Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 25 oct 2008 20:41 de Guest

Re: Viata de strudent

din 25 oct 2008 16:28 de simosimina

Baietel..dar tu ce crezi ca toate fetele sunt materialiste? :))) Crezi ca iese cu tine ca ai apartament? :))))))))))))))))))) Doamne hai ca ma faci sa rad...Daca ai avea vreun SLK..vreu CLS ..vreun SLR...vreun F430..atunci as putea spune ca ar ...

Re: Avort?

din 25 oct 2008 15:39 de ExoticDream

[b]Iti voi muta subiectul la "Sanatate/Probleme"![/b] (!)(!)(!)

Re: Re: Re:

din 25 oct 2008 14:23 de simosimina

esti cam pesimist asa de fel..in fine... Trebuie sa stii sa intretii flacara pasiunii intr-o relatie..

Re: avort ?

din 25 oct 2008 13:52 de pacpac

eu m-am dus cu sotia dimineata cu 30 min inainte de a fi programata,cred ca am stat 1-2h acolo,nu imi mai aduc bine aminte apoi am plecat acasa.Tin sa spus ca daca r fi durut-o maseaua zacea in pat mai mult decat dupa acel avort.Putea sa faca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 oct 2008 13:48 de vera_mary88

ei lasa ca ai timp...doar prin exercitiu inveti...u cum crezi ca am invatat eu?...si mie imi era yeaky la inceput...da no...incet incet...mai citesti in vreo revista niste trucuri incerci si tot asa...vezi ce-i place...:-*

Re: Re: Re: Re:

din 25 oct 2008 13:40 de simosimina

Asta e site-ul http://www.medicina.ro/raspunsuri.html si articolul asta: "NU CU MANA ! discuta cu sotul tau,pt a nu avea remuscari mai tarziu.El are pb.,si eu am patit la fel si in final am ajuns la divort.Avem un copil impreuna si nu am avut ...

din 25 oct 2008 13:25 de pacpac

:cat: sotia cand venea de la servici cu chef de sex iar eu dormeam,imi facea un oral pana se intarea putzulica si se urca pe mine.In general ma trezeam cand eram aproape sa termin si dupa ce "imi dadeam drumu" ma stergea cu un prosop ,apoi ...

din 25 oct 2008 12:17 de baby

am incercat:lol::lol: tot nu am reusit sa ii fac un sex oral "ca la carte":lol: mai daca nu pot nu pot:lol::lol: eu trebuie sa ma obisnuiesc treptat....sa nu ma simt obligata/fortata. oricum pt cat i-am facut s-a simtit bine:lol: daca e ...

Re: viata de strudent

din 25 oct 2008 11:06 de vera_mary88

Vrei sa zici ca e materialista? Cred ca trebuie sa stai mai mult cu ea sa vezi cum se comporta inainte sa faci ceva. Si eu stau in oras la mine la faculta cu ai mei nu la camin dar si prietenul meu la fel...deci nu stiu...ce sa zic doar sa stai ...

Viata de student

din 25 oct 2008 09:35 de kennyanu

sunt student la mine in oras, deci am propriul meu apartament in care locuiesc (adica locuiesc cu parintii, nu la camin). saptamana trecuta am iesit cu o colega (care nu e din oras cu mine), sta la camin. azi sau maine probabil voi mai iesi cu ea, ...

Avort?

din 24 oct 2008 23:37 de ciuperkutza

pt a face un avort cam cât timp trebuie să stea respectiva în spital ? :ermm::ermm::ermm: şi oare pot aparea complicaţii si alte chestii ? :blink::blink::blink: :(:(:(

Re: Re:

din 24 oct 2008 15:40 de sgc

depinde de firea femeii respective. sunt oameni nascuti aventurieri si mai sunt oameni pe care anumite intamplari neplacute in raport intim(personal) ii transforma in aventurieri(aici intra si persoanele foarte orgolioase). trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate

din 24 oct 2008 14:20 de pacpac

eu ca barbat daca m-a inselat ma gandesc asa "ca nu o mai satisfac,ca nu ma mai iubeste,a gasit altu care o satisface din toate punctele ... ce are ala si eu nu am,DE CE nu mi-a spus ce nu ii convine la mine?... daca o iert, ma voi ridica la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate toa

din 24 oct 2008 13:59 de baby

stanga dreapta nu conteaza:lol: si ce? ea nu a suferit?:huh: ia uite ce teorie....eu ca barbat daca sunt inselat ma prapadesc de durere,mi se stafideste fiecare particica a corpului,ma tavalesc pe jos in chinuri groaznice in schimb ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

din 24 oct 2008 13:04 de simosimina

:)) stiu ce e ala preludiu..numai ca eram curioasa cum se manifesta la alte persoane... K exista mai multe feluri de preludiu..spre exemplu la mine nu exista... Asta nu inseamna ca nu am folosit vreodata asa ceva :))))))))))))))))))))))))))))))) ...

Re: Re: Re:

din 24 oct 2008 12:38 de vera_mary88

si mie mi l-o citit mama da de atunci m-am invatat minte...nu mai am jurnal..e totul in capul meu si e mai sigur :devil:

Re: Probleme cu excitarea

din 24 oct 2008 10:26 de Incepator

Poate nu o face cum trebuie... Poate tu esti stresata...ai o frica ceva.. Kissuri in zone erogene + limbuta ! Have Fun :-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex or

din 24 oct 2008 03:11 de ExoticDream

Adica.... nu stii ce-i ala preludiu, dar iti sustii punctul de vedere cum ca nu-ti place? Cum vine asta? Daca totusi ai aflat ce este, cum se "intampla" o partida de sex in cazul tau: te afli impreuna cu EL intr-un spatiu adecvat, iti spune ...

Re: Re:

din 23 oct 2008 16:34 de sgc

corect. bashca faptul ca doamnele au depasit de mult de trei ori varsta de 15 ani, si-n plus, nu trebuie sa crezi ca toti tatzii sunt lipsiti de tolerantza la ideea ca fiica lor are un prieten si/sau o relatie sexuala.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 503 din 1098
«   1 ... 500   501   502   503   504   505   506 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare