Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sexul oral (realizat de fete) si c

din 4 ian 2009 12:53 de baby

mai stii ceva........au si ele vina lor ca fac filmuletele astea....da si magarii care le pun pe you tube is buni de batut numai in cap. :,:-*

Re: Re: Re: Sexul oral (realizat de fete) si conse

din 4 ian 2009 03:41 de 1,2 si 3 de0

si eu stau mereu si ma intreb de ce copii din ziua de azi sunt asa idiotzi,pe youtube daca intri gasesti fel de fel de fete danseaza provocator,insa filmarile nu sunt puse de el ci de "prieteni",acum nu inteleg de ce o fata s-ar filma cand danseaza ...

Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte?

din 4 ian 2009 01:26 de sweety27

draga nu ai cum doar prin cuvinte; trebuie si prin fapte

Re: Gelozie...

din 3 ian 2009 23:18 de tequila

da...viata e grea..stiu cum e sa iubesti,dar cateodata trebuie sa stii cand spui stop.incearca sa vezi daca e o pers de incredere si fisigur ca si ea te iubeste ca sa fi u impacat u tn insuti atunci poti avea incredere in ea si nu mai esti nevoit ...

Re: Re: Re: Ganduri

din 3 ian 2009 23:11 de angela

Incepe un nou an, anul acesta vreau sa imi implinesc unele vise pe care le am si pe care nu am indraznit sa mi le implinesc. Trebuie doar sa am vointa si putin curaj.In rest, I'm thinking about you....................:love:

Re: Caut prietena - 14 -15 ani

din 3 ian 2009 23:06 de Durden93

S-a REZOLVAT! Parca am avut un noroc fantastic! Am fost chiar in seara zilei in care am postat pe forum la un club... singur, cand merg cu prietenii nu prea am posibilitatea de a cuceri fete... in fine, am vazut o fata foarte-foarte-foarte ...

Re: Gelozie...

din 3 ian 2009 23:04 de angela

Se spune ca de ce ti-e frica de aia nu scapi. Eu zic sa ai in primul rand incredere in tine, pentru ca fetelor nu le plac barbatii slabi, nehotarati, nesiguri pe ei.Nu trebuie sa te gandesti mereu ca o sa aleaga pe altul, asa nu iti faci rau ...

Re: Operatie de circumcizie

din 3 ian 2009 22:31 de femme

Cu ce te deranjeaza de vrei sa-ti faci circumcizie??:blink:

Re: Re: Re: Sarutul / prima data

din 3 ian 2009 17:47 de mikinz

au ce.l tin minte si acum. in cls a 6-a am stat cu una de a 8-a, si acum ma gandesc cum am reusit :flowers: ea stia, eu nu. Eram inebunit dupa ea (mai ales ca era cu 2 ani mai mare, ca de, la virsta aia conta), am invitat.o in oras, ne.am plimbat si ...

Operatie de circumcizie

din 3 ian 2009 17:13 de Librescu

Salut am si eu o problema...nu mi se decaloteaza penisul nici cand ii in erectie si as vrea sa fac o operatie sa mi`l decalotez si as avea cateva intrebari...trebuie sa merg cu un parinte sau ceva?cam cat ma costa?cat dureaza?ce imi face? cam asta`i ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata mar

din 3 ian 2009 16:24 de Raz

...poi hy nu vrei sa te oferi sa imi excitzi fetele de aku,...ca vad ca te pricepi...:D:D...lasa-l in pace pe ala....ca doar el pierde...nu tu:P

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 3 ian 2009 02:05 de mikinz

intrebarea asta chiar nu o inteleg, cum vor sa se simta, iubite. variaza preferintele fetelor de nu ai vazut. ele vor o gramada de lucruri, dar din ce mi.am dat eu seama cred ca nu vor extreme (la fizic ma refer, dar nu cred ca gresesc nici ...

Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 3 ian 2009 02:05 de mikinz

intrebarea asta chiar nu o inteleg, cum vor sa se simta, iubite. variaza preferintele fetelor de nu ai vazut. ele vor o gramada de lucruri, dar din ce mi.am dat eu seama cred ca nu vor extreme (la fizic ma refer, dar nu cred ca gresesc nici daca ...

Re: Insarcinata la 17 ani....

din 2 ian 2009 21:35 de jizabell

si asa,nu mai poate sa avorteze.este prea tarziu. trebuie sa va obisnuiti cu gandul ca veti fi parinti. vei fi tata!:flowers:

din 2 ian 2009 21:15 de jizabell

hmmm..scrie ti id ul de mess si am sa intru pe tn.sa vb..si nu numai..:-` :)

din 2 ian 2009 18:55 de angela

Acesta nu e site de matrimoniale,baiatul:ok: Incearca pe alte site-uri.

Caut prietena - 14 -15 ani

din 2 ian 2009 18:17 de Durden93

Salutare, in primul rand!!!:D Sunt nou pe forum, asa k iertati-ma daca fac/zic ceva ce nu trebuie:rolleyes: Sunt un baiat de 15 ani, frumos si bine facut (mi-a fost confirmat de mai multe persoane acest lucru) si caut si eu o prietena cu care sa ...

Re: Re: Intalnirea de la magazin....

din 2 ian 2009 13:22 de pacpac

"m-a trimis mama sa cumpar muraturi,dar nu ma pricep sa aleg.poti sa ma ajuti" :)))))))

Re: Intalnirea de la magazin....

din 2 ian 2009 12:47 de angela

Cel mai simplu te duci si vorbesti cu el atunci cand o sa mai ai ocazia.Gasesti tu un subiect de conversatie.De exemplu, te-am mai vazut la acest magazin, vii des pe aici.Te prezinti, si din vorba in vorba poate iese ceva.Nu vad ceva iesit din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 ian 2009 01:08 de Criss

Nu am ajuns in acea jalnica situatie pentru ca eu nu ma combin cu orice ratat:devil::devil::devil::devil: Doar ca vreau sa spun ca nu merita sa te implici intr-o relatie daca nu vrei ceva serios. 1.Daca fata se atasaza de un baiat si el nu tine la ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 477 din 1098
«   1 ... 474   475   476   477   478   479   480 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare