Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: cum pot sa treci peste o despartire?

din 16 dec 2008 18:27 de mikutza

cred ca e normal... m-am implicat mult in relatia asta, de am ajuns sa imi fac nervi. are 29 de ani...si crede-ma ca am avut multe discutii contradictorii tocmai ptr ca facea niste greseli infantile. eu am tot 29 de ani...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cabinet ginecologi

din 16 dec 2008 16:53 de etoil

Ma bucur sa stiu ca mai exista si medici ca dansul...Chiar trebuie sa ai o pasiune pt medicina pentru a fi un profesionist ca dansul.Isi face treaba cu multa placere asta este clar.

Re: cum pot sa treci peste o despartire?

din 16 dec 2008 16:11 de femme

Daca si acum el vrea sa-l cauti tu, dupa ce el a gresit, inseamna ca e imatur si orgolois, sau ca nu-i pasa de tine. Scuza-ma, dar asta e adevarul!!:( Dupa cum relatezi tu, se pare ca tu ai fost cea care a mentinut relatia asta, el doar s-a ...

Re: Re: Re: cum pot sa treci peste o despartire?

din 16 dec 2008 15:59 de mikutza

da, sunt constienta de toate astea...INIMA MEA E INCA LA EL... cred ca va trebui sa plec departe vreo cateva luni, altfel voi cadea intr-o depresie groaznica.

Re: Re: cum pot sa treci peste o despartire?

din 16 dec 2008 15:53 de femme

Toti trecem la un moment dat prin asemenea momente!! Nu trebuie sa te descurajezi!! Timpul le vindeca pe toate! Mai bine ai profita de aceasta perioada pentru a fi tu cu tine insati, pentru a face lucrurile care iti plac, pentru a reflecta la ...

Re: Re: Re: Sunt plictisitor!

din 16 dec 2008 13:34 de vladbodan

invata sa sochezi oameni O:) iluzii , "magie", trucuri , chestii care a doua zi cand le areti oamenilor , vor vrea sa le vada si maine si vor veni la tine , mai omule hai arata-mi iara trucul ala ca imi place mult , desigur aici trebuie sa te ...

Re: Re: Sunt plictisitor!

din 16 dec 2008 12:07 de Tovarasul_tau_costel

Pai pe langa faptul ca din toti oamenii pe care ii cunosc pt mai putin de un sfert glumele mele sunt bune,nici la discutiile mai serioase nu prea am noroc,chiar dak e o conversatie pe tema serioasa fac eu cum fac si tot plictisesc pe cineva,mi se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 dec 2008 02:51 de femme

Nimeni nu spune ca nu ar sta decat cu barbatul perfect:p, dar intrebarea era cum am dorii noi sa fie! Defectele fac parte din unicitatea unei persoane, la fel si calitatile, iar, sincer, perfectiunea plictiseste! Asa ca noi vrem ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 dec 2008 22:19 de onlyforgod

adevarul e ca fetele ridica pretentii mari de la baieti :)) si noi baietii ar trebuie sa fim pretentioshi cu ele :))daca ii faci tot timpu' pe plac dupa aia se simt prea importante si ishi fac de cap si dupa aia te considera prost ( ideea principala ...

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 15 dec 2008 19:52 de femme

Primul lucru la care eu ma uit este, normal, fizicul, apoi mainile (pentru mine e foarte important sa aiba maini frumoase):) Altceva important pentru mine este daca ma simt eu insami in prezenta lui, daca ma face sa rad, daca se ...

Re: Sunt plictisitor!

din 15 dec 2008 17:03 de Listener

Pai ceea ce te face timid este faptul ca tu esti negativist cu tine insuti ....GLUMA NU TE FACE AS IN TOATE SA STII CA IN CANTITATE MARE TE FACE PAPAGAL...trebuie sa stii sa glumesti dar in acelasi timp sa sari in seriozitate daca resusesti asta ...

Re: Re: Nici o fata nu vrea sa fie cu mine!

din 15 dec 2008 16:21 de Listener

Fata nu vine la baiat ca expert pe forum trebuie sa stii.. ca baiatu trebuie sa faca primul pas...o data ca asa e frumos..si manierat...si cealalta parte este ca daca lasi fata sa faca totul ..deja te poti considera taran :ok:

Re: Re: Nici o fata nu vrea sa fie cu mine!

din 15 dec 2008 16:17 de Listener

Demonstratia din Ipoteza este acea ca te poti maturiza la un puncti si acel punct te poate face mai presus NO OFFENCE PENTRU FETE DAR EXISTA GANDIRI DIFERITE SI UNEORI MAI COPILAROASE LA FETE SPRE DEOSEBIRE DE BAIESTI CARE SE POT MATURIZA EXTREM ...

Re: Nici o fata nu vrea sa fie cu mine!

din 15 dec 2008 16:09 de Listener

1 !!! NU MAI VORBITI PROSTII PE FORUM, VAD CA MODERATORII ABSENTEAZA SI NU FAC NIMICA IN PRIVINTA CU OFTOPICUL!!! In privinta ta rspunsul este ca am patit-o si eu...din ce cauza AM AVUT 2 RELATII INAINTE PE LA 15 prima a tinut pana la 16 ...

Re: Ce ziceti? E ok?

din 15 dec 2008 14:26 de Emaaa

super tare sa dormi impreuna cu pers iubita, chiar sa dormi fara a face altceva pur si simplu, e o chestie grozava mai ales dak parintii sunt de acord si nu trebuie sa te ascunzi :)

Re: Nici o fata nu vrea sa fie cu mine!

din 15 dec 2008 14:21 de Emaaa

nu e chiar asa de grav...adica nu trebuie sa ai prietena numai asa...pentru ca dak ar fi cazu asta ai putea sa o tii cu relatii de 2 sapt...dak amicele tale iti zic ca esti dragut, intreaba-le exact ce le place la tine si scoate in evidenta calitati ...

Re: Re: Re: re

din 15 dec 2008 01:44 de femme

Eu cred ca nu ar trebui sa te iei dupa doctrina : "lasa ca trec de la sine". Mai bine fa-ti un contro medical, asa scapi de griji daca nu e nimic grav!:)

Re: probleme

din 15 dec 2008 01:40 de femme

Vad ca nu ti-a raspuns nimeni inca!Voi face eu primul pas! In primul rand, da mai multe detalii: esti activa din punct de vedere sexual?, ai facut sex neprotejat de curand?, ai mancarimi, usturimi la nivelul vaginului, sau cand urinezi? ai ...

Re: Re: Re: Ma placi asa cum sunt

din 15 dec 2008 00:07 de femme

Nu ar trebui sa vorbesti asa dur despre tine insuti!! E o vorba care spune: "Iubeste-te tu pe tine si te vor iubii si ceilalti!" E cat se poate de adevarata!! Sunt sigura ca ai si multe calitati, iar fetele, unele, nu se uita doar la aspectul ...

Re: Re: Ma placi asa cum sunt

din 14 dec 2008 23:45 de Alexandry

Salut! Eu am o problema GRAVA cu obezitatea; si anume: eu am o inaltime de 1,80 cm si o greutate mult peste normal... Vazand replicile dv. pro si contra eu vreu sa spun ca sunt contra si sunt dezgustat de persoana mea. Nu pot sa spun ca nu am ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 484 din 1098
«   1 ... 481   482   483   484   485   486   487 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare