Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in din 20 nov 2008 17:43 de somebody:x
Si eu o am curbata in sus dar putin deviata spre stanga :D si ma gandeam ca poate e un defect !
Sa o fac sau nu? Sunt confuza... din 20 nov 2008 17:35 de bizz
Buna...am 15 ani si...am un prieten care este mai mare ca mine cu 6 ani...suntem de 8 luni impreuna.Totul a inceput foarte frumos...dintr-o gluma,dar incet incet ne-am apropiat foarte mult...M-a dus sa-i cunosc mama,aceasta ma simpatizeaza si am ...
Re: Re: Re: Re: Re: . din 20 nov 2008 17:19 de sgc
:huh: nu inteleg din acest mesaj, dvs., cu cine "voi barbatii" va certati!? v-am sedus, cumva, pe forumul acesta?!? banuiesc, ca daca v-as fi sedus face2face, macar asa, ati fi remarcat ca nu sunt barbat. :huh:
Re: Re: Re: Marimea penisului. din 20 nov 2008 17:18 de somebody:x
Deci eu dak o am in erctie de 15.5 lungime si 12.5 circumferinta nu trebuie sa ma simt aiurea ! :-??
Re: Rositul la fata din 20 nov 2008 16:42 de DarkAngel
Daca chiar te deranjeaza asa tare (desi nu este o problema_) ai putea sa incerci sa fi mai putin emotiv in anumite situatii si nu o sa te mai inrosesti trebuie doar sa incerci si sa te obisnuiesti nu o sa iasa din prima, dar daca insisti destul o sa ...
Re: Re: Re: Sexul... de la cati ani?.... din 20 nov 2008 15:54 de tudores
Imi pare rau dar este o mare eroare aici si am simtit nevoia sa intervin.
In primul rand de ce fel de sex este vorba?!
Cel oral sau anal cu prezervativ?
sau intravaginal in miscare libera si fara protectie de cauciuc.
Nu cred ca sexul ...
Re: O problema mai complicata , rog un raspuns rap din 20 nov 2008 03:52 de DarkAngel
In mod normal prietena ta nu a ramas insarcinata, efectele sarcinii nu se fac simtite la cateva zile. Senzatiile de greata din cate stiu eu apar prin luna a-3-a.
Re: O problema mai complicata , rog un raspuns rap din 20 nov 2008 00:49 de blonda01
Din ce spui tu, parerea mea e ca poti sta linistit..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 nov 2008 23:14 de Trexv
Redus rau trebuie sa fi sa nu intelegi ca prin "faca-se voia Ta" e cum decizi Tu sa fie asa sa fie nu cum alegem noi sa fie.... Doamne du-te la teologie cu fetite care sa vina sa stea sub haina ta de preot sa se spovedeasca poate atunci o sa ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 nov 2008 23:12 de vera_mary88
si daca tu crezi ca ma apuc eu sa citesc o carte acum da-i pace....ti-am zis o sa cred cand o sa vad....
la fel cum tu crezi...asa infocat in ce spui la fel eu cred in ce te contrazic...si totusi nu mi-ai raspuns la intrebare ce te-o facut sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 nov 2008 22:55 de pumpkin_
@Trexy:
Ce porunca consideri ca se incalca?
De ce anume consideri ca liberul arbitru e eliminat?
@vera_mary88:
Nu doar pentru ca vine lumina de la Ierusalim.
Uite aici, o carte scrisa de parintele Arsenie pe asa ...
Re: Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu m-a sat din 19 nov 2008 22:45 de vera_mary88
nici eu nu cred ca e o solutie sa mergi la altul...dupa ce iti descopera punctul G crede-ma nu ai cum sa nu fii satisfacuta...dar trebuie sa vORBESTI cu el..:ok:
Re: Re: Re: Re: . din 19 nov 2008 22:44 de deny
[b]dar dak barbatu eun badaran,si te minte k te iubeste?tu ii daruiesti totul,iar el te rasplateste cu o palma si fizic si spiritual oare mai maerita sa lupti pentru el????dupace isi da seama k te pierde atunci descopera k te iubeste,dar tot lafel se ...
Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 19 nov 2008 22:39 de Incepator
Ce dureri mey..nu stati asa incordate..vai..cand apare durerea ? vai ce ma fac ?
Just relax and feel the senzation...
Exprimati-va cum puteti atunci starea,urlati dati din maini si altele nu mai stiu eu ...
Ca doar e prima data, e priam ...
Re: oare.... din 19 nov 2008 22:34 de deny
O problema mai complicata , rog un raspuns rapid din 19 nov 2008 21:53 de Andrei08
Buna , am si eu o problema relativ grava:ermm: . Am facut sex cu prietena mea duminica , totul a decurs cum trebuie am avut prezervativ , am ejaculat dar in prezervativ , desi era ejaculat am mai mi-am pus putin prezervativul la loc ca alunecase ...
ganduri din 19 nov 2008 20:58 de angela
O zi agitata maine.Si poimaine...si tot asa.. Lasa ca e bine..
In lumina noptii as vrea sa vii, sa imbratisam razele lunii, sa zburam spre nori si dincolo de ei, sa iti culeg o stea, sa-ti lumineze calea atunci cand nu sunt langa tine.
Te caut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC s din 19 nov 2008 20:50 de pumpkin_
Carrie, te-as ruga sa-mi spui care e importanta cunoasterii acelor lucruri pentru modul unei persoane de vietuire.
Crezi in cuvintele Sf. Scripturi?
Ortodoxie vine de la "dreapta credinta". Adevarul nu poate fii decat intr-un singur loc.
Ca o ...
Re: Poate fi alta? din 19 nov 2008 20:47 de angela
Avand in vedere ca inainte va vedeati destul de des, cred ca ceva a intervenit intre voi.Ceva l-a determinat pe el sa se schimbe. Relatia voastra scartaie undeva si trebuie sa faceti amandoi ceva pentru a indrepta lucrurile cat se mai poate.O ...
Re: Fetele cuminti din 19 nov 2008 16:48 de cosminutza
[b]Exact!!!trebuie sa o impresionezi din prima...si chiar dk zici k a fi u insuti nu e bine si nu te ajuta la nimic,parerea mea e k trebuie sa fii cunoscut asa cum esti...sa fii u insuti... BAFTA!!![/b]:heart:
Pagina 492 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |