Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Viata are prioritate ! din 7 nov 2008 20:24 de carrie
Dap! Pietonul e primul care trebuie sa aiba grija de viata lui... El poate opri in 20 cm, masina nu...
A nu se intelege gresit! Respect pietonii ca sofer, dar respect soferii ca pieton.
Re: Ciclu si stari proaste dupa din 7 nov 2008 16:31 de vladbodan
1... prietenul tau ii un idiot si dai din partea mea un cap in gura...
2... exista ciclu peste sarcina , sansele tale sunt mici dar nu trebuie ignorate
3... fa un test de sarcina si vezi ce iti iasa
4... bafta in care de rezultate pozitive ...
Re: Re: Re: Dupa 10 minute de sex ea nu mai vrea? din 7 nov 2008 13:19 de je
Si eu patesc la fel...Degeaba folosesc lubrefiant ca se duce si ala.. Atat timp cat ea este excitata e ok..dar dupa aia incepe sa simta ca o irita..si nu mai este uda. A..si daca ea are orgasm inaintea mea..eu trebuie sa ma termin cat mai repede ca ...
Re: sotia se masturbeaza cand facem sex din 7 nov 2008 13:14 de je
Vezi ca din pozitia misionarului poti sa te misti in asa fel incat sa ii stimulezi clitorisul..ea nu trebuie decat sa isi desfaca picioarele si sa si le puna in jurul tau iar tu nu ai decat sa te misti si sa o stimulezi. Singurul dezavantaj este ca ...
Re: yasmin din 6 nov 2008 19:15 de simosimina
:)) scuzama ca iti spun dar doctora ta e cam "cucu".Eu tot Yasmin folosesc de aproape un an..ORICE ANTICONCEPTIONAL SA IA DIN PRIMA ZI A MENSTRUATIEI!!!!!! ORICARE!!!!!!!!!!! Apoi yasmin nu sunt anticonceptionale care se iau la ora fixa..sincer ...
Re: yasmin din 6 nov 2008 15:58 de vladbodan
cel mai bine ar fii sa mergi la un ginecolog si sa iti prescrie el :ok:
Yasmin din 6 nov 2008 15:48 de iubeste_maa_
stiu k au mai fost postate subiecte despre yasmin dar am si eu niste intrebari....am fost la doctor si mi-a prescris yasmin si inca nu m-am apucat de ele dar doctora mi-a spus sa le iau din a 5 a zi nu din prima cum scrie peste tot si nu mi-a spus k ...
Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat din 6 nov 2008 09:45 de vera_mary88
Da cartea aia am citit-o si eu nu toata da no...se numeste parca "Fanteziile barbatilor" si sunt de toate pentru toti :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fe din 6 nov 2008 01:01 de ExoticDream
No, Ioane draga..... nu ma refeream la a placea un barbat intr-un sens... universal. Vezi tu, pentru mine nu toate drumurile duc la Roma, unele mai ajung si la Paris, Londra, Oslo.... Pentru ca un sportiv sa-mi placa, sunt necesare anumite ...
Re: Re: Re: decalotarea din 6 nov 2008 00:44 de ExoticDream
Pana acum ne-am luptat cu geometria (i se zicea [b]circumscriere[/b]), acum vad ca a ajuns [b]circumscrizie[/b] (nici nu pot sa-l pronunt, de unde le scoateti, fratilor?), probabil ca in preajma alegerilor vom auzi de [b]circumscriptie[/b]... ...
Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat din 6 nov 2008 00:22 de ExoticDream
Oooooo, asta cu proful si studenta este deja clasic.... nu trebuie ratat! In acelasi "stil" s-ar incadra episoadele usor sadice, in care unul din parteneri il imobilizeaza pe celalalt (legat de pat/scaun cu catuse - cumparate special in acest ...
Re: Re: Novynette din 6 nov 2008 00:11 de ExoticDream
Si eu ma temeam/tem de efecte secundare, dar nu as vrea sa-mi sacrific partenerul.... nu mi se pare fair play ca eu sa traiesc bine merci la maximum senzatiile din clipele fierbinti, in timp ce el trebuie sa se concentreze asupra momentului in ...
Re: #Sinucidere din 5 nov 2008 23:46 de Roxana
Nu este dovada unei iubiri cand icerci sa faci acest lucru.Dai dovada doar de slabiciune si lasitatea de a trece peste moment...Spun asta pt ca si eu am incercat sa ma sinucid atunci cand prietenul meu mi-a spus ca ma paraseste.Viata trebuie traita ...
Re: Re: decalotarea din 5 nov 2008 23:42 de valentine
Really? Eu stiam ca trebuie sa faci operatia de circumscrizie(spelling? totdeauna m-a batut cuvantul asta):huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum de din 5 nov 2008 23:07 de maria
Jurnalul unui copil nenascut
--------------------------------------------------------------------------------
"5 octombrie: De astazi începe viata mea. Parintii mei nu stiu înca acest lucru, sunt mai micuta decât semintele unui mar, dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurg din 5 nov 2008 23:03 de maria
Scrisoare pentru mama
Sărut mâna, măicuţa mea,
Sunt eu, cel din pântecele tău, care-ţi şoptesc la ureche cât sunt de speriat, de trist şi de îndurerat pentru că vrei să mă omori, crezând că-ţi sunt o grea povară... Dar tu nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un din 5 nov 2008 23:00 de alexia
Draga Roxana, nu trebuie sa fii speriata, din contra, trebuie sa te bucuri ca vei aduce pe lume o faptura atat de minunata si gingasa, mai ales ca sotul tau este alaturi de tine si-si doreste acest copilas. Un copil nu este un necaz, el este cea mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avo din 5 nov 2008 22:34 de alexia
Să ne iubim copiii, să conştientizăm faptul că ei devin membri ai familiilor noastre încă din momentul concepţiei.
Dacă Dumnezeu a hotărât să ne dăruiasca un copil, să fim convinşi că îi va purta de grijă şi în continuare. Dacă ...
Re: Viata de student din 5 nov 2008 21:27 de lacrimi
baiatu dak sta in camin crezi k nu are posibilitati sau ce.majoritatea fetelor stam in camin pt distractie.sa simti k ai trecut prin facultate...de ce crezi u k fetele sunt materialiste:-`:ok::p
Re: Re: Re: Re: Re: din 5 nov 2008 21:05 de Incepator
Stai lin am destula .
Eu doar am cerut un sfat, doar ca toti imi baga pe gat ca e un rau necesar...ca trebuie sa traim cu ele si nustiu ce ...
Ala cu C++ e destept...incepe sa ma tenteze : > .
Pagina 498 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |