Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Conteaza varsta? din 15 ian 2009 20:52 de onlyforgod
da idem cu angela el oricum ar trebuie sa se simta mandru ca sta cu o fata mai mare de la care ar putea avea ce sa invete :)) ... nu trebe sa iti pese de parerea altora dak il placi distreaza-te in continuare si profita de viatza ;) go on
Re: Re: Re: Re: Re: Prima Partida din 15 ian 2009 14:34 de femme
Trebuie sa recunosc ca esti foarte matur pentru varsta ta!!:rolleyes:
Dezvirginarea la fete ....... din 15 ian 2009 00:49 de radu77
sal all.....am o prietena de 5 luni si ne intelegem super bine discutam pe ori ce fel de subiect(chiar si despre sex).ea este virgina eu nu...am discuta despre sex si ca ea sa isi inceapa viata sexuala cu mine si in principiu ea a fost de acord...dar ...
Re: Re: Re: candidoza vaginala din 14 ian 2009 23:34 de simosimina
:blink::wacko::blink::wacko::blink::wacko: Cum naiba sa ramai infertila de la candida? :blink::wacko: Cum naiba sa faci diabet de la candida :blink::wacko::blink::wacko: Doamne ce aveti oameni buni? Du-te draga mea la doctor si o sa vezi ca nu o ...
Re: Se poate ierta? din 14 ian 2009 21:16 de za'secand
Asa... tu facut experiment tampit. De fapt tu nu facut experiment, tu pur si simplu plictisit de ea si tampit. Ea culcat cu altu' dupa ce TU te-ai despartit de ea. Acu' ea regreta si tu te gandesti ca ar trebui sa ai un cuvant de spus. Tu imbecil ...
Re: Oare sunt insarcinata? din 14 ian 2009 17:22 de pacpac
eu zic sa fugi sa faci un control sa nu te trezesti ca esti in luna a 4-a+.
Re: Ce poate face el mai frumos? din 14 ian 2009 16:47 de angela
REVENIND LA SUBIECTUL NOSTRU.Ce poate face el mai frumos? Ceea ce considera el, tinand cont si de preferintele ei, si de ceea ce el simte. Intr-o relatie nu trebuie sa se faca lucruri extraordinare, insa sa se faca din dragoste. Daca faci un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poa din 14 ian 2009 15:58 de vladbodan
nu este un forum privat , deci am dreptul sa imi spun propria opinie pe care absolut nimeni nu ma poate obliga sa nu o spun
te-ai gandit sa pui chestia asta si din punctul nostru de vedere? crezi ca noi nu vrem ca iubitele/nevestele sau whatever ...
Re: Re: candidoza vaginala din 14 ian 2009 15:21 de ely
buna.
Adica vrei sa spui ca ai candida recurenta si iti trece facand spalaturi cu ceaiuri ?WAW e nemaipomenit.Eu una ma chinui cu ea de 3 ani si ce citesc pe net ma termina :infertilitatea,diabet ,boli cronice....lamuriti ma va rog....ce trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Striptease din 14 ian 2009 15:12 de vladbodan
dar nu inteleg cum le poti preda , ai o sala sau ceva? in ce oras, macar sa stie lumea
Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 14 ian 2009 15:10 de pucculinah
buna.sh eu am cosuri..dar sigur este din cauza varstei.ink sunt in perioada pubertatii:)).Dar fac greseala sa le storc :-& si aqm mi`au ramas niste semne,park niste puncte rosii ..si ma deranjeaza..trebuie sa folosesc un creion sau un baton corector ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La ce varsta au fe din 14 ian 2009 12:51 de vera_mary88
cat de tare si-a introdus instrumentul???
de tot?
sa stii ca nu tre sa curga sange si nu tre sa te doara neaparat...la mine nu a fost nici una nici alta..deci nu mai esti virgina din moment ce iti baga penisu in vagin indiferent ca iti curge ...
Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul?Dar circumf din 14 ian 2009 12:34 de mistery_girl
:lol::lol::lol::p Deci acum imi dau seama cat de necunoscatoare sunt in privinta...dimensiunii vaginului meu...chiar acum ma duc sa iau, rigla, metru si ruleta...sa masor..ca na am nevoie de trei..ce ma fac daca unul da eroare?(si trebuie sa fiu ...
Re: L-am cunoscut in aeroport.... din 14 ian 2009 12:20 de mistery_girl
Hmmm...poate te place dar asa cum spune si exotic dream eu nu m-as baga in asta. Daca vrea sa va cunoasteti mai bine sa vina el aici, sa te simti tu in siguranta. Sotul meu este strain si eu i-am spus clar la inceputul relatiei ca daca vrea sa ne ...
Re: Re: Re: Re: Striptease din 14 ian 2009 12:09 de sekhmet
Nu am stiut ca nu am voie sa dau id-ul.Imi cer scuze, nu trebuie sa se faca un caz din asta.Si lectile nu le ofer pe video.Inca odata....nu stiu ce miscari prind fetele din club...eu nu le invat miscari de animatoare.Daca tu crezi ca un numar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului din 14 ian 2009 11:49 de hc
am masurat de la baza penisului, de deasupra lui, nu de la testicule :P zici ca e ok? eu stiam ca media e pe la 19-20cm.....
Re: Re: Re: Re: Marimea penisului din 14 ian 2009 00:53 de ExoticDream
Altul care se lauda.... Ooooof! Sigur ai luat originea sistemului de axe acolo unde trebuie?
:wacko::wacko::wacko:
Daca-i pentru sex cu fete, stai linistit, merge (chiar foarte bine!).
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poate f din 14 ian 2009 00:40 de ExoticDream
Exista astfel de barbati "50 in unul", faptul ca tu nu ai cunostinta de asa ceva nu inseamna contrariul (avem si aici, pe forum!). Nu trebuie sa aduca micul dejun la pat in zilele lucratoare, este suficient din an in Pasti in weekend sau in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poa din 13 ian 2009 22:21 de angela
Din greseala am postat inca o data.Scuze..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce poate f din 13 ian 2009 22:17 de angela
Pe tine te-a intrebat ceva cineva??:wacko: Daca nu te-a intrebat nimeni atunci nu face pe desteptul sau pacificatorul aici. :ok:Altceva.. daca majoriatea barbatilor sau tu sau alt barbat nu fac anumite lucruri pentru o femeie nu inseamna ca nu ...
Pagina 473 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
71 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |