Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Bobite galbene pe testicule din 1 nov 2008 10:37 de CRistian
Buna ziua, am 27 de ani si de doua luni ma confrunt cu cateva bubite mai degraba seamana cu niste cosuri care se inmultesc pe testicole, ele ma mananca de simt ca numai pot. Va rog daca aveti idee trebuie neaparat sa merg la doctor nu am nici bani ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chist pe ovar din 1 nov 2008 03:21 de elena3
Nici nu trebuie sa-ti fie rusine, la cate au vazut ei inainte de a veni tu!!!
Am avut un chist la ovarul drept acum 2 ani. Am fost operata si mi-a fost extirpat 85% din ovarul drept. Fertilitatea este 100%.
Am urmat inainte de operatie ...
Re: Cum sa scap mai repede de menstruatie? din 1 nov 2008 02:57 de elena3
Ce bine de tine ca te tine atata!! Fain!
Pe mine ma tine intre 5-6 zile, uneori 7-8 zile si nu mai imi fac atatea probleme. Nu mai vrei menstra, asteapta menopauza :lol: , glumesc!
O poti oprii cu anticonceptionale luate cu 2 sapt inainte de ati ...
Re: Dupa 10 minute de sex ea nu mai vrea? din 1 nov 2008 01:55 de cineva
Foloseste un lubrifiant pe baza de apa si va veti putea relua "munca" :ok:
Re: Re: ce se intampla? din 1 nov 2008 01:05 de siete_velos
Oricum eu sunt foarte rece cu el,asa sunt acum cu toti, si sincer nu prea ma mai atrage niciunul.Chiar am facut aluzii la faptul ca e destul de tacut,eu vorbesc dar la un moment dat nu mai am nici eu ce zice.Ma feresc sa dau detalii prea multe ...
Re: nu ii place ??? din 1 nov 2008 00:34 de pardaf
....prietena ta are putza????:lol::lol::lol::lol::lol:
Dupa 10 minute de sex ea nu mai vrea? din 31 oct 2008 22:50 de alex
salut...am o problema si trebuie sa aflu ce pot face...am o prietena de un an si ceva...de vreo 10 luni neam inceput viata sexuala...de la un timp dupa aprox. 10 minute de sex...ea incepe sa nu mai fie uda la putza si nu mai putem face nik ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme probleme din 31 oct 2008 13:54 de fake_awake
tu nu mai ai piele deloc pe cap ? intr-un fel e bine pt viata sexuala ca nu mai ai o mare parte din nervi(60% din cate am inteles eu)
Re: Re: De ce ne implicam in relatii la distanta? din 31 oct 2008 02:25 de ExoticDream
Stii, nu-i frumos sa raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare. Nu ma fofilez de la raspuns, insa intai v-am dat cuvantul voua. Hai sa vedem.... (analiza pe text).
Nu sunt de acord cu aceasta motivatie, iubirea la distanta se intampla, ...
Re: Re: Re: Re: De ce ne implicam in relatii la di din 30 oct 2008 23:34 de mariuz
Asa este,asa ma bucur si eu de fiecare data cand ne revedem.Trebuie sa fi realist ca orice se poate intampla,ambii parteneri pot sa isi gaseasca pe altcineva,sau ceva de genu,..dar nu trebuie sa traiesti cu frica de chestia asta ,cu cat iti este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme probleme pff din 30 oct 2008 21:19 de vladbodan
ceva de genu dar ca in jurul gatului , pielea e putin umflata si se vad gaurele aiurea in piele de la cusatura si se vede putin ciudat .. dar sincer , nu prea imi pasa cum arata atata timp cat face ceea ce trebuie sa faca , daca erau alte chesti ...
Re: Cum decurge un avort? din 30 oct 2008 21:17 de Anca
Dragii mei/Dragele mele,
Avortul nu este chiar o alegere usoara. Eu am facut 4 astfel de alegeri. Gresite! Experientele acestea iti mutileaza sufletul, constiinta. CA sa nu mai vorbesc de efectele asupra organismului (de ex dereglari ...
Re: De ce ne implicam in relatii la distanta? din 30 oct 2008 19:07 de Listener
Am sa fac o gluma: esti cu una si nu ai chef de ea ii zici hai sa avem o relatie la distanta stai la 100 m de mine si i-ti promit ca te voi iubi :))
Re: De ce ne implicam in relatii la distanta? din 30 oct 2008 19:03 de angela
E foarte interesant articolul. Felicitari, Exotico!:flowers:Cert este ca multi dintre noi avem relatii de genul, pentru ca serviciul nu ne permite de cele mai multe ori sa iesim in oras si sa cunoastem noi persoane. Lumea a devenit atat de mica, ...
Re: Pentru fete din 30 oct 2008 19:03 de ExoticDream
Sigur ca este: depinde cui ii este circumscris baiatul: cercului, triunghiului (ouch!).....
Acum serios.... Inainte sa va ganditi la sex cu baiatul de tip A sau B, macar cititi cum trebuie cuvintele! Baiatul poate fi CIRCUMCIS sau NECIRCUMCIS, ...
Re: ce se intampla? din 30 oct 2008 14:48 de Listener
Trebuie sa stii ca o persoana de sex opus nu este exact cum vrei tu ...de pilda iesi cu baiatu x sa nu crezi ca are aceleasi idei ca si tine...nu zic exista asemenea cupluri cu aceleasi idei dar acestia sunt 1:1000 pe zona si daca chiar ai gasi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor ati fi de acor din 29 oct 2008 22:48 de personal_ion
eu sunt de parere ca sexul oral intr-o relatie este ceva absolut normal, bineinteles atata timp cat partenerii nu sunt inhibati din diferite motive cum ar fi conceptiile, timiditate, educatie, religie etc etc.sexul oral este o etapa mai avansata a ...
Re: Re: De ce ne implicam in relatii la distanta? din 29 oct 2008 21:22 de vladbodan
confirm totul , mi se pare mult mai rezistenta o relatie la distanta pentru inceput , poate peste 2 3 ani sa ajungi sa locuiti impreuna , mai mult eu am ales o astfel de relatie fiindca , parca m-as satura sa o vad zilnic langa mine sa ma bata la ...
De ce ne implicam in relatii la distanta? din 29 oct 2008 01:14 de ExoticDream
Ur articol din "Adevarul" de astazi....
"[b][i]De dragul carierei, tot mai mulţi tineri preferă iubirea la distanţă. Noile tehnologii furnizează „pastile“ menite să le îndulcească amarul lungilor despărţiri.[/i][/b]
Cuplul modern ...
Re: Re: Re: Sexul... de la cati ani?.... din 29 oct 2008 00:26 de ExoticDream
Votez varsta de 19-20 de ani pentru baieti, insa nu pentru calitatea "prestatiei" sexuale (nimeni nu se naste invatat, sexul are nevoie de exercitiu pentru a deveni... o arta!), ci pentru ca baiatul sa aiba si maturitatea psihica de a face asta. ...
Pagina 501 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |