adelina

Nu se poate intampla nimic,doar ca trebuie sa va asiguarti ca nu sunteti purtatori de vreo boala contagioasa.Boala poate sa iasa la iveala dupa ceva luni,nu doar dupa una.Distrativa. . . :ok:

Re: Re: dezamagire

din 26 oct 2008 22:19 de angela

Ma simt fericita, fara un motiv anume. Ma simt implinita cu mine insami, chiar daca mai lipsesc unele lucruri in viata mea. De fapt lipseste un singur lucru, iubirea.Dar stiu ca va venii si ea intr-o zi.Trebuie sa vina...Pana atunci sunt fericita...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sall

din 25 oct 2008 22:35 de baby

:~*pai trebuie sa fiu informata :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 oct 2008 22:28 de GhoTiK

normal..Counter-Strike Source-ul e mai siropos:p si da,trebuie altele..ipurile postate sunt de 1.6

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 502 din 1098
«   1 ... 499   500   501   502   503   504   505 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare