Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 25 ian 2009 11:17 de Pasaroi_Cuminte
Dar nu trebuie sa se potriveasca, trebuie sa te enerveze pt a genera efectul de "recul"
:lol:
Acesta este un efect de "recul"
:D:,:,
Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti?? din 25 ian 2009 03:28 de Bozgoru
prea tarziu... mai ales ca a venit si cu o jignire acuma...,, am cautat sex salbatic,,.. aste e jignire la adresa ta pararea mea... trebuie sa-i zici asa ,, ai cautat sex salbatic?.. pai du-te in salbaticie si lasa-ma pe mine baiatule,,
Re: Re: Re: Pierderea virginitatatii masculine din 25 ian 2009 02:09 de ggggg
[b]ma ustura si nu am retineri[/b]
rectific, am retineri.
Re: Re: Pierderea virginitatatii masculine din 25 ian 2009 02:08 de SDDDD
am o problema am 16 ani, aproape 17 cm, dar am o problema, cand pun mana\degetu' "PE CAPU PENISULUI" scuzati-mi expresia, ma irita, ma ustura si nu am retineri cand pun mana, ce trebuie sa fac? sfat ceva.ca tre sa dau si eu la gagici astea :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 25 ian 2009 01:38 de JeJohn
Eu am un prieten de 16 ani si are penisul in erectie de 22-23 cm,,, e de necrezut,,,am fost la multe fete q el,,,ma lasa sa le incep eu iar apoi el le termina,,,dupa 2 min fetele plangeau,,,altele chiar tipau ,,,dar le placea.Deci analizati,,,dak e ...
Re: Re: Re: Certuri. Din cauza caracterelor opuse. din 24 ian 2009 13:29 de angela
Chiar te rugam sa ne tii la curent, sa vedem cum a decurs relatia. Mult succes!:ok::flowers:
Re: Veteranilor din 24 ian 2009 13:26 de angela
Nu stiu daca site-ul se duce pe apa sambetei si daca exista atatea postari aiurea. la caterinca.Exista insa in cazul unor subiecte arhicunoscute, cum ar fi mai sunt virgina daca am facut sex, dar nu a curs sange???Acest lucru inseamna ca tot ce ...
Re: Re: Certuri. Din cauza caracterelor opuse. din 24 ian 2009 13:18 de Andrei
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
@pacpac
Nu stiu ce ai inteles tu, dar eu nu am spus ca ea e isterica. Chiar nu e genul. Sau poate m-am exprimat eu gresit.
Ieri, am iesit cu ea in oras la o cafea, si am vorbit foarte clar. A fost foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre superiorita din 24 ian 2009 02:36 de nemesis
Cam jumatate din ceea ce gandesti este ok. Cealalta jumatate, insa, este un dezastru. Sfatul meu: lasa ideile preconcepute! Omul cu facultate care nu stie "unde se baga cablu", nu este un exemplu convingator pentru a nu-ti continua scoala. Nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: locul spermei din 23 ian 2009 09:31 de pacpac
eu cred ca orice femeie ajunge sa inghita daca partenerul stie ce si cum sa faca.
Re: Re: ejaculare fara penetrare.>risc sarcina???? din 23 ian 2009 06:02 de maria22
sigur nu exista posibilitatea asta????
Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??? din 23 ian 2009 01:07 de ExoticDream
Nu este chiar logica chestia asta... Daca femeia are idei diferite de cele ale barbatului in anumite privinte si/sau in anumite momente, nu inseamna ca ea doreste sa comande in cadrul relatiei sau ca partenerul sa ii fie sclav! O femeie cu un ...
Re: Re: Re: Re: Re: locul spermei din 22 ian 2009 22:44 de simosimina
of acum esti de-al meu..da normal ca trebuie timp pentru ca psihicul ei sa "fermenteze" bine decizia ...Cum spui tu..punerea unui film...inventarea unui vis erotic asa...sau nush..chestii..
DAr nu m am referit la asta..cat la faptul ca DE ce ar ...
Re: Re: Re: Re: locul spermei din 22 ian 2009 22:38 de vladbodan
eu nu prefer tarfe ... daca alti nu au pe ce isi dau bani ... treaba lor , se poate face si fara bani , amice sau whatever ... tu ai spus ca studiezi psihologia, ok , atunci fa legatura
el stie ca ei nu ii place asta, ea cand aude ce asa ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre superiorita din 22 ian 2009 22:34 de simosimina
da generalizez ca e plina lumea de tarani!!!!! asta vreau sa punctez eu aici..lasa ca Xulescu nu stie unde se baga cablu..unde se aprinde lumina :)) Oricum asta nu se invata in facultate..dar in fine... Ma refeream exclusiv la tarani si prosti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre superioritate s din 22 ian 2009 22:30 de vladbodan
ai generalizat, si a fost suficient cat sa ma pui pe mine pe jar, vrei sa iti zic un om intelectual? uitate la Ion Cristoiu , care atata de destept si rotund si atot cunoscator cu facultati si toate si ia fost adresata o intrebare la carcotasi in ce ...
Re: Re: Re: locul spermei din 22 ian 2009 22:06 de simosimina
..nu am incercat..pentru ca eu nu am nici un cos..am fatza perfect curata..
In legatura cu faza cu "respectul" fata de sotie..Mai Vlad..eu una consider ca intr-o relatie (casnicie) de obicei toate fanteziile se spun..toate dorintele.. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre superioritate si in din 22 ian 2009 22:00 de simosimina
tot il vei termina fie ca iti place fie ca nu...iti este injectata in sange aceasta educatie..Cel putin asa te vad eu..un baiat cu capul pe umeri. Si eu nu ma refer la orice baiat asa...ci la majoritatea taranilor din ziua de astazi..care atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2009 20:01 de acum
am intrebat si pe arena it si acum intreb si aici:am facut 57,81% din joc si acum nu mai primesc misiuni....ce trebuie sa fac?????stie careva???
Re: Re: Re: Re: Re: Despre superioritate si indepe din 22 ian 2009 16:36 de vladbodan
critici lumea intr-un mod dezgustator pe care nu-l pot suporta, sa-ti spun cate ceva despre mine? ok!
FA-MA PROST , crezi ca-mi place clasa a 12-a? o detest din tot sufletul , nu suport gandul ca trebuie sa dau bac-ul, sti la ce concluzie am ...
Pagina 469 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
80 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |