Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Despre superioritate si independenta (material din 20 ian 2009 01:30 de DarkAngel
Poate fi justiicat dar eu consider ca abordarea a fost un pic gresita.Aici este vorba de siguranta (dar in zilele noastre de cele mai multe ori siguranta merge mana in mana cu banii) Probabil ca femeile interveviate aveau orgasm cu un tip care le ...
Re: Re: Re: Despre superioritate si independenta din 20 ian 2009 01:24 de nemesis
Yes... Google is your friend. Your brain is not. Trebuie sa lucrezi intr-o universitate cu abonament la revista "Evolution and Human Behavior". O alta varianta ar fi sa cauti o copie fara "peer review" facut, postata pe siteul autorilor - de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2009 01:10 de ExoticDream
Trebuie sa fie extrem de frustrant sa gandesti un moment senzual, sa-ti faci o droaie de vise si miniplanuri si apoi gesturile tale sa cada in gol. In clipa in care esti respinsa de partener, iti dispare brusc orice dorinta de apropiere, ...
Re: Cum sa fiu mai tupeista? din 19 ian 2009 22:36 de jizabell
ok.n-am sa critic ca ceilalti gramatica si textul tau.:,cel putin yo am inteles ce-ai scris.
cred ca roxana e "leoaica",cea care are cont pe site ul asta,si u esti sora ei,si ai vrea niste sfaturi.
in regula..deci baga la cap ca timiditatea nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: destul de mica din 19 ian 2009 17:57 de pacpac
impinge-o spre fund daca nu-ti place
Re: Re: Re: Re: destul de mica din 19 ian 2009 17:36 de Anonim
inca o chestie :D in chiloti cum trebuie sa imi stea? mie nu prea imi sta indreptatata in sus
Re: Re: Re: destul de mica din 19 ian 2009 17:33 de anonim
a ras unu de mine ca cica o aveam mica:| pfff =))) acum am mai multa incredere , toti fraieri se dau mari cu sculile lor lungi , am auzit ca fetele vor grosime:> de groasa cat trebuie sa fie:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Viata sexuala cu herpes genita din 19 ian 2009 16:46 de Slimy
ce bine ca nu se informeaza de pe net...vreau sa iti spun ca vb tampenii virusul nu se ia numai pe cale sexuala, cunosc un caz in care fata are 13 ani si e virgina.Cel mai ok e sa mergi la medic...Ti-e clar ca un medic bun nu are timp sa stea ...
Re: Despre superioritate si independenta din 19 ian 2009 14:01 de angela
Mi se pare cea mai tampita ideee sa ai orgasm in functie de cati bani are partenerul. Pai si pe barbati n-au facut studii, poate si ei au orgasm cand o fac cu una mai bogata...:D:lol:De fapt cred ca atunci nu li s-ar mai scula, pentru ca s-ar ...
Despre superioritate si independenta (materialism) din 19 ian 2009 00:31 de nemesis
Hmmm... :lol:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/836196/Barbatii-dotati-financiar-sunt-cei-mai-buni-la-pat/
Bărbaţii dotaţi financiar sunt cei mai buni la pat
Constantin Vlad
Evenimentul Zilei, Luni, 19 Ianuarie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu crede din 19 ian 2009 00:26 de nemesis
Allow me: :D:D:D...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti?? din 18 ian 2009 23:49 de Pasaroi_Cuminte
Paradoxal asa este.
Conform teoriei "egalitatii intre sexe in cuplu" deciziile se iau in doi.
Insa ce te faci daca fata respectiva a avut de suferit inainte ( probabil o relatiei anterioara) [i]tocmai de aceasta egalitatea intre sexe.[/i] ...
Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??? din 18 ian 2009 22:37 de Pasaroi_Cuminte
Pai asta e comportament de femeie posesiva.
Nu este specific tuturor femeilor.
Aceasta intamplare a fost elementul precursor al despartirii ?
Probabil considera ca ideile ei sunt cele mai potrivite pentru evenimentul X. In acest caz ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu crede din 18 ian 2009 22:33 de nemesis
Trebuie sa-ti dau dreptate din nou. Asa cum am spus mai sus, el zice... el aude. Daca lucrurile nu merg bine nici macar atunci cand el/ea spune clar ce vrea, ce rost mai are relatia? Daca cei doi nu se pot intelege nici macar atunci... ce mai ...
Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??? din 18 ian 2009 22:24 de nemesis
[
Extrapoland la probleme generale - adica inlocuind "sex salbatic" cu orice altceva barbatul si-ar putea dori - ceea ce ai spus este valabil in multe cazuri. Cumva... femeile gasesc foarte greu a face un efort pentru a-l satistace ori pastra pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 ian 2009 16:42 de zgabeatza
[iti dau cuvanmtul meu de onoare ca de fiaecare data am folosit cel mai blind ton cu putinta cand vb cu el;niciodata nu i-am spus frustrarile mele sub forma de repros,NICIODATA.pt ca am incercat sa ma pun in locul lui.si stii de cate ori mi-a promis ...
Re: ejaculare fara penetrare.>risc sarcina???? din 18 ian 2009 14:13 de femme
Sincer imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat!!:(:( Sper ca ai vorbit cu cineva despre asta!! Omul ala trebuie pedepsit!!
In privinta posibilitatii de a ramane gravida, trebuie sa te linistesti. Nu se poate, in cazul tau!!
Sper sa fii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubita din 18 ian 2009 01:04 de careva
solutia: papuceii de la intrare pentru ca ea profita,nu apreciaza ceea ce-i dai, nu te respecta, e imatura daca singura ei solutie este apelul la matura si nu intelege o problema minora care de fapt nu este deloc o problema, am o mica impresie ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu din 17 ian 2009 19:41 de DarkAngel
Eu iti propun ceva.
Pune-te si discuta cu sotul tau despre toate problemele pe care le aveti. (gaseste un moment cand este bine dispus si nu este obosit si nu este ceva ce il intereseaza la televizor.) Explica-i tot ce te deranjeaza dar nu ca pe un ...
Re: Aspectul fizic... din 17 ian 2009 16:07 de simosimina
Prietenul tau este cel mai mare nesimtit! Nu se poate ca iubitul sa iti spuna asta! Ca prietena colegului sau e mai frumoasa?! E revoltator! Chestia cu slabitul(asta in cazul in care chiar trebuie sa faci asta)..faza cu vopsitul..NU!!! Pana la ...
Pagina 471 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |