Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Teribilism adolescentin

din 14 dec 2008 23:43 de femme

Scuza-ma, dar tu ce varsta ai? Daca nu-ti place anturajul nu te duce, iar daca totusi te decizi sa mergi, nu are de ce sa-ti fie rusine!! Parintii nu au de ce sa afle, nu trebuie sa le spui si nici ei nu cred ca o sa_ti ceara prea multe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata

din 14 dec 2008 23:31 de femme

Cum o dezvirginezi? Pai, nu-i asa de greu!! Trebuie sa-i oferi un preludiu suficient de lung incat sa se excite si sa uite ce va urma, si apoi,cand e suficient de excitata, o introduci usor. Nu uita sa o privesti mereu in ochi si sa te ...

Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti???

din 14 dec 2008 23:08 de femme

Buna!!eu sunt noua pe aici, dar urmaresc forumul de peste un an!!in fine, nu scriu ca sa vorbesc despre mine! din cate am inteles eu, el te-a parasit pentru alta, cu care este si acum, iar acum ar vrea sa va impacati. parerea mea e ca ...

Re: Re: dap asta e cel mai tare mesaj posibil ms m

din 14 dec 2008 19:48 de vladbodan

nu stiu ce parere ai vrut tu sa aflii fiindca pe fete deobicei le ia gura pe dinainte " bine maaaaaaa , eu vreau un penis mare cat casa daca se poate sa-mi treaca prin gura " sunt basme care le scot toate pe cand daca bagi totul in ea apoi face ...

Re: Re: Re: postinor --> efecte adverse ( pls urge

din 14 dec 2008 13:45 de simosimina

Acea sangerare poate aparea. Postinor 2 este o bomba hormonala efectiv, contine de 5 ori mai mult Levonorgestrel decat Rigevidon de ex. Printre efectele secundare sunt incluse sangerari anormale intre cicluri, dereglarea acestuia, greturi, ...

Re: Re: postinor --> efecte adverse ( pls urgent)

din 14 dec 2008 13:28 de oana

Si eu ma aflu in aceeasi situatie ca si tine, am luat postinor2 si dupa 4 zile am avut sangerari ca la ciclu. Am fost la medic si mi-a dat ceva extract de plante (achemilla) ca sa imi treaca mai repede sangerarea. Acum insa, trebuie sa imi vina ...

Re: Penis de 16-17 cm ok?

din 13 dec 2008 15:09 de DarkAngel

Deajuns pentru ce ? pentru cine? ca sa faci ce? Deci nu va mai uitati la atatea filme fara sa ganditi sau sa mai ascultati zvonuri despre o marime ideala wake up! Daca sti ce trebuie sa faci si cum nu ai nevoie de x cm sau y cm ca sa mearga treaba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O

din 13 dec 2008 14:03 de cristian18

pey asta e k sunt foarte alaturi de ea... shi am inceput sa tin shi la ea :-s .. o sa fac diferite chestii care o fac sa rada shi mai multe :-s ...

:X:X:X:X:X:*:*

din 13 dec 2008 11:44 de unknown

Eo va inteleg ca va temeti sa sarutati un/o baiat/fata :D. Trebuie doar sa fii relaxat in momentul cand o faci:>:> si sa nu iti fie teama ca dupaia..va rade de tine:( si va spune prietenilor ca nu stii sa saruti:P.Si eo eram la fel..dar mi-am loat ...

Re: Efectele masturbarii

din 12 dec 2008 22:25 de Listener

Sa stii ca aici ai deschis un topic interesant ce merita discutat... Masturbarea este o arta de autoplacere ,aceasta provine din locurile unde femeile erau considerate recalcitrante si pagane (Evul mediu si alte dati mai anterioare) ideea era ...

Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 12 dec 2008 16:36 de HXXXXXXN

Nu stiu daca e vrajeala sau nu dar in orice caz nu a postat sa se laude ci ca are o problema si trebuie ajutata....voi va ganditi ce e in sufletul ei?...e o copila de 16 ani in care urla hormonii...legea interzice vizionarea filmelor xxx pana la 18 ...

Cu ochi mari, dar "sageti lipsa"!

din 12 dec 2008 02:37 de ExoticDream

Am observat ca intr-o noapte caracterele batranului nostru site portocaliu s-au facut de-o schioapa. Asta n-ar fi nimic, insa tot atunci au disparut si titlul sectiunii in care te afli la un moment dat, si posibilitatea de revenire la cea anterioara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 dec 2008 22:46 de anonim

aceasta sa o crezi tu exista mii de modalitati prin care reusesti sa cuceresti un barbat,ori sa_l faci sa se reindragosteasca de tine in primul rand iti trebuie curajul necesar s o gandire buna,trebuie sa gandesti inainte de a face un pas sau de a ...

Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 11 dec 2008 20:16 de Listener

\ Te-am prins cu o minciuna ...;) nu iti voi zice ce dar tu nu ai facut nimik 1. la mana uitandu-te la frate/sora/ruda (poate sa fie var de al 9999 lea) ca nu te exciti uitandu-te la el/ea nicicum, poti fii cea mai urata din sat sau cea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor :(

din 11 dec 2008 05:42 de DarkAngel

Ii bine ce zici dar am sa iti zic inca ceva. Cand faci cunostinta cu cineva si vezi persoana aia pentru prima oara subconstientul iti zice daca ti-o place sau nu (asta in cazul in care nu ai ajuns destul de aproape incat sa actioneze feromonii) Cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor :(

din 11 dec 2008 01:56 de ExoticDream

Dragostea si "chestiile aferente" tin si de psihic, si de latura emotionala a individului. Cand faci cunostinta cu cineva, nu cred ca ratiunea este cea care iti spune ca persoana respectiva iti place, la inceput se petrece, in general, o reactie ...

Re: Re: Sarcina...?

din 11 dec 2008 00:12 de Monalisa

ciao, as vrea sa stiu si eu daca sotul meu a ejacuat in fund la mine pot sa raman gravida, desi imi doresc asta, si daca nu zimi si mie cum pot ramanea gravida, as vrea niste explicatii mai detailate, multomesc Maftei Monalisa :-*:o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O plac

din 10 dec 2008 22:50 de solokd

jhon uite care e treaba ...incearca sa nu o mai stresezi cu chestia asta ...ea o va lua ca pe o obsesie de a ta si se va raci mai mult de tn decat e ...si o sa ai mai mult de pierdut dupaia decat ai acum macar tine-o langa tn ca pe o simpla ...

Re: Re: Re: Veteranilor

din 10 dec 2008 20:23 de vladbodan

se fac mistouri ? :mellow::mellow::mellow::mellow:stiu ca si eu fac dar :mellow: acum la modul cel mai sincer , cum sa nu razi sau sa lasi o impresie acelei persoane ca e proasta cand intreaba daca "iubitul ei a ejaculat in gura" si mai intreaba ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex/dragoste doua cupluri intr

din 10 dec 2008 18:40 de vera_mary88

Da vezi tu cred ca asta si inca una o sa fie fanteziile pe care nu o sa i le pot indeplini niciodata chiar nu pot si asta nu as putea-o face din cauza comentariilor care ar surveni de pe urma actului...sau ma gandesc ca el face cu mine si se ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 485 din 1098
«   1 ... 482   483   484   485   486   487   488 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare