Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re:

din 5 nov 2008 19:09 de Stranger_to_love

Nu trebuie sa ti le scoti din cap.Incearca doar sa fi amic cu ele,sa ai cat mai multe amice si cand vorbesti cu ele sa nu le spui din 5 in 5 min. ce nefericit esti ca nu ai prietena.

Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat

din 5 nov 2008 18:44 de anonim

Nu e vorba de lipsa de comunicare ,suntem ok din punctul asta de vedere doar ca nu prea ne vin idei . Multumesc pentru cele cateva de aici ! Sunt...interesante :D

Re: Re:

din 5 nov 2008 14:32 de sgc

:huh: trebuie sa-ti spun un secret; acelea au fost, doar sugestii de mesaje dulci.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa-mi scot

din 5 nov 2008 11:12 de vera_mary88

valentine sunt destui din astia care se lauda...din pacate...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa-mi scot din

din 5 nov 2008 09:46 de valentine

E o lege nescrisa ca nu trebuie sa impartasesti cu altii pe cine ai...."iubit" asa ca nu se pune problema sa se laudeO:)

Re: Re: Re: Plictiseala in pat

din 5 nov 2008 09:26 de vera_mary88

Schimbati decorul, faceti un secenariu in care sa zicem tu esti profesorul si ea e eleva...cateodata e bine si sa o faceti mai repede asa fara prea multe saruturi si mangaieri daca stii unde bat....vorbeste cu ea is sigura ca are si ea fanteziile ...

Re: Re: Mai poate fi ceva?

din 5 nov 2008 09:16 de vera_mary88

Da e asa cum zice Exotic nu merita sa te chinui ca practic aia faci te chinui langa un om care nu stie ce vrea te vrea doar pe baza sexuala...crezi ca merita...ma gandesc ca ti-e foarte greu pentru ca 6 ani nu is de aruncat dar trebuie sa accepti ...

Re: Unde-mi este partenerul?

din 5 nov 2008 01:24 de ExoticDream

Da, este important sa ma informeze unde, cand, pentru cat timp, in ce forma (delegatie, vizita, excursie etc.) si cu cine merge, in masura in care detine aceste informatii. Daca nu cunoaste anumite elemente de la inceput (de exemplu, durata ...

Re: Mai poate fi ceva?

din 5 nov 2008 00:32 de ExoticDream

Facem ce facem si ajungem la vorba scriitorului francez, Beigbeder... dragostea (postmodernista) dureaza trei ani... se pare ca barbatul, fiind structural poligam, este nevoit sa "zappeze" toate femeile pe care le intalneste! [i]"Un tantar ...

Re: Re: De ce ma suna mai rar?

din 5 nov 2008 00:12 de ExoticDream

Te-ai gandit ca telefon poate sa insemne si o convorbire pe Skype sau Messenger - partea audio? In cazul asta, daca nici unul nu foloseste telefonul mobil/fix, ii costa... zero! Asta astept si eu sa ne spuna... Daca sunt doar amici, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ca ma doreasca mai m

din 4 nov 2008 22:51 de simosimina

..te inteleg..dar ia aminte ca el nu te iubeste asa mult cum il iubesti u pe el(chiar u ai zis-o)..si apoi..dragostea trece prin stomac..oricat de "nematerialista" ai fi..pt tine ar treb sa ai niste pretentii..el are o varsta si nu a realizat ...

Re: Re: Cum sa-mi scot din cap fetele pana la 19-2

din 4 nov 2008 20:51 de Incepator

Am inteles....dar tot nu-mi pasa... Daca incepeam mai devreme .. mai era o treaba acum aveam experietna...dar cum nu m-a interesat subiectu asta ..yeah... Deci am inceput cu stangu..nu mai vreau si gata . Pun Punct Si o iau de la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum trebuie facut

din 4 nov 2008 20:48 de Incepator

Nu mai... tre' sa intelegi ca, la pc stiu prea multe si in domeniul cu fetele nu excelez deloc....sa o zic asa... is prost (nah ca am zis-o pe fata) N-am noroc....adik nush ..e greu de spus...Complicat...treburi alea alea... Unii au zis ca nu ...

Re: Re: Cum e cu vaginul ?!

din 4 nov 2008 16:51 de mariana

poi si eu toate femeile care au nascut ,am un complex ,in timpul actului sexual am impresia k ma dilat exagerat si nu mai simt cum trebuie,de altfel ma simt jenata fata de partenerul meu,as vrea sa intreb daca exista vro operatie de micire a ...

Re: Re: Adresari de dragoste

din 4 nov 2008 15:09 de Listener

Nu neaparat sa caut e o chestie de discutie pt. acest topic asa pun 290000 de dedicatii poexii de4 pe www.google.com inca ia sa vedem ...

Re: De ce ma suna mai rar?

din 4 nov 2008 15:00 de vladbodan

... te-ai gandit ca acele 3 4 ore pe zi inseamna o gramada de euro de platit ... aia inseamna milioane bune daca asa te suna zilnic , si daca are abonament , poate parinti lui i-au cam facut scandal ... de minutele lui nu-mi pasa daca are sau nu ...

Re: Cum sa-mi scot din cap fetele pana la 19-20 an

din 4 nov 2008 15:00 de baby

eu ti-am mai zis....nu mai sta atata cu gandul la asta.cand va veni timpul o sa ai si prietena si nu o sa te mai simti aiurea sau penibil sau cum te mai simti tu. nu o sa devii nici gay. nu te incapatina sa devii un soarece de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum trebuie facut ?

din 4 nov 2008 14:45 de vladbodan

omule , nu prea ai ce sa faci , nu iti poti controla hormonii !! unii spun ca yoga ajuta mult la concentrare dar nu stiu ce fel de rezultate da treaba asta ... nu stiu , mi se pare o porcarie , tu vrei sa faci chestia asta pentru ca inca nu ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti

din 4 nov 2008 12:58 de gabyta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum trebuie facut ?

din 4 nov 2008 11:46 de Incepator

Pc-urile is doar pasiune nustiu daca vreau sa mananc de pe urma lor . Ma joc cu cretiile altora : hack ep scurt unelte etc ... De hack m-am apucat ca nu ma puteam razbuna real ..eu nu puteam lupta corp la corp..asa ca imediat ce ajungea pe ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 499 din 1098
«   1 ... 496   497   498   499   500   501   502 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare