Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubita ma bate din 17 ian 2009 14:12 de =)))
pai n`am ginit`o knd venea :| ... si a inceput direct , dai pleos , trosc , stranga dreapta .... dupa careee AUUUUUUUUUUUUU
Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE din 17 ian 2009 09:52 de nfdbymlv
-frumusetea e relativa asa ca voi spune ca trebuie sa-mi placa/sa ma atraga ( de obicei, acest lucru se intampla cu o privire)
-trebuie sa fie curat, ingrijit, sa fie mai inalt decat mine pe tocuri
-sa fie masculin(nu ma refer la muschi..ci la un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubita ma bate - c din 17 ian 2009 08:53 de nfdbymlv
Nimeni nu bate pe nimeni.E o regula.Cand ai vazut ca ia matura si o ridica spre tine, ce-ai facut?te-ai uitat la ea cum vine?si de 3 ori??cand mai are astfel de apucaturi, opreste-o/apara-te si spune-i ca nu sunteti la teatru.doamne..iar dpdv sexual, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: As vrea sa ma simt mai din 16 ian 2009 19:04 de acela
incearca sa faci ceva mai iesit din tipar si mai copilaresc...nu stiu...facetzi un tequilla contest in doi.poate ca o sa dea rezultate.nu trebuie sa fie neaparat ceva serios...lumanari etc.este clar frustrat , probabil asa se intampla la inceputul ...
Re: Re: Re: Re: din 16 ian 2009 18:06 de rsq
inteleg k vrei drugs:)) contact me private:) nu am,dar este un site cu hibrizi legali de unde iti poti comanda
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa il din 16 ian 2009 15:53 de zum
am 21 de ani si vreau sa spun ca iubirea pe care am trait-o la 15 ani a fost cea mai intensa (a fost cu o fata de 12 ani). cele mai dulci clipe. si acum iubesc si iubesc f mult. dar atunci vedeam viata putin diferit. iubirea aceea de copil.... e ceva ...
Re: Re: Re: din 16 ian 2009 02:03 de acela
eu nu cred in antidepresive. se bazeaza foarte mult pe metoda placebo. iar referitor la cele tari...nu cred ca drogurile te scapa de propriile ganduri.Daca iei antidepresive accepti ca eshti deprimat/deprimata si poate te resemnezi cu gandul asta.Nu ...
Alunecare pe gaussiana.... din 16 ian 2009 02:00 de ExoticDream
Senzatie de rotire a acelor ceasornicului in sens trigonometric.... (mereu uit unde-i ceasul ala pe dos, trebuie neaparat sa-l vad!).... Bradul pana-n tavan, pierdut mult prea devreme intr-o tristete uscata, cu tot cu ale sale bomboane combinate, pe ...
Re: Re: Niste sfaturi din 16 ian 2009 01:57 de acela
Ai job?! Daca nu, incearca sa te angajezi undeva.Parintilor tai le e greu sa se obishnuiasca cu ideea ca fiul lor nu mai este copil.O sa treaca incet-incet si peste asta.Unii parinti sunt putin mai posesivi. Mie mi se pare absolut normal sa dormi la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral (realizat d din 16 ian 2009 01:52 de terminator50
fiecare cu parerea lui........
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 ian 2009 01:00 de ExoticDream
Poate n-ai sa crezi, dar la noi fitele sunt mult mai bine dezvoltate decat in Vest. Aici mori daca nu-ti impresionezi partenerul, vecinul, colegul, amicul, cu geaca ultimul racnet pe care ti-ai cumparat-o cu bani la fel de multi cati foloseste un ...
Re: Re: Ce ziceti? E ok? din 16 ian 2009 00:59 de acela
chiar este foarte tare sa dormi cu ea. nu inteleg ce motive ai avea sa nu dormi cu ea,la tine sau la ea. nu cred ca trebuie sa iti faci probleme in legatura cu ai tai.sigur se asteptau sa vina si momentul asta
Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem din 16 ian 2009 00:33 de acela
eu zic sa nu o faci.daca exista multe certuri si u crezi ca poti salva relatia facand-o cu el...gresesti amarnic.daca o faci din obligatzie ai mari sanse ca mai tarziu sa ai indoieli si sa iti para rau.16 ani este o varsta foarte frumoasa.daca te ...
Re: Re: Re: Re: *_* din 16 ian 2009 00:20 de armin1
hmm.. vom explora arta sarutului impreuna :love:
Re: Re: Marime penis Pompe suctiune din 16 ian 2009 00:15 de acela
eu cred ca penisul de 13 cm nu e marea lui problema.problema e creierul lui.are nevoie de o fata care sa il iubeasca mult si care sa il faca sa inceapa sa fie mai increzator in capacitatile lui sexuale si in el,in general.asta este singura ...
Re: Re: Re: *_* din 16 ian 2009 00:08 de valentine
Nu stie sa sarute cu limba, de aia face asa. Ia-o ori cum a spus femme mai sus, ori ia-o direct si explica-i ca nu trebuie sa se mai grabeasca si sa ii explici cum sta treaba cu cerculetele:rolleyes:
Re: Re: Se poate ierta? din 15 ian 2009 23:59 de acela
trebuie sa iti dai seama daca ea chiar te face fericit si daca vei ajunge iarasi sa te intrebi daca pe ea o vrei cu adevarat.eu cred ca se poate ierta...dar depinde de tine.totul se poate transforma in ura,iti poti pierde capul si poate o sa incerci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral (realizat de fe din 15 ian 2009 23:42 de acela
hmm...ciudate opinii pe aici..asta e primul meu post.eu consider absolut normal sexul oral.si,iesind din sfera fetelor usoare...si a ideii asteia...cred ca o fata trebuie sa simta ceva ca sa faca asta...daca nu,cade in "cealalta sfera",cea de mai ...
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 15 ian 2009 22:56 de femme
Fiind virgina, ar trebui sa fii foarte atent cu ea!! Tu o initiezi in sexualitate si toata viata ei sexuala de acum inainte depinde de ceea ce faci tu prima data!!In ceea ce priveste durerea, ea nu este prea mare daca prietena ta e relaxata si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 ian 2009 21:50 de vladbodan
m-am grabit sau asa am ramas cu numele in cap, scuze... drept ... dar daca noi va privim ca pe jucarii sexuale voi cum ne priviti? ca pe niste baterii? sunt si fete care sunt interesate de sex nu te teme :)) nu cunosc , dar nici nu ma indoiesc ca ...
Pagina 472 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |