Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Nu stiu sa sarut! din 29 dec 2008 23:46 de jizabell
sall all!:)sunt o fata de 15 ani,si as dori sa va spun..experienta mea cu baietii,k sa mi puteti da sfaturi.ok...deci..niciun baiat nu m-a putut cunoaste mai bn,asa cum sunt eu,cum ma cunosc prietenele mele,ci numai imaginea de "suprafata",aceea de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: M-a inselat de trei ori, s din 29 dec 2008 15:25 de GhoTiK
pana la urma trebuie sa o faci. nimeni nu a zis ca va fi usor:)
Re: Cum imi fac o prietena?? din 29 dec 2008 15:01 de Listener
Pai fii mai personal,colegi mistocari e nimic,pana la urma ideea este sa iti vezi tu de viata ta...uite chiar daca sunt mistocari poti sa razi cu ei...de tine atata timp cat esti de treaba/bun la suflet,nimeni nu va avea nimic sa-ti zica de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aparitia spermei din 29 dec 2008 14:23 de GhoTiK
astia de 13 ani oO nu aveti alte treburi de facut? in loc sa va jucati voi intrati aici 8-|
cum se maturizeaza copii astia:) imd incep din gradinita:)
dk ai 15 ani si inca nu ti`a aparut..du`te la un doctor:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 29 dec 2008 03:05 de ExoticDream
Ma gandesc la raspuns dupa ce imi traduci intrebarea!
:alien::alien::alien:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare barba din 29 dec 2008 00:50 de crissti
bn ma acum hai sa fim seriosi ok?baietilor le trebuie fete virgine dar ei sa le f..a pe toate cu...le!Crezi ca o fata s-ar pastra pt un cu..ar:devil::devilhai sa vbm serios si pe fata!Daca le trebuie virgine sa fie si ei virgini!daca el se f... cu 9 ...
Re: Cum sa il cuceresc...? din 28 dec 2008 20:43 de sweety27
Baiatu ala nu te merita ori te testeaza. de obicei baietii de varsta asta[ cls a8a] isi doresc f mult fete mai mari decat varsta lor..eu sunt cls a9a si am ceva experienta in tema asta.. poate se considera prea important.. sau poate nu`i place de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Onorurile omului din 28 dec 2008 19:31 de DarkAngel
Tu personal ai reusit sa le aplici si sa vezi rezultatele acestor coduri? Daca au fost rezultate crezi ca au fost strict din cauza codurilor sau au mai fost implicati si alti factori cunoscuti sau necunoscuti? Cat la suta alti factori cat la suta ...
Re: Re: Re: Re: Onorurile omului din 28 dec 2008 18:37 de Listener
Tu ceea ce zici aici e de material ...te-ai gandit ca daca iubesti pe unu care iti vrea zile negre s-ar putea sa-ti faca zile mai albe decat acelea care iti facea zilele albe?
Aroma e material .... personalitatea la orice om se schimba tot ...
Re: Anticonceptionale Desorelle si ejacularea in v din 28 dec 2008 13:41 de I Love Cum
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa nu iei anticonceptionale si sa faceti sex anal. Luati un vibrator rabbit, il bagati in pasarica si gata! Satisfactie garantata pentru amele parti! Daca vrei sa gusti ceva cu adevarat deosebit, poti sa-l rezolvi cu ...
Re: Re: Subiecte de discutie la intalnire din 28 dec 2008 12:52 de mos craciun
da .... cam ai dreptate , noi oricum ne cunoastem de ceva timp ... sper sa fie ok :)) :D deci pan la urma o sa`mi zik un good luck :DO:)
Re: gelozie... din 28 dec 2008 05:16 de DarkAngel
Gelozaia nu o sa duca decat la lipsa de incredere din partea ei deoarce poate intelege ca tu nu ai incredere in ea si ca ai convingerea ca va sari in bratele primului venit.
Nu este deloc bine,nu strica un pic de gelozie pentru o aroma in relatie ...
Re: Subiecte de discutie la intalnire din 28 dec 2008 05:07 de DarkAngel
Ascult-o lasa-o sa vorbeasca nu trebuei sa faci un monolog.
Un subiect sigur ai de discutat.
Dupa ce vorbeste ea,fiind atent la ceea ce zice poti deschide un nou subiect de discutie,poti sa-i ceri parerea in legatura cu ceva.
Poti sa-i ceri ...
Re: Re: Casatorie dupa despartire din 27 dec 2008 23:00 de ExoticDream
Dupa parerea mea, nu toti barbatii sunt infideli, chiar daca mama natura cica are o mare parte din vina in chestia asta. Daca barbatul isi iubeste si respecta sotia, nu face sex cu altele, chiar fara a se indragosti de ele. Nu stiu ce definitie a ...
L-am cunoscut in aeroport.... din 27 dec 2008 19:59 de vaya
am cunoscut pe cineva in aeroport..ma intorceam acasa dupa terminarea vacantei..am stat de vb 1 ora jum pana a trebuit sa ne despartim..am facut schimb de telefoane si de atunci(cca 2 sapt)vb zilnic la tel cam 30 de min..avem f multe lucruri in ...
Re: ciclu cu intarziere din 27 dec 2008 16:23 de DarkAngel
Pot sa fie si dereglari hormonale stresul este un factor care poate influenta ciclul menstrual,poate sa fie si de la alimentatie intr-o anumita limita,pot fi si probleme cu ovarele.
Dar pentru a afla cu exactitate ce se intampla trebuie efectuat un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fe din 27 dec 2008 12:32 de simosimina
Fiecare femeie raspunde altfel la orice fel de stimuli..sunt femei care sunt innebunite sa fie mangaiate pe sani..altele nu...femei care nu suporta sa fie sarutate pe ureche.altele da..
Sunt mii de exemple de acest fel..acum tu si partenera trebuie ...
Re: Onorurile omului din 27 dec 2008 05:31 de DarkAngel
NU sunt sfaturi rele dar cel putin pentru mine unele afirmatii de aici tind sa cred ca ar inclina o persoana sa devina masochista si sadica cu prorpria ei persoana ceea ce este in contradictoriu cu alta afirmatie mentionata de tine.Plus ca a nu te ...
Onorurile omului din 27 dec 2008 02:31 de Listener
Codul Onorurilor Omului
1.Incearca sa fii cat mai bun cu orice fiinta dinprejur,chiar sa o iubesti ca pe tine insuti.
2.Nu te lasa doborat de frica,emotie,invidie,duritate,frauda,fatalitism,violenta si dominare.
3.Incearca sa consideri orice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: aparitia spermei din 27 dec 2008 01:37 de vladyy
EU am 13 ani si cand ma ejaculez simnt ca vine ceva adica ca iese ceva si apoi cand trebuie sa iasa ma doare capu p... si apoi ma opresc sa dau ca ma doare ma ajuta si pe mn cineva cu ceva :flowers:
Pagina 479 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |