Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cum sa o uit??????...Ajutor...

din 30 nov 2008 03:51 de ExoticDream

De noi depinde cat de bun este acest loc... De ce sa lasam spiritul de turma sa ne umbreasca existenta? De ce trebuie sa ne luam dupa amicul X sau sa ne pese de opinia gastii mai mult decat de propria noastra opinie? N-am spus ca este usor sa ...

Re: Re: Re: Re: Cum a fost prima data la voi?

din 30 nov 2008 02:43 de ExoticDream

O decizie inteleapta! :ok::ok::ok:

Re: Cum sa fiu popular?

din 30 nov 2008 00:35 de onlyforgod

si eu am o oarecare problema in privinta asta , imi primul rand trebuie sa gandesti ca totul pleaca de la tine trebuie sa pui persoana ta pe primul plan, incearca sa dai mai multa atentzie lucrurilor , sa invetzi sa te cunosti si sa analizezi ... ...

Re: Re: Re: Cum a fost prima data la voi?

din 29 nov 2008 18:03 de Mihaelascumpik

mda.. aveti dreptate.. am stat si eu si ma`m gandit.. nu merita.. si asa parerea mea e ca trebuie sa mai astept.. :) si nu as vrea sa ma culc cu el.. si sa ma atasez de el.. nu vreau sa mai plang dupa el ca nu merita:D.. ms all ptr sfaturi:-*:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 nov 2008 16:03 de copywriter

dar la cs condition 0 ce ipiuri trebuiesc????

din 29 nov 2008 13:47 de vladbodan

cunoscandu-mi mama mai bine decat tine , iti garantez eu ca nu mai ieseam din casa pana la 18 ani ;) deci nu a simtit nimic

Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor :(

din 29 nov 2008 11:22 de valentine

Exotic, stiu ca tie ti se pare o "tehnica de seductie", dar trebuie sa intelegi ca dragostea si chestiile aferente tin exclusiv de psihic! Rolul inimii este strict metaforic - totul se rezuma la psihic. Am patit-o mai demult, am patit-o recent, ...

Re: Re:

din 29 nov 2008 02:52 de Stranger_to_love

Si nu e vorba ca nu faci sex, e vorba ca lui nu-i pasa de tine si de nevoile tale.

Re: Re: Re:

din 29 nov 2008 02:48 de Delia08

Eu stiu?!?!Poate ca intr-adevar sunt fraiera si trebuie sa mi-o spuna cineva pe fatza,si nu o iau in nume de rau.... In ultimul timp ma gandesc tot mai mult la divortz,dar primul pas e mai greu....

Re: Re: Re:

din 29 nov 2008 02:25 de Delia08

Situatia nu s-a schimbat deloc,sotzul a facut burtika ceea ce il deranjeaza si mai mult la sex,si am ajuns la concluzia ca masturbarea ptr el e un mijloc mult mai comod si merge repede,daca e vb de sex atunci trebuie sa te mishti,pozitzi ...

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 28 nov 2008 22:20 de baby

eu am devenit foarte pretentioasa :` vreau langa mine un baiat dragut,ingrijit,matur....manierat, inteligent,care face glume bune la momentul potrivit.....si lista poate continua:lol: Logic ca primul lucru la care ma uit e fizicul.....ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

din 28 nov 2008 15:09 de SORIN28

Copilu' ;) poti sa stai in dus cat vrei...mirosul de alcool sta in respiratie si nu in transpiratie :-* Acum vezi ca nu stii nimic? sau iti trebuie si un desen?:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: trebuie sa conteze mult parere

din 27 nov 2008 14:17 de vladbodan

;;) daca era asa bun consultant putea sa opereze din safe mode :P

Re: Re: Re: Re: trebuie sa conteze mult parerea pa

din 27 nov 2008 10:01 de Incepator

Jurnalul pe pc ... hmm e foarte fain ...In word e super : X ... O parola de vreo 15-20 caractere... O sa il descurajeze... Iti zic eu ca si eu aveam pe pc, vroiau sa afle ai mei dak ma sinucid sau nu , si au adus nushce consultant tehnic ...

Re: Re: Ce e de facut

din 26 nov 2008 20:47 de nae28

Foarte deprimante raspunsurile pe aici. Ai 3 cai : - Prost da cu tupeu' > furi ce poti, dai in cap...(eu nu recomand) - Destept da timid > inveti de crapi si cand termini esti prea modest pentru a-ti cere dreptul pe la vreun interviu - Destept ...

Re: Re: Re: Re: Suntem aproape de casatorie,dar nu

din 26 nov 2008 14:37 de pacpac

Se pare ca problema e la el, nu la tine.Baga-l in sedinta si vb cu el serios,daca nu o scoti la capat lasa-l acum pana nu apar copiii samd.Nu vad care e rostul sa mai continui cu el daca tot asa o s-o tina in pat.

din 26 nov 2008 14:28 de simosimina

Mai inainte sa te dai treb sa faci dus..ca sa se miste ala acolo bine. Si cand te dai..te dai cu betisoare de ureche inmuiate in tinctura..si misti tija cercelului si o ungi cu aia..o sa te usture( ca e infectie)..si in 3-4 zile trece.. DAR (!) ...

Re: Ce e de facut

din 26 nov 2008 12:28 de tequila

sa plecam din tara..:) gandestepe pozitiv nimic nu-i niciodata atat de simplu cum pare.Zmbeste,maine va fi mai rau:)

Re: Re: Re: Re: Re: Si cata rautate........

din 25 nov 2008 13:45 de vladbodan

eu ma pot mandri ca am 1 prieten de la care de 3 ani nu am luat niciodata teapa , si chiar si la 2 noaptea l-am sunat sa ma ajute si a fost foarte saritor , chiar daca stiu ca el are probleme cu somnul ca a doua zi e obosit total si trebuie sa mearga ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem

din 25 nov 2008 13:30 de vladbodan

respect si apreciez chestia asta insa unde e respectul lui fata de tine atunci cand el e egoist ??:ermm: asta are legatura cu orgasmul tau , nu ca nu vrea sa imparta o bomboana cu tine ... cand ai spus ... pai cand le-ai scris trebuia sa le ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 489 din 1098
«   1 ... 486   487   488   489   490   491   492 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare