Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Vreau mai mult decat o privire din 10 ian 2009 00:43 de nemesis
Ok... si ultima ce face?
Great guy & girls!
P.S. Eu vreau numai 1 privire...
Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca? din 10 ian 2009 00:29 de nemesis
Aiurea! Inca se mai gandeste la ea. Stai linistita, el si fosta inca se mai cunosc... biblic. Nu te saruta pentru ca nu vrea sa o raneasca si nici nu vrea sa le arate prietenilor "schimbarea". S-ar putea sa te iubeasca asa cum vrei, dar sa nu fie ...
Re: Provocare pt el!!! din 10 ian 2009 00:17 de nemesis
Well... lasand la o parte imbecilitatea celor de mai sus, sa ma leg de partea cu "provocarea". Chiar nu au fetele alte metode de a afla ce este in sufletul unui baiat? Chiar nu exista altceva decat aceste metode josnice, jalnice care pot aduce ...
Re: Decalotarea trebuie neaparat ?? din 9 ian 2009 13:53 de pacpac
nu cred ca vei avea nici o problema
Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele din 9 ian 2009 12:43 de deeadeea21
adevarul e ca nu trebuie generalizat, ai dreptate. dar eu cred ca atat baietii, cat si fetele, inseala in egala masura. am inselat si am fost inselata.dupa care neeext. motivele? sunt multiple: ori ne-am plictisit unul de altul, ori am gasit/a ...
Decalotarea trebuie neaparat ?? din 9 ian 2009 12:20 de wavmidi
Ma framanta o problema...
Penisul meu arata ca aici http://www.circumcizia.org/galeriefoto.html << in pozitia 4 de jos, unde scrie "4. O frumoasa colectie de penisuri naturale, intacte. Observati aspectul sanatos, vascularizarea preputului, ...
Re: Re: Ati deviat cam mult: puneti-va lentilele a din 8 ian 2009 22:56 de remusevil@y
:blink:dute la un cabinet medical oftalmologic si inteaba de solutie pt pastrarea l de contact ...si o sa gasesti
Re: Exista OB pentru virgine? din 8 ian 2009 15:51 de simosimina
Pay...din cate stiu exista 3 marimi de OB-uri. Mici,medii si mai mari.
In general himenul femeii este elastic..si nu se rupe usor. Ideea e ca folosind aceste tampoane interne (virgina fiind) pot sa deterioreze foarte usor himenul. Daca le ...
Re: Re: Re: Re: Operatie de circumcizie din 8 ian 2009 13:35 de vladbodan
draga femme , atata timp cat penisul lui ramane nedecalotat , marimea va ramane aceeasi , nu se dezvolta cum trebuie , nu are parte de excitatie cum trebuie
eu am avut operatie acum 7-8 ani in urma si acum totul e bine , desigur , pielea aia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re....... din 7 ian 2009 18:55 de vladbodan
aici asa e ... dar se spune ca intr-o casa , barbatul e cel care trebuie sa puna mancarea pe masa , sa pazeasca familia etc , prostii de genul asta , e persoana care trebuie sa suporte toate greutatile si sa aiba curaj oricand spre orice... daca ...
Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantica? din 7 ian 2009 18:46 de rudeboy
parerea mea ? un vin dulce frantuzesc :D
Re: Mancarimi pe capul penisului din 7 ian 2009 09:27 de pacpac
spala-te mai des
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca din 6 ian 2009 23:06 de angela
Zambete, pentru ce, pentru ca un adolescent cere sfaturi cum sa se poarte cu o fata de varsta lui??Altii nici macar nu cer sfaturi si se poarta ca niste dobitoci cu fetele, pentru ca habar nu au ce inseamna aceea seductie, sau comportament in ...
Re: Re: Re: Nu stiu ce sa fac din 6 ian 2009 22:54 de angela
Nu degeaba se spune, nu stie barbatul, ce stie tot satul...:lol::cat::zorro::-`
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!s din 6 ian 2009 15:39 de matei
ce este bts/
Re: Operatie de circumcizie din 6 ian 2009 14:56 de wiczur
eu te sfatuiesc sa nu te duci sa te circumcizi pt ca aceeasi problema o aveam si eu pe la 14 ani insa dupa un timp mi-a trecut(probabil si datorita masturbarii)
Mancarimi pe capul penisului din 6 ian 2009 11:07 de cristires
am problema ma doare si ma mananca pielea care acopera capu penisului si cand penisu este erect nu pot sa il belesc.ce sa fac?
Re: Re: Nu stiu ce sa fac din 6 ian 2009 09:43 de Pasaroi_Cuminte
pentru ca [i] " ceea ce nu stie nu-l poate rani"[/i] este ? (X)
Nici nu trebuie.Unii afla singuri tot ( :cat:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete pe cale de disparitie din 6 ian 2009 01:39 de ExoticDream
Ba eu zic ca are dreptate Incepator, daca ai consulta orice studiu serios in domeniu ai observa ca varsta inceperii vietii sexuale a scazut mult in ultimii ani... Un exemplu: intr-un studiu realizat de Autoritatea de Sanatate Publica Vrancea, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 din 6 ian 2009 01:26 de ExoticDream
Este adevarat, sunt cam dezamagita in privinta felului in care.... involueaza lumea in ultimii ani, adolescentii seriosi sunt practic inghititi de marea de manelisti, baietasi si fetite de cartier etc. Daca poti sa ramai la suprafata fara sa te ...
Pagina 475 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |