Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cum imi fac o prietena??

din 15 nov 2008 04:43 de Freeman

sincer sa fiu numai de hobbyuri active nu duc eu lipsa:,

Re: Re: Cum imi fac o prietena??

din 14 nov 2008 23:32 de Incepator

Stai man relax..nu-ti trebuie prietena..apuca-te de ceva ..vreun hobby sau altceva..nu te chinui ;) .

Re: Re: Cum imi fac o prietena??

din 14 nov 2008 22:08 de valentine

Ok, hai sa le luam pe rand. In primul rand, daca zici ca arati bine si singurul tau defect al tau sunt cosurile, du-te la un dermatolog...nu are sens sa fi limitat la fete doar din cauza aspectului asta atat timp cat are rezolvare. Nu o sa regreti ...

Re: Dupa 10 minute de sex ea nu mai vrea?

din 14 nov 2008 02:14 de blonda01

apeleaza si la sexul oral :p si vezi daca asa se schimba lucrurile :p

Topul celor mai romantice orase ale Romaniei

din 14 nov 2008 01:27 de ExoticDream

Un articol din "Evenimentul zilei" realizeaza un top al oraselor romantice de pe plaiurile mioritice. Cititi-l, propuneti propriul vostru top 3, apoi vedem ce top seXpert rezulta! "Ca să fie romantic, un oraş trebuie să aibă obiective ...

Re: Re: Re: Re: Re: hy

din 14 nov 2008 00:27 de Dany

Eu am 16 ani si 18 cm penisu ... si is destul de multumit :rolleyes:

Re: Re: Ce e de facut

din 13 nov 2008 23:58 de alcatraz

si daca ar avea drept de vot cu ce l-ar ajuta????ca oricine ar iesi presedinte nu face nimic......eu nu iteleg de ce se ma duc romanii la vot????cu ce te ajuta???eu prin vot inteleg ca ma intreaba:La cine vrei sa se duca cei mai multi bani???si eu ...

Re: La 15 ani nu am deloc libertate

din 13 nov 2008 23:23 de Blonda01

tu ai 15 ani...eu am 20 si mai am si acum probleme cu libertatea asta..incerc sa o castig incet incet..ai grija... si nu uita..Fa ce vrei tu dar cu cap..si incearca sa-i castigi increderea mamei tale..poate e intelegatoare..daca nu..trebuie ...

Re: ce sa fac¿?

din 13 nov 2008 22:00 de angela

Ador subiectele in care cel care posteaza nu povesteste pe larg situatia in care se afla, si ii lasa pe ceilalti in ceata..:wacko:Tu chiar vrei sa visam de ce au reactionat parintii tai asa? Ne trebuie ceva detalii...:rolleyes:

Re: Nici o fata nu vrea sa fie cu mine!

din 13 nov 2008 21:56 de angela

Nu trebuie sa iti faci probleme. Sunt perioade in viata noastra cand apar momente de genul acesta. Gandeste-te ca ai o mica vacanta.Puneti ordine in ganduri, relaxeaza-te si mai ales nu dispera si nu iti face ganduri negre.O sa apara si fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 nov 2008 21:43 de fake_awake

nu mai inteleg nimic de la tine:-?? , incearca sa scrii mai simplu , nush ... ma refeream sa rezolv certurile intre mine si prietena mea si s-a ajuns la o pauza sa vada daca i se face dor de mine:( cat despre papucii aia NU ! :P

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 nov 2008 21:31 de sgc

acum n-am inteles eu, de ce in loc sa fi raspuns unei intrebari simple, care-ti era adresata: ai sau n-ai papuci modelul descris?!? ok. nu mai raspunde, daca ti s-a parut atat de ciudata, de neinteles, si mai stiu eu cum acea intrebare. intre cine ...

Re: Re

din 13 nov 2008 20:49 de Incepator

Stiu ca nu sunt acolo unde ati vrut sa fiu Asa incep aceasta scrisoare intr-un tarziu Abia mai vad sa scriu, totusi trebuie s-o fac Mama, ingerul tau s-a transformat de mult in drac. Unde e viata frumoasa de care-mi zici Cand tu adormi cu ...

Re: Re: Re: Mancarimi si pete rosii pe capul penis

din 13 nov 2008 17:47 de MicShiRau

legat strict de sex, Poate sa fie ceva??? sau e doar vreo chestie temporara am mancat ceva aiurea si asociez eu evenimentul cu partida de sex nebun care am avut-o aseara :))

Re: Re: Mancarimi si pete rosii pe capul penisului

din 13 nov 2008 17:34 de MicShiRau

si daca te mananca doar pielea??? adica mie imi vine sa ma scarpin in continuu de azi dimineata, dar nu in zona penisului, picioare, maini... penisu e foarte in regula si doarme linistit :)) saracu numai el stie ce am patit amandoi aseara... ...

Re: Cum imi fac o prietena??

din 13 nov 2008 16:50 de Freeman

As dori sa adaug faptul ca din punct de vedere fizic stau destul de bine; intru-cat am un fizic " de invidiat":, dar defectul principal este ca am cateva cosuri pe fata..am incercat in ff multe metode sa scap de aceasta problema..need help ...

Cum imi fac o prietena??

din 13 nov 2008 16:44 de Freeman

Salut,as vrea sa ma ajutati cu problema mea principala.Am 16 ani,nu am mai avut pana acum o relatie serioasa,adica de mai mult de 2 sapt:), stiu ca pare penibil ptr unii:(, dar de aceea va rog mult sa ma ajutati cat de mult puteti.Sunt la liceu ...

Re: Ce e de facut

din 13 nov 2008 00:48 de SORIN28

Ca un roman ce sunt, atitudinea asta de "eu sunt unu, ce pot face singur" ma deranjeaza. Chiar crezi ca, conteaza cati te sustin? Daca vrei sa faci ceva...fa. Nu te astepta sa fii sustinut, nu te astepta sa fii agreat pentru faptele tale(atat ...

Re: Re: Ce e de facut

din 12 nov 2008 23:48 de ExoticDream

Cu o astfel de filosofie de viata sa nu ne mai miram ca traim in halul in care traim in petecul nostru de harta! Admitand ca se poate face o departajare intre cei buni si cei rai, daca cei rai (politicienii corupti, afaceristii fara scrupule, ...

Re: Se comporta ciudat...!!!

din 12 nov 2008 23:41 de simosimina

hmm...vorbesti de parca ai fi o prietena apropiata de-a mea..Exact asa a patit si ea..Bine..la ea nu era totul pe fuga..dar acelasi lucru cu telefonul etc. Problema la ea ..era ca tipul era si cu alta.Nu vreau sa cobesc sau ceva de genul..dar ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 495 din 1098
«   1 ... 492   493   494   495   496   497   498 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare