Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Probleme cu trezirea din 17 nov 2008 02:01 de ExoticDream
Ohohohoooooo...... am aceeasi problema de cand ma stiu!!! As sta noaptea oricat de tarziu, dar sa nu ma trezesti in zori ca ma sui pe pereti! Cu regret iti spun ca am terminat scoala si tot nu am gasit solutia, singura mea scapare sunt noptile ...
Re: Ciclu din 17 nov 2008 00:20 de blonda01
Pai daca ai un ciclu regulat si observi ca iti intarzie chiar cu o zi, doua.. te poti teme de o sarcina..dar in cazul care l-ai spus tu..daca nu a ejaculat inauntru..putine sanse sa ramai..:rolleyes:
Re: din 16 nov 2008 23:07 de sgc
incearca sa mai stai de vorba cu el pe tema aceasta. astfel incat sa fii convins ca n-a facut o gluma cand a spus ce zici c-a spus. daca il cunosti foarte bine si ai convingerea ca n-a fost o gluma, trebuie sa incerci sa-i explici ca fumat proaca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suntem aproape de casa din 16 nov 2008 22:57 de maria
mariuca..nu sunt deloc frigida...simt tot ce trebuie sa simt dar daca nu am ce sa simt..nu simt..dupa cum probabil se intelege...imi place sexul si cu atat mai mult, am o mai mare deschidere spre acest lucru..iar in privinta colegului de forum..nu ...
Re: Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt f din 16 nov 2008 22:57 de Incepator
Dupa ce citeste acest post, cred ca nu mai are tupeu sa mai zica ceva ;;) .
Re: Re: Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete) din 16 nov 2008 22:51 de gheghe
iti faci cam multe probleme, viata trebuie traita cum iti place, asteapta sa mai cresti in varsta si vor disparea multe din intrebarile copilaresti ce la pui acum
evident ca poti sa saruti o fata care a facut sex oral si la 100 de baieti, la fel ...
Probleme cu trezirea din 16 nov 2008 22:12 de onlyforgod
Sunt elev, 17 ani, si am o problema cu trezirea matinala , in fiecare dimineata trebuie sa ma trezesc la 6,7 , mai bine mi-ar arunca cineva cu ceva in cap decat sa ma trezesc nici dupa ce ma spal pe fatza nu reusesc sa ma inviorez, la scoala ...
Re: Ciclu din 16 nov 2008 22:08 de miha3la
testul d sarcina se face la 7 zile...dak a scapat o picatura ...eu zic k este o problema km serioasa asta....roaga-te sa vina
Re: Ciclu din 16 nov 2008 22:00 de tralalala
daca ciclul intarzie mai mult de o zi, ar trebui facut un test de sarcina.
Intarziere normala a menstruatiei dupa sex din 16 nov 2008 21:38 de boogyman1
Cat trebuie sa intarzie maxim ciclu daca de ex ai avut un contact sexual neprotejat sau daca o picatura a ajuns unde nu trebuia:D. Ma refer la zile
Re: Re: Re: Re: Re: Este nevoie de sex intr-o rela din 16 nov 2008 20:39 de luinwe
si eu consider ca trebuie si sex...nu in exces, dar trebuie... conteaza mult intr-o relatie sa ai si momente de intimitate mai speciale...
scuze pentru dublu post...din greseala:~*
Re: Re: Re: suntem aproape de casatorie dar nu m-a din 16 nov 2008 20:23 de vladbodan
marimea penisului nu conteaza ci magia din ea [nu sperma]
el nu stie sa te satisfaca , dar aici si tu ai CEA MAI MARE VINA ... comunicarea , nu ii spui niciodata ca nu ai avut un orgasm , iar aici gresesti , vina iti apartine in totalitate , ce ar ...
Re: Vreau sa ma indragostesc din 16 nov 2008 19:56 de vladbodan
:blink::blink: limita creierului tau pana unde merge? :blink::blink: tu ai impresia ca e ceva buton on/off care te face sa te indragostesti si sa renunti usor?
Re: Re: Re: Nudismul din 16 nov 2008 15:32 de vamaveche
EU IN 2001 AM INCERCAT PENTRU PRIMA OARA SA FAC PLAJA LA NUDISTI si de atunci am ramas nudist pe viata ,ori fac plaja nud ori deloc..dar trebuie sa incerci si pe urma sa-ti exprimi opinia altfel vorbesti degeaba deoarece acel sentiment de libertate e ...
Re: Re: Este nevoie de sex intr-o relatie? din 16 nov 2008 14:15 de vera_mary88
din punctul meu de vedere trebuie sex :)
Re: Re: suntem aproape de casatorie dar nu m-a sat din 16 nov 2008 14:03 de vera_mary88
ai incercat sa te ajuti singura? tu iti cunosti mai bine punctele mangaie-ti clitul ca atunci cand te masturbezi...in timp ce esti in pozitia misionarului. Ca sa ai un plus de senzatie pune-ti o perna sub fund sau pune-ti piciorul stang pe ...
Re: Re: e nevoie de sex intr-o relatie? din 16 nov 2008 00:56 de Incepator
Se poate si fara "sEx", dar la un moment dat...trebuie si de ala .:rolleyes:
Re: Re: Prima data...:) din 15 nov 2008 20:33 de luinwe
fato' lasa oameni sa se iubeasca, nu stii tu ce simte sarmana fata... parerea mea...
daca te va astepta , e ok...aici tu decizi cand va fi momentul...
Re: Prima data...:) din 15 nov 2008 20:25 de tequila
nu cred k exista la 16 ani dragoste...sa iubesti pe cineva cu adevarat...nu ai ink experienta necesara...dak u consideri k el este baiatul potrivit si e capabil sa astepte pana knd esti u pregatita dar trebuie sa fii foarete atenta cu cn iti incepi ...
Re: Vreau sa ma indragostesc din 15 nov 2008 19:43 de tequila
depinde de destin...nu ai observat k data pierzi un lucru si incerci sa il cauti si nici k nu dai de el...iar knd incetezi sa faci asta..e chear la nasu tau fara sa fi realizat...asa e si cu gasirea unei pers....si sa te indragostesti de ...
Pagina 494 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
111 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |