Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este nevoie de sex intr-o din 22 nov 2008 13:55 de tequila
saracu de tine nu mai poti..u ce ai ma?u crezi k la 16 ani kre ii aveti si o rel de 7 luni trebuie sa faci sex constant....vai u nu ai mai facut sex de kteva lini...esti asa de banal nu te auzi deloc...dak u nu ii oferi dragoste..nu primesti nimik
Re: Re: Re: Secretie vaginala netransparenta din 22 nov 2008 02:09 de simosimina
e cel mai probabil sa fie candida..Daca nu are un miros naspa..e candida..
In general infectiile luate pe cale sexuala au alta culoare..si au si miros neplacut. Dar candida este o ciuperca vaginala..care apare din cauza unui tratament cu ...
Re: Sa o fac sau nu? Sunt confuza... din 22 nov 2008 01:38 de blonda01
Fa ce simti tu..si e foarte important sa faci ca iti doresti asta, nu sa te simti obligata in vreun fel..Mama ta isi poate da seama in functie de comportamentul tau..
Deci daca simti ca vrei sa faci asta cu el...fa-o...varsta e adevarat..e cam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Este nevoie de sex intr-o rela din 21 nov 2008 23:49 de luinwe
cred ca ai dreptate.....ideea e ca am avut parte de 2 momente de genu pana acum...si de atunci e o pauza mare...de cateva luni....un fel de amagire din partea ei...ea vrea dragoste, nu sex...aici sunt de acord cu ea...si vrea sa-i demonstrez ca o ...
Re: Re: Re: Re: Este nevoie de sex intr-o relatie? din 21 nov 2008 23:44 de Pasaroi_Cuminte
prietena ta e de acord ca intr-o relatie trebuie si sex dar numai atunci cand are incredere in partener.
:,
Re: Re: Re: Este nevoie de sex intr-o relatie? din 21 nov 2008 23:35 de luinwe
pai ai dreptate...partea rea e ca prietena mea nu e de acord ca intr-o relatie trebuie si sex...asta e:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!! din 21 nov 2008 23:30 de Pasaroi_Cuminte
Nu pierde. Barbati se gasesc pe toate drumurile. Si o femeie inteligenta stie cum sa-si faca un barbat "cel mai bun prieten" (daca isi propune acest lucru) . :p:D:,
Re: Re: Re: Re: din 21 nov 2008 18:15 de vera_mary88
Ia citeste tu mai atent ce zice...".suntem de 8 luni impreuna"...dupa aia poti sa comentezi :-`
Re: Re: Re: din 21 nov 2008 16:34 de Stranger_to_love
Deci ea NU are nici o relatie cu el.Ea doar il place,iar el i-a zis ca daca o sa fie impreuna trebuie sa fie dispusa sa faca si sex.
Re: Re: Poate fi alta? din 21 nov 2008 16:16 de Miruna
am incercat de mai multe ori dar nu au fost rezultate foarte mari...sper sa rezolvam problemele astea...:x :* va multumesc pt raspunsuri :)
Re: Re: Re: Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza din 21 nov 2008 09:44 de Incepator
Peeting la 15 ani ????? !!!!! Mai vera ...
ARE DOAR 15 ANI!!!!
Doame...in ce lume traim...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu inteleg baietii!!! din 21 nov 2008 09:37 de vera_mary88
Nu credeti d-voastra ca ati fost cam dur cu ea ? O:)[/quote
Pe unii trebuie sa ii iei mai dur doar asa pricep...acum oricum ea face ce vrea...dar trebuie sa recunosc ca are dreptate vlad pierde un prieten bun pentru ca el nu vrea sa stea cu ...
Re: Re: Re: Re: Marimea penisului. din 21 nov 2008 09:37 de pacpac
e bine man
Re: Re: Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza din 21 nov 2008 09:35 de vera_mary88
In alte situatii daca el ar fi fost mai mic as fi zis nu o face...da e adevarat ca trebuie sa te simti pregatita da sunteti de 8 luni impreuna sa fim seriosi...acu o asteptat dupa tine atata...nu e adevarat un baiat nu asteapta dupa tine 2 3 ani pana ...
Re: Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza din 21 nov 2008 09:05 de Incepator
Omule, vreau sa fac in asa fel incat sa nu ajungem la un conflict ...
Deci, trebuie sa iti dau si tie dreptate ca u ai facut in realitate ce eu doar cred ca am visat .
Eu ma cunosc pe mine , intr-o oarecare masura, iar tu nu ! Deci eu pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 nov 2008 01:10 de ExoticDream
Intr-adevar, a te schimba radical, fie si de azi pe "poimaine", este foarte dificil, insa permite-mi sa zambesc cand te vad trimitandu-i la spovedanie pe cei insuficient de tari pentru a gasi resurse in ei insisi pentru a renunta la "practicile ...
Re: sa o fac sau nu?sunt confuza din 20 nov 2008 23:26 de Incepator
De cand activez eu pe forumu' asta..hmm mi-am dat seama de o chestie....cam toti barbatii cer sex....
Nu cred ca am vazut totip asa : ,,Nu vrea sa o faca cu mine".
Chiar nu pricep ...dar sa trecem peste nelamuririle mele .
15 ani ? Tu ...
Re: Re: sa o fac sau nu?sunt confuza din 20 nov 2008 20:47 de vladbodan
sa inteleg ca noi trebuie sa gandim pentru tine daca sa o faci sau nu?
pai daca vezi ca chestia asta iti afecteaza relatia si normal ca o afecteaza ... de ce ne mai intrebi pe noi , parinti tai nu au cum sa-si dea seama , ca nu au detector de ...
Re: sa o fac sau nu?sunt confuza din 20 nov 2008 18:49 de onlyforgod
nu trebuie sa te simti fortata, o faci numai daca simtzi nevoia, si in legatura cu parintzii nu cred ca o sa afle si nu vad in asta o problema... daca tipu stie ce face si iti da mutla atentzie si dak merita atunci nu te sfii sa o faci, dar dak ...
Re: din 20 nov 2008 18:07 de sgc
:huh: pe mine ma depaseste intrebarea ta. si aceste gen de problema, in general. nu stiu ce pareri si sfaturi poti sa ceri si sa astepti in legatura cu o relatie ce presupune atractia reciproca intre cele doua persoane, nu parintii tai, nu ...
Pagina 491 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
111 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |