Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Probleme cu prietena - Astazi vrea

din 19 nov 2008 16:01 de Alin

Da, exact. Are o limita de varsta. Mi se pare o prostie aberanta. Pai noi vorbim, dar nu foarte deschis, tot imi spune ca e prea devreme. Dar macar sa nu ma mai "provoace", si a 2ª zi nimic. Asa are initiativa, in sensul ca ma mangaie si ea, se pune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 nov 2008 12:34 de pumpkin_

@ExoticDream: Cu fraza cu calculele din cap ma refeream la atitudinea: fac asta si si obtin ce vreau eu de la mine sau de la celalalt ( de atins un scop ) Daca e cineva care are anumite principii, sansele de a se intampla asa dupa casatorie ...

Re: Re: Re: Tehnici de cucerire-ghid pentru avansa

din 19 nov 2008 11:06 de eu

:blink:imi place cum gandesti pe mine m-ai cucerit...putin doar si sa nu iti inchipui ca e un lucru usor B) Pt tipul care avea nevoie de "tehnici" uite hony incearca sa ii intelegi mentalitatea daca spui ca ea nu da semne ca te-ar place uite asta ...

Re: Re: Re: Probleme cu prietena - Astazi vrea, ma

din 19 nov 2008 10:09 de vera_mary88

Hmmmm pai na probabil si-o pus o limita de varsta...eu asa am facut pana la 18 nu are nimeni voie...si i-am tinut la distanta pe cei care incercau...desi imi placeau mangaierile...etc...incearca si tot incearca incet incet o sa cedeze da ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRES

din 19 nov 2008 01:05 de ExoticDream

Ceea ce nu intelegi tu este ca atunci cand iubesti pe cineva din toata fiinta ta nu faci nici un fel de calcule, lucrurile vin de la sine.... nu cred ca iti planifici "De maine ii voi face sex oral pentru ca am studiat si asta ne va apropia cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 nov 2008 23:02 de pumpkin_

Poate sunt unele cazuri prezentate de mass-media, dar nu trebuie generalizat si nici condamnate acele persoane care au cazut in asa ceva.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 18 nov 2008 20:50 de rody

akm 3 saptamani am facut un avort..deoarece nu am putut s pastrez copilul..din motive mentionate cu o zi inainte de avort p acest site.am avut sangerari ca cele menstruale timp de 2 saptamani..de atunci..mai sangerez foarte putin,si ash vrea s va ...

Re: Re: Ce vor femeile?

din 18 nov 2008 19:21 de fake_awake

fetele nu stiu ce vor . oricum in general fetele OK (ma refer la cele cu creier) vor un baiat care sa le completeze , adica ce-i lipseste din personalitate asta trebuie sa-i ofere un baiat . Vor siguranta , sa le faci pe plac , sa le oferi ...

Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate toata viata?

din 18 nov 2008 13:13 de eu

si totusi daca se intampla eu una cred ca femeile iarta mai usor decat barbatii si asta e gresit .....insa sunt sigura ca aproape orice femeie are puterea de a ierta mai mult pt copii....desi relatia cu sotu se va schimba pe moment .....de dragu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRES

din 18 nov 2008 12:19 de pumpkin_

Despre testarea compatibilitatii sexuale - dau un copy-paste dintr-o carte: "Trebuie să observăm un lucru: mulţi zic că e bine să faci dragoste cu persoana cu care vrei să te căsătoreşti ca să vezi dacă există „compatibilitate ...

Re: Re: Re: Re: Cand zic femeile/fetele te iubesc?

din 18 nov 2008 11:45 de ROXANA

eXACT NU CRED CA TREBUIE SA GASESTI UN ANUMIT MOMENT SA ZICI CUVANTUL MAGIC....SI AM ZIS DUPA O LUNA SI NU MI PARE RAU...DESI AM AVUT MAI INTAI O RELATIE DE 4 ANI SI NU AM ZIS NEVER "TE IUBESC" DECI ......ACEST FAPT NU CRED CA E CONDITIONAT DE ...

Re: Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena??

din 18 nov 2008 04:40 de DarkAngel

NU iti va fi de folos o gluma anume! De ce ? Pai uite de ce: pentru ca o gluma foarte bine spusa are efect si mai mare cand are legatura cu situatia in care te afli in momentul respectiv cu fata aia si de contextul in care o spui. Ca sa fie asa ...

Re: Re: Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu m-a

din 17 nov 2008 23:51 de Pasaroi_Cuminte

Probabil se miscă de parcă taie lemne Comportându-se ca o matură. Uneori si unui armasar Ii trebuie un stejar Ca se ochiască o scorbură

Re: Ciclu

din 17 nov 2008 23:31 de simosimina

Nu sunt niste zile fixe.. Daca tipa are menstruatia regulata ar trebui sa faca un test de sarcina dk ii intarzie mai mult de 2 zile.. Dar dk nu il are regulat e mai aiurea..in primul rand nu inteleg dk ai ejaculat sau nu in ea..dk nu ai ...

Re: Re: De ce ma refuza prietenul cand vreau sex?

din 17 nov 2008 22:28 de vladbodan

pfaaaaaai ma ... ma simt ghinionist rau :lol::lol:infine ... pai , sa vedem motivele prietenei mele , ii este somn , este obosita , ii e lene , sau pur si simplu nu are chef atunci , poate mai tarziu :) cam astea ar fii... tu trebuie sa pui ...

Re: O mik intrebare :D

din 17 nov 2008 21:46 de pumpkin_

Cum zicea cineva...daca faci un compromis trebuie sa faci si un al doilea compromis. Sfatul meu e sa nu faci asta... Isi va gasi in tine un mijloc de placere...nu va aparea nicicum iubirea.

Re: Re: Re: ce se poate intampla?

din 17 nov 2008 21:25 de tralalala

depinde de fiecare medic daca face avort fara acordul unui parinte sau unui adult care sa-si asume riscul. doctorul la care am fost eu, face si minorelor avort, fara sa afle parintii. pana in saptamana 9 de sarcina intreruperea se poate face cu ...

Re: Re: ce se poate intampla?

din 17 nov 2008 21:16 de dan40

am si eu o intrebare ...cat costa sa faci un avort si daca am 18 ani trebuie sa ma prezint cu parintii sau ceav legat de ei ..precizez k parintii nu trebuie sa afle......este dureros ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci s

din 17 nov 2008 16:27 de onlyforgod

ce vrei sa zici ca nu o sa mai fie nici o retinere fata de partener si ca o sa dispara respectuL :)) pe situ-ul ala care l-ai facut public scrie ca sexul oral este o forma de curvie, da de unde atata, nu ne-am nascut niste persoane libere ? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 nov 2008 15:18 de vladbodan

sti ce trebuie sa faci? SA O INTREBI NON STOP CUM E MAI BINE , punct si gata

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 493 din 1098
«   1 ... 490   491   492   493   494   495   496 ... 1098   »

loading...