Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 20 dec 2008 17:30 de Listener
Spuneti-mi si mie cine naiba va zis ca barbatu are vreo virginitate si ca ata (peputul) reprezinta virginitatea??
Este un simplu element plin de nervi care iti tin preputul (pielea de pe cap) la o masturbare in generla la 8 anisori cand esti ...
Re: Vreau mai mult decat o privire din 20 dec 2008 16:19 de femme
Vad ca ai facut studii concludente despre asta. :lol: Acum, serios, tu vrei sa stii cum ar trebui sa le abordezi?!:blink: In primul rand, nu le aborda pe toate o data, alege si tu una, zambeste-i, sau daca ai catel iesi cu el, nu cu ...
Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`! din 20 dec 2008 16:05 de femme
Dupa o singura luna nu poti stii sigur ca il iubesti!! Ceea ce simti pentru el este atractie sexuala!! Dar tu stii cel mai bine daca vei regreta sau nu ca o faci cu el!! Daca asta simti, ca vrei, nu trebuie sa faci nimic, va venii ca de la ...
Re: Vreau mai mult decat o privire din 20 dec 2008 15:54 de baby
vaaaai Teo...sa inteleaga mama k esti frumushel huh?:lol:
dragule si eu ma uit dupa baieti frumosi....doar ma uit...si sunt si care se uita dupa mine si trantesc o replica de agatat de 2 lei care ma lasa rece.
incearca sa fii ...
Vreau mai mult decat o privire din 20 dec 2008 14:24 de teo_2008
Zi de zi, umblu din ce in ce mai des, singur sau insotit de un amic, doi prin toate zonele din oras.
Atrag priviri de la mai mult de jumatate din fetele prezente pe strada, parc... Jumate din fete se uita atent la mine, 2 din 10 intorc capul dupa ...
Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`! din 20 dec 2008 14:15 de baby
eu atat zic....sunt baieti atat de priceputi care te vrajesc asa de usor si te fac sa te indragostesti ca proasta......iar unicul lor scop e sa te .....
eu zic sa mai lasi timpul sa treaca....nu are rost sa te grabesti.macar sa vezi ce ii ...
Re: Masturbarea = pacat??? din 20 dec 2008 10:22 de puiu
--din punct de vedere religios da e pacat nu numai acuma ci in totdeauna,la spovedanie trebuie marturisit.-sa-ti zic sa nu mai faci,nu indraznesc stiu ca e greu sa nu mai faci tu sau ori care, asa facem fiecare cum vrem.Daca sintem in acest ...
Re: Re: Un penis jucaus!!! din 20 dec 2008 10:15 de vera_mary88
cred ca Baby a spus tot ce trebuia spus...:ok:
Nu tre sa i-o dai mai repede nu toate fetele is la fel nu la toate le place sa le-o dai tare...na...ca sa zic pe limba ta...uneori te exciti si de la miscari lente...pentru ca prelungesc ...
Re: Cadouri de craciun pentru persoana iubita din 20 dec 2008 02:29 de ExoticDream
Partea substantiala a cadoului sa fie ceva util sau ceva ce si-a dorit sa cumpere de mult timp (trebuie sa stii sau sa intrebi ce anume, este mult mai bine sa daruiesti un lucru folositor in loc de prostie care sigur ar dezamagi-o). Daca este ...
Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`! din 20 dec 2008 01:59 de ExoticDream
Mda..... Iubire dupa una bucata luna nu suna prea veridic, probabil iti place mult baiatul cu pricina si mai ales te atrage sexual, de aici dorinta de a-l "devora", de a "o face" cu el atat de rapid, desi esti virgina. Ca sa "stii sigur ca-l ...
Re: Cadouri de craciun pentru persoana iubita din 20 dec 2008 01:27 de femme
Eu zic sa fii original: de exemplu fa o felicitare mare cu un colaj cu poze de-ale voastre sau ofera-i un animalut de companie, daca ii plac... Tu stii ce gusturi are ea, dar pune-ti imaginatia la contributie si ofera-i ceva ce stii ca i-ar ...
Re: Cadouri de craciun pentru persoana iubita din 20 dec 2008 00:08 de Dunno
Pai asta denota cat de mult iti cunosti prietena. Poarta chestia respectiva un timp de ochii tai si pe urma cum ai zis o arunca in sertar pentru ca nu-i place . Daca ii place o poarta in continuare . La fel si cu animalul de plus , ii ...
Cadouri de Craciun pentru persoana iubita din 19 dec 2008 23:17 de MosCraciun
Salutari de sarbatori al taota lumea as putea spune :ok:
hai sa trecem la subiect...deci...ca in fiecare an...vin sarbatorile de craciun si ..odata cu aceste sarbatori trebuie sa ii facem cadou persoanei iubite ceva frumos si mai special..dar..nu am ...
Re: Un penis jucaus!!! din 19 dec 2008 22:05 de baby
sa faca piruete,sa stea in cap,sa faca spagatu,sa faca tumbe etc
mai nu jucaus in sensu ca ii poate tine locul cu usurinta unei papusi:`
e vorba ca "obiectul muncii" trebuie miscat in asa fel incat peretii vaginului sa simta placere nu doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insal din 19 dec 2008 20:48 de femme
Daca pleci mereu de la premisa " oricum ma va insela o data" de ce mai incepi o relatie??(?) (nu e vorba despre tine aici, ci general vorbind) Nu mai bine iti traiesti frumos relatia si vezi apoi ce se intampla: daca te va insela sau nu. Ca ...
Re: Un penis jucaus!!! din 19 dec 2008 20:37 de femme
Tu il controlezi pe el, nu?! Atunci tu trebuie sa stii cum sa-l faci "jucaus":D Asta inseamna mai mult decat miscarile "du-te vino", ci sa te mai misti si circular,sa alternezi ritmul, etc. :ok:
Re: Un penis jucaus!!! din 19 dec 2008 20:20 de unu'
asta ma intrebam si eu cand citesc comentarii de genul: nu conteaza marimea penisului,daca sti sa-l folosesti.Pai si cum trebuie folosit??trebuie sa dai mai rapid la "b*ci"?sau cum ??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 dec 2008 20:19 de femme
Daca tu ai inteles din mesjul meu ca doar baietii trebuie sa nu fie falsi, tin sa dezmint!!:rolleyes: Falsitatea nu face bine nimanui, asa ca, intr-o relatie, de orice fel, amandoi trebuie sa fie foarte " ei insisi". Altfel, pana la urma, ...
Re: Re: Ce inseamna bun la pat ? din 19 dec 2008 09:58 de vera_mary88
Un barbat bun la pat e ala care stie cum sa te aduca la orgasm sa iti ofere cat mai multe bine nu exagerat de multe...sa stie cum sa se comporte in pat..pentru asta trebuie sa isi cunoasca partenera foarte bine...da tre sa stie sa iti ofere un ...
Re: Sunt virgina si vreau sa o fac cu actualu`! din 19 dec 2008 04:54 de DarkAngel
F bine am o intrebare pentru tine... esti cu el de o luna....de cat timp il cunosti?
De cate ori te-ai intalnit cu el in luna asta de cand esti cu el ? Esti sigura ca ceea ce simtiti tu este iubire (nu zic ca nu se poate dar 1 luna... ? ) Poate ceea ...
Pagina 482 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |