Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor :(

din 10 dec 2008 18:07 de ursaru

Good point:ok:

Re: sex/dragoste doua cupluri intr-o camera

din 10 dec 2008 17:52 de ursaru

TRebuie sa fie lipsite de prejudecati acele persoane,sa fie spontane.Asta nu o vad ca pe o treaba planuita..pur si simplu se intampla,in foamea aceea de amor salbatic:D

Re: Re: salut

din 10 dec 2008 14:26 de sanvean

la 14 ani sa se iubeasca si sa fie siguri de asta???? din cauza sfaturilor venite de la oameni ca tine, ne ducem de rapa. la 14 ani n-au cum sa se iubeasca si sa fie siguri de orice legat de viata sexuala.jesus..unde traiesti?n-ai habar de ...

Re: Re: Prietena mea este insarcinata! Ce sa fac?

din 10 dec 2008 14:11 de sanvean

NU pt avort. nu trebuie neaparat sa va casatoriti daca nu sunteti siguri..recunoasterea copilului se face si fara.in timp nu aveti de unde sa stiti daca veti mai avea sansa sa aveti copil..atat impreuna cat si separat.chiar daca e prea devreme..asta ...

Re: Re: Re: Re: prietena mea a inceput sa se gande

din 10 dec 2008 13:38 de vera_mary88

sa fim seriosi daca a avut o relatie de 5 ani cam greu sa uiti de el asa repede...da intr-adevar a incercat sa inceapa o relatie cu altul ca s ail uite pe fostul doar ca a omis sa ii mai zica pe parcurs ca se mai gandeste la fostul pentru ca sa ...

Re: Re: Re: prietena mea a inceput sa se gandeasca

din 10 dec 2008 12:54 de baby

fata a decis poate sa inceapa o noua relatie tocmai pt a-l uita pe fostul;) si cum toate is bune si frumoase la inceput.....uite ca pe parcurs se schimba. noul iubit stia ca a terminat fata o relatie de 5 ani si trebuia sa se astepta la ...

Re: Re: prietena mea a inceput sa se gandeasca la

din 10 dec 2008 12:27 de vera_mary88

Da e adevarat ce ai zis tu dar atunci nu trebuia sa se arunce intr-o relatie pentru ca il face si pe el sa sufere cu comportamentul ei de indecisa...trebuia sa ii fi zis de la bun inceput lui : uite eu inca mai tin la fostul dar vreau sa trec ...

Re: Re: re

din 10 dec 2008 12:12 de george

Ce trebuie sa fac ca sa scap de aceste cosuri?

Re: Re: dap asta e cel mai tare mesaj posibil ms m

din 10 dec 2008 00:51 de baby

nu te judeca mama nimeni nu te mai victimiza :lol: da pe bune..........sa fim realisti......sunt baieti care au penisul de 10 cm:` tu cu 17 iti dai seama ca deja esti boier. :` cum sa intrebi daca e de ajuns?:` da crezi ca daca iti zic eu ca ...

Re: Re: Re: Nu se rupe frenulul

din 10 dec 2008 00:36 de Listener

da s-a intins si la extremitati se rupe sau mai corect fisureaza ...esti acel caz in care nu a pus mana des inainte sa ti se rupa te pisca daca puneai mana sau faceai miscari pe cap?? sau corona?? oricine are acel frau tine pielea ...trebuie ...

Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 9 dec 2008 22:34 de yOojulia

doamne sfinte:lol::lol:

Re: Re: Re: curbura la P%$!

din 9 dec 2008 20:18 de o2

cat de proasta trebuie sa fie o persoana sa afirme asa ceva... doamne scapa-ne de tampiti... eu o am doar d 16cm da e curbata f tare spre stanga.. cam 30 de grade... dar nici nu am hiv nici nusunt complexat d curbura.. am o viatza sexuala f activa ...

Re: Discutii despre marirea penisului

din 9 dec 2008 14:09 de Listener

M-am gandit sa nu mai tin anumite lucruri pentru mine si sa le impart cu altii,deoarece ficare dintre noi are dreptul sa aiba o gagica faina,curaj mai mult etc. si penisul mai ales marirea lui poate alunga aproape instant timiditatea si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vr

din 9 dec 2008 06:14 de DarkAngel

Daca fata aia are un pic de respect fata de ea si o duce cat de cat capu nu vad ce motiv ar avea sa-l accepte inapoi..... Un sfat care sigur iti va mari sansele sa ai o relatie: ALTA si de data asta comporta-te si tu cu bun simt si nu iti bate joc de ...

Discutii despre marirea penisului

din 9 dec 2008 00:46 de Listener

M-am gandit sa nu mai tin anumite lucruri pentru mine si sa le impart cu altii,deoarece ficare dintre noi are dreptul sa aiba o gagica faina,gagici etc. si penisul mai ales marirea lui poate alunga aproape instant timiditatea si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu transexuala?

din 8 dec 2008 20:15 de baby

ei....cine ii mai intelege pe unii:lol:ideea e ca atata timp cat nu ne fac rau trebuie sa ii acceptam asa cum sunt:love: sunt de parere ca sexul e intotdeauna mai frumos intre un barbat si o femeie...conditita e ca amandoi sa fie ...

Cos pe corpul penisului

din 8 dec 2008 18:20 de stefann

Buna Ziua am si eu o problema intima sa-i spunem asa... Mi-a crescut un cos pe peniscare ma durea inainte ca orice cos, la baza lui spre centru in partea dreapta dar cert e ca e pe penis..El s-a spart singur nu l-am spart eu a curs foarte putin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 dec 2008 15:57 de vera_mary88

esti tanara si scuzele de genu: lasa-l mama ca el e baiat is deja de moda mult prea veche...nu zic sa sari in bratele primului venit dar cu cat amani mai mult cu atat suferi mai tare...:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 dec 2008 15:44 de sanvean

am stat cu el si in romania si in grecia si in anglia si am stat si luni intregi despartiti (fizic). simt ca nu mai am mult si o sa-mi gasesc pe altcineva..mai bine spus..o sa-mi doresc asta.problema este ca sunt astfel construita incat m-apuca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreoda

din 8 dec 2008 15:07 de sanvean

daca tu zici ca te uraste dar in acelasi timp, simti ca te mai place, sugerez sa fii foarte direct si sa-i spui ce sentimente ai avut mereu pt ea, sa-i spui ca ai gresit, sa-i spui ce a fost in mintea ta..ai putea chiar sa-i ceri scuze public (ma ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 486 din 1098
«   1 ... 483   484   485   486   487   488   489 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare