Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: orgasm vaginal din 2 dec 2008 15:26 de vera_mary88
uite eu de exemplu o singura data am avut vaginal si o fost penal foarte slab....insa daca ma ajut cu mana ceea ce cred ca face si prietena ta in timpul actului sexual isi freaca clitul e mult mai tare mai ales daca ea sta pe spate sa zicem si cu ...
Re: orgasm vaginal din 2 dec 2008 15:22 de baby
depinde de la fata la fata.
poate mai tarziu o sa aiba ai orgasm vaginal.
cu dimensiunile tale de 15-16 stai ft bine. :lol:
daca se excita bine....si se relaxeaza o sa aiba...acum depinde si ce ii faci tu.
:,:-*
Orgasm vaginal din 2 dec 2008 15:00 de cooLZero
Nu prea imi place ca trebuie sa apelez la forumuri cu intrebarile astea da is ff curios ... cum pot produce prietenei mele acest tip de orgasm (orgasm vaginal , in pct G :D ) Amindoi avem aceasi varsta 17 ani , suntem impreuna de mai mult de 1 an de ...
Re: Nu stiu ce sa mai cred!! din 2 dec 2008 11:36 de Incepator
Da, lumea se duce de rapa...
Toti se gandesc la sEx...
Aici traim, trebuie sa ne adaptam...
Mereu trebuie sa facem compromisuri...
Romania yeah...
:((
Re: Oare sunt insarcinata? din 2 dec 2008 06:20 de DarkAngel
NU stiu . Ai avut un contact sexual neprotejat? S-a rupt prezervativul ? Poate fi si o dereglare hormonala daca toate testele au iesit negative inseamna ca nu esti insarcinata dar ceva nu functioneaza cum trebuie la tine in cazul asta ar trebui sa ...
Re: Cum sa fiu popular? din 1 dec 2008 19:32 de cocalarii
deci pt inceput trebuie sa-ti cumperi un telefon cat mai scump,apoi sa ii schimbi carcasa cu una cat mai extravaganta(daca se poate sa aiba nishte imitatii de cristale sau sa fie suflata cu aur,cu sigurantza telefonul tau va atrage multe fete pt ...
SOS... oare sunt gravida??? din 1 dec 2008 18:30 de angel0ve
buna... nu mi-a mai venit menstruatia de doua luni..normal trebuia sa-mi vina in urma cu o luna, dar nu am avut nici simptomele menstruale de deobicei ( durere de sani, iritabilitate crescuta). dar mi-am facut pe parcusrsul ultimei luni 3 teste de ...
Oare sunt insarcinata? din 1 dec 2008 18:24 de angel0ve
buna... nu mi-a mai venit menstruatia de doua luni..normal trebuia sa-mi vina in urma cu o luna, dar nu am avut nici simptomele menstruale de deobicei ( durere de sani, iritabilitate crescuta). dar mi-am facut pe parcusrsul ultimei luni 3 teste de ...
Re: Re: Re: Re: va rog sa imi dati un sfat pls din 1 dec 2008 15:23 de alexacarmen
drakangel nu ma intreabt din prima daca is sau nu virgina :( ,
eu i am zis ca is virgina si nu ma presat deloc a zis ca ma asteapta ,si cand eu am dorit sa o facem a zis nu esti pregatita ,si a 2 zi ne am despartit ,fara motiv ,nu ne am certat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu prefera sa se mastur din 1 dec 2008 09:13 de Incepator
Si dependenta trece..trebuie sa vrei sa fii ajutat sa ai vointa si putere .
Re: Re: Re: va rog sa imi dati un sfat pls din 1 dec 2008 03:28 de DarkAngel
Pai din punctu lu ala de vedere era ok pentru ca pe el il interesa o partida de sex si vroia sa afle daca are rost sa stea pe langa tine (sperand ca nu esti virgina) sau sa isi caute alta (probabil era grabit sau nu vroia nimic serios).Dar daca acel ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 1 dec 2008 00:28 de Mihaelascumpik
poi eu .. il iub.. da el pe mne nu:ermm:.. in fine asta e.. nu`i nimik de facut
:-*si u ai grija de tn
Re: Re: Cum sa fiu popular? din 30 nov 2008 23:38 de vera_mary88
Orice ai face incearca sa ramai tu...pentru ca in general tipii astia populari is cu doua fete: e tipu ala rau si popular mistocar cand e cu prietenii si de fapt e un tip timid cand e cu vreo fata...
Daca te pui asa pe invatat numai ca sa ...
Re: Ce sa fac?pls help me din 30 nov 2008 23:16 de vera_mary88
hmmm pai tu alegi.....nu stiu da mi se pare absurda fraza asta :"nu o sa mai iubesc pe nimeni" pentru ca nu se stie de unde sare dragostea nu e ca si cum mai mi-am programat sa nu ma indragostesc....pur si simplu te prinde....parerea mea e sa ...
Re: Re: Re: Re: din 30 nov 2008 22:53 de picpoc
PAREREA MEA E CA NU TREBUIE SA T LASI INFLUENTZATA D UN BAIAT IN CEEA CE PRIVESTE SEXUL!!;).. POATE CA ITI PLACE ENORM DE EL.. DAR DACA PUNE CONDITII CA ASTEA... EU ZIC CA E UN MARE PROFITOR.. CREDEMA NU MERITA!!LA URMA URMEI.. DACA CHIAR VREI ...
Re: Re: va rog sa imi dati un sfat pls din 30 nov 2008 16:35 de alexacarmen
stiu ca nu este ok comportamentu lui ,dar am incercat sa ies si cu alti nu mi or placut deloc :( el a stiut sa ma cucereasca din prima sa imi placa din prima de el , uite am iesit aseara cu un tip ,.si m a si intrebat deja din prima daca mai sunt ...
Re: va rog sa imi dati un sfat pls din 30 nov 2008 15:59 de DarkAngel
Tare confuz prietenul tau.Nu este ok comportamentul lui in momentul in care a zis ca nu mai sunteti impreuna nu trebuie sa va mai sarutati cand va intalniti doar ca simpli amici.
Eu cred ca prietenul tau are ceva probleme de comportament, iar tu nu ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa iti maresti penisul? din 30 nov 2008 14:43 de Mirel
Eu am 14 ani si am penisu de 16 cm e bine ? :))
Re: Re: Re: Re: Cum a fost prima data la voi? din 30 nov 2008 13:24 de alexacarmen
ma bucur ca nu te ai culcat cu el , daca faceai acest lucru il vei uita mai greu ,:* ai grija de tine
Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor :( din 30 nov 2008 04:05 de ExoticDream
Maine...... Acum mi-e soooomn! (Preview: Nu, nu sunt de acord ca trebuie sa te controlezi!)
:.:.:.
Pagina 488 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |