Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: se comporta ciudat...!!! din 12 nov 2008 23:31 de bombonika
da, inteleg ce zici tu, dar daca nu e genul de om care sa stea sa discute ce mai pot face???
el e genul care nici nu ma lasa nici nu ma ia...
este nehotarat si am incercat de multe ori sa-i dau curaj...sa vorbesc frumos cu el...dar nu stiu de ...
Re: Re: Re: decalotarea din 12 nov 2008 22:22 de shell
eh..si eu am fost operat la varsta de 7 ani.. :P
probleme de sanatate..o boala numita fimoza..
acu...sta decalotat tot timpul.....si niic nu am deranjeaza cand il strang de cap :P...e ca pielea normala.... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 12 nov 2008 22:09 de Incepator
Mi s-a predat la scoala...la religie...parca...da e dureros...
Eu ca baiat(barbat in devenire...am fost oleaca atins)...unele colege de alea mele au dat lacrimi out :-|...
Uof...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu am de din 12 nov 2008 20:19 de ExoticDream
Eu nu m-as simti bine, nu mi-ar tihni sa stiu ca i-am mintit. Mai bine gasesti curajul sa le spui deschis (si ferm) ca vrei sa ai o viata potrivita cu varsta ta decat sa te multumesti cu tupeul de a-i suna dupa ce le-ai inselat increderea. Daca ...
Re: Ce e de facut din 12 nov 2008 18:07 de angela
BUNA DIMINEATA, SOARE!!!Ei bine, dragul meu, tara asta asa e, si nu avem ce face. Degeaba vrem noi sa schimbam, cand totul pleaca de sus, adica de la politicienii de tot rahatul din tara asta, care fura care mai de care mai mult si uita de morala ...
my baby boy:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:x din 12 nov 2008 15:38 de dyaniss
Vreau un baiat……..
care sa stie sa glumeasca atunci cand trebuie….si care sa stie sa fie serios atunci cand se impune….Vreau un baiat…al carui zambet sa ma topeasca… un baiat care sa ma stranga tare in brate… un baiat care sa se uite ...
Ce e de facut din 12 nov 2008 14:51 de TOT YO
nu conteaza numele meu, am 17 ani , vreau sa spun ca lumea park a luat o intorsatura pt mine , am inceput sa realizez ca aceasta lume de kkt nu iti ofera nimic bun , incep sa-mi pierd sperantza , mi-e rushine sa le mai cer banii tatalui meu mamei ...
Re: Re: Re: Re: Povestile unei prime dati din 12 nov 2008 14:11 de oanaaaaa
Iar tu un pic analfabet si lipsit de capacitati de intelegere a unei figuri de stil... :`
Re: Re: se comporta ciudat...!!! din 12 nov 2008 13:11 de Incepator
Anaibii de susepct ... Trebuie vazut ce si cum ... Poate fi alta ? :blink: Dupa comportament...
Re: Re: se comporta ciudat...!!! din 12 nov 2008 12:41 de alexu21
Uite care e parerea mea....Din cate mi'ai spus, s'a cam redus timpul in care va vedeti si vorbiti...problema voastra poate veni si pe fondul unei lipse de comunicare...doar ca aici subliniez...comunicarea trebuie sa includa si discutia problemelor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc din 12 nov 2008 09:47 de vera_mary88
asa era si la mine la 15 ani si asa a continuat si la 18 pana mi-am dat seama unde am gresit...am facut tot ce a zis ea cum a zis ea...si nu e bine...parintii cum mi-a zis cineva trebuie putin dresati, trebuie sa ii obisnuiesti...bine totusi mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie cu un barbat insur din 12 nov 2008 00:39 de ExoticDream
Daca la 14-15 ani incepeti sa faceti sex si aveti idei din-astea "interesante" potrivit carora o fata "cu cap" poate stoarce de bani un barbat, fie el si insurat, ce conteaza, pe motiv ca trebuie sa-si ia "toale", fara a-i oferi nimic in schimb ...
Re: se comporta ciudat...!!! din 11 nov 2008 22:25 de SORIN28
UAU :blink: cum rezistati impreuna de atata timp?:o
Re: Re: din 11 nov 2008 22:21 de SORIN28
Asa, de curiozitate...de unde stii ca-ti lipseste sperma? Te-ai masturbat macar o data?:blink:
Re: se comporta ciudat...!!! din 11 nov 2008 21:16 de onlyforgod
si care-i intrebarea ta?
Se comporta ciudat...!!! din 11 nov 2008 20:38 de bombonika
am o relatie de aproape 2 ani cu iubitul meu. eu locuind singura..timp de un an si jumatate ne vedeam numai la mine...de 2-3 ori pe saptamana.
acum m-am mutat cu sora mea si de ceva timp merg eu la el. ne intelegem bine din toate punctele de ...
Re: Re: din 11 nov 2008 19:10 de Stranger_to_love
La ginecolog se duc doar fetele.El trebuie sa se duca la androlog eventual.
Re: din 11 nov 2008 16:51 de crrristiannn
pot sa va zic cv...nu stiu alta cale de comunicare pe acest site ;)) dar neah...sa va zic...eu am 15 ani si inca imi lipseste sperma...:( iar penisul nu imi este dezvoltat cum trebuie.....oare ce sa fie? :(( mai este cineva care a mai fost sau este ...
Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 11 nov 2008 11:30 de vladbodan
eu inca si la 19 ani ii mai spun mamei unde sunt si cu cine merg pentru linistea ei si nu am mintit-o niciodata si da ... e o idee buna , chiar si la 30 de ani in cazul in care voi mai locui cu ea ii voi zice unde merg , sa stea linistita fiindca ...
Re: Cum te simti dupa un chiuretaj? din 11 nov 2008 11:22 de vio
Dupa ce faci un chiuretaj cum te vei simti in acea zi??NU ash vrea sa'si dea seama persoanele din jurul meu.....[/quote
e mai bine sa faci un chiuretaj prin aspirarie.iti face anstezie si nu simti absolut nimic si nu dureaza mult.nu ai nici durei ...
Pagina 496 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||