Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 11 nov 2008 00:42 de ExoticDream
Da, sunt mai mare si evident am trecut pe la varsta ta, numai ca pana in clasa a opta inclusiv prietenii mei se reduceau la unii colegi de scoala, nici unul dintre ei nu avea "relatii" inca, ne intalneam uneori dupa-amiaza sau seara sa bem un ...
Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 11 nov 2008 00:16 de ExoticDream
Te-a lasat si ai si purces la sex! Poate mama ei nu-i atat de grabita ca fata ei sa-si inceapa viata sexuala atat de devreme, s-o gandi ca mai are timp....
:blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori pe sap din 11 nov 2008 00:00 de guest
acuma sincer...nu doresc nimanui sa treaca prin ceva asemanator...este foarte aiurea...stiu ca exista prob si mai grave si ii multumesc lui dumnezeu ca sunt sanatoasa ...dar este destul de frustranta situatia..sper sa gasesc o rezolvare pana nu o ...
Re: Re: Re: Povestile unei prime dati din 10 nov 2008 20:22 de za'one
Trebuie ca esti tare stearsa, domnisoara, in cazul in care esti numai suma acelor prime dati...
Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 10 nov 2008 19:39 de terorista
eu zic ca putin mai multa libertate ar trb sa ai adik la 15 ma lasa pana la 10:D....asa ca...vb cu ea,sa nu iti fie frica de ceea ce zice sau dak tipa la u!trebuie sa comunici mai mult cu mama ta!adik mama de la 14 vb cu mn de sex asa ca:d multa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat din 10 nov 2008 18:05 de oanaaaaa
eu am o mica obiectie la faza asta, e parerea mea, poate ca altii nu o impartasesc: eu cred ca astfel de carti trebuiesc citite, de preferat de catre amandoi si apoi lasata jos si uitata! In momentul in care citesti o fantezie povestita intr-o ...
Re: Re: El vrea sex oral, eu nu din 10 nov 2008 16:01 de simosimina
mentalitate de taran..ce sa poti cere unui astfel de om?!?!?!Bravo nene..asa gandesc juma de baieti din Romania..rezulta juma de tara niste TARANI!!!!!!!!!!!!!!!1
Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 10 nov 2008 13:49 de vladbodan
atunci fa pe proasta , prefate ca nu auzi telefonul si stai pana la 8 9 afara, si gata , si vezi ce o sa se intample si daca nu ii convine ceva explicai si tu ca nu mai esti copil de casa , ca mai vrei sa faci si altceva inafara de a sta sa ...
Re: Re: El vrea sex oral, eu nu din 10 nov 2008 12:49 de SoulsQueen
nu cred ca e cineva (fata sau baiat) obligat sa faca ceva ce nu vrea. daca ea nu vrea, pentru ca nu e pregatita, nu inseamna ca face mofturi. si nici nu cred ca esti tu a 8-a minune a lumii ca sa faca toate ce vrei tu, chiar daca asta inseamna sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori pe saptama din 10 nov 2008 12:48 de pacpac
pe langa comunicare mai trebuie si intelegere:).Cred ca totusi problema e stresul din ce zice ea.Trebuie sa il bage neaparat intr-o sedinta sa discute:)
Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertate din 10 nov 2008 12:47 de shell
ei bine..vad ca u esti destul de mare.. :P
cand ai trecut prin anii pe care ii am eu acuma...probabil...tu puteai iesi seara in oras....cu prietenii..
imagineazati ca ai timp liber de la ora 6 in colo..si stai in casa si mori de plictiseala...si ...
Re: El vrea sex oral, eu nu din 10 nov 2008 10:02 de gheghe
despartiti-va si cauta-ti unul pocait, aia nu vor sex oral.
sau poate nu e el destul de hotarat sa te ia de cap cu determinare, ca moajoritatea fetelor cedeaza in fata unei atitudini dominatoare. Zi-i "draga, fi mai dur cu mine, poate asa o ...
Re: Acnee pe fese din 10 nov 2008 08:08 de DarkAngel
Probabil ca de la haine exista posibilitatea sa fi alergic la un anumit material (probabil al lenjeriei intimie).Exista si posibilitatea sa transpiri iar cand transpiri porii se dilateaza si permit sa patrunda in ei praf scame si alte particule care ...
Re: CD-ul cumparat de pe seXpert.ro nu functioneaz din 10 nov 2008 02:56 de DrSexpert
Intr-adevar, am primit unele sesizari de la persoane care au intampinat probleme in a rula corect aplicatia sau in a vedea Cd-ul, acest lucru fiind cauzat de un conflict intre anumite configuratii/sisteme de operare sau browsere si softul nostru. ...
Re: Fetele cuminti din 9 nov 2008 05:27 de DarkAngel
Deobicei o fata cuminte cauta siguranta daca ai reusit sa o convingi ca ii poti oferi acest lucru (si bineinteles trebuie sa-i si placa de tine,fie ii place fie nu)ar putea fi sedusa dar cum ma gandesc multi au incercat sa le pacaleasca in fel si ...
Re: salutare din 8 nov 2008 22:41 de vladbodan
si prietena mea il miroase , desi nu are nici un miros niciodata , ea il miroase doar ca are un tic nervos amuzant , miroase orice ce baga in gura :lol::lol::lol:
Re: salutare din 8 nov 2008 12:24 de simosimina
...si eu zic la fel ..sa se duca la un control ginecologic..Dar ai intrebat-o daca are vreo scurgere..ceva? Si mi se pare cam aiurea sa fie asa puternic mirosul ..incat sa dureze si dupa ce te speli pe penis...Poti sa dai mai multe detalii?
Miros ciudat al penisului dupa sex din 8 nov 2008 11:41 de inad_d85
am si eu nevoie de niste sfaturi: am o prietena si de cand fac dragoste cu ea imi miroase penisu' chiar si dupa ce il spal, dupa o ora. am observat ca si ei ii miroase.... si cred ca de la ea am luat si eu, cum se poate remedia problema??? nasoala ...
Re: Re: Re: sotia se masturbeaza cand facem sex din 8 nov 2008 03:50 de simosimina
:)) nasoala situatia...sa inteleg ca sotia ta ajunge decat la orgasm clitoridian...Nu inteleg totusi de ce nu ii oferi unul vaginal?? Dk nu se multumeste cu penisul tau...ia un vibrator..Dk nu esti de acord cu asta..zic sa incercati pozitii ...
O "simpla" (temporara?) problema de comprimare din 8 nov 2008 02:55 de ExoticDream
Cum erau problemele acelea la termodinamica, in liceu... gaz ocupand volumul V1, avand presiunea p1, este comprimat la volumul V2, ce se intampla cu presiunea? Mda.... nu inteleg de ce trebuie ca V2 sa fie muuuult mai mic decat V1, loc este destul ...
Pagina 497 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
104 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |