Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Fimoza?

din 30 ian 2009 20:26 de femme

Eu sunt fata si nu ma pre pricep:~*:~*, de aceea vreau sa te intreb ceva. Este adevarat ca, la baieti, parintii trebuie sa verifice daca penisul se decaloteaza cand sunt micuti???(?)(?) Daca stii, te rog raspunde-mi!! E o curiozitate!!:p:p

Re: Fimoza?

din 30 ian 2009 19:15 de vladbodan

fimoza ai atunci cand nu se poate decalota complet , adica pana la refuz , sa zic asa , trebuie sa iti vezi forma completa a capului, in cazul in care nu se poate decalota complet , ai nevoie de o operatie scurta ... adica pe scurt iti da ...

Re: Re: Re: Re: Probleme cu pc-ul

din 30 ian 2009 17:17 de gogu

deci pana sa instalez acel program imi mergea calculatorul bine(aadica nu se bloca cand ieseam dintr-un joc),acum dupa ce am instalat acel program mi se blocheaza,chiar daca nu il folosesc,ba chiar l-am si dezinstalat insa problema persista,adica ...

Re: :(:(:(

din 30 ian 2009 16:13 de yOojulia

mai bn lasal...chiar tuh ai spus k vrei o relatie seriosa...mai bn asha decat sa faci nush ce prostie si p urma sa iti para rau..decizia iti apartie numai tie ..ce vrei faci:rolleyes:

Re: :(:(:(

din 30 ian 2009 16:05 de simosimina

Dk el are pretentii de genul sex doar dupa cateva zile de relatie..iar u iti doresti ceva serios..e cam clara treaba...lasa-l naiba in pace...sa se duca sa se culce cu toate..S-a dat la tine doar cand era beat...ce urat suna...nu i asa?

Sa fiu cu el ori sa-l uit?

din 30 ian 2009 15:58 de yooly

poi ce sa zic...imi place un baiat de la sc..si culmea..imi place moolt:|nush c sa fac..k el e mai nesimtit,dak sta cu o fata dupa cateva zile trebuie sa faca si sex..si eu nu vreau asta..vrea o relatie mai serioasa...intr'un timp nu ma mai gandeam ...

Re: Re: Re: Probleme cu pc-ul

din 30 ian 2009 15:19 de Pasaroi_Cuminte

Pentru ce jocuri faci captura si la ce rezolutii le joci , de asemenea cu ce setari grafice le joci ( full AA , Full anizotropy, etc ) La ce rezolutii incerci sa faci captura atunci cand te joci ? si ce fel de captura (avi, mpeg ) De asemnenea ...

Re: Re: Re: postinor --> efecte adverse ( pls urge

din 30 ian 2009 15:11 de suparata

si eu am patit la fel trebuia sa-mi vina ciclul de 2 zile si ank nu mia venit, am luat pastinor 2 si am avut o sangerare dupa vreo doua zile iar ciclul nu-mi mai vine...nush ce sa ma fac):(

Fimoza?

din 30 ian 2009 02:04 de true

Am tot citit topicurile de fimoza si problemele asemanatoare ei.Un lucru incomod de care ar vrea sa scape oricine se confrunta cu asa ceva.Vreau sa stiu daca ma confrunt sau nu cu aceasta fimoza.Din cate stiu la fimoza penisul nu se decaloteaza ...

Re: Re: dezvirginarea

din 29 ian 2009 20:33 de coryna

ok.ms de rasp.si mai am o intrebare si te rog sa-mi rasp.:(( la inceput,adik la dezvirginare penetrarea trebuie sa se faca incet sau mai repede?cum se rupe himenul mai rpd?ast rasp.ms

Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac

din 29 ian 2009 12:31 de oana

la mine nu au efecte secundare si le iau de 3ani

Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce sa fac

din 29 ian 2009 12:31 de oana

la mine nu au efecte secundare si le iau de 3ani

Re: Operatie de marire a penisului

din 29 ian 2009 11:47 de pacpac

daca o ai de 7-8 cm cand e par,poate merita incercat,altfel nu merita sa te chinui.

Re: Re: Re: postinor de 2 ori intr o luna

din 29 ian 2009 00:26 de tiby

Sincer, asa cand te gandesti la fete prin care trebuie sa treaca pt sarcina si nu numai.Noi suntem boieri.:)

Re: Re: El are penis mare, cum sa facem sex?

din 29 ian 2009 00:24 de tiby

Ce pot sa spun, mai incearca, si incearca, lubrifiant, trebuie sa mearga ceva...bafta si spor la...>:<

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 ian 2009 00:11 de acum

am intrebat si eu ceva....insa voi va certati.....ce trebuie sa fac la GTA4 ca am facut 57,81% dim joc si acum nu mai primesc misiuni.....ce sa fac ca sa primes misiuni.....?????(?)

Re: prezervativul

din 28 ian 2009 23:02 de miha3la

pai exista mereu un risc..acesta daca nu este folosit cum trebuie..... nu conteaza calitatea lui...pai depinde de persoana..daca simte sau nu cand face poc;)....dc intrebi?

Re: prezervativul

din 28 ian 2009 23:02 de miha3la

pai exista mereu un risc..acesta daca nu este folosit cum trebuie..... nu conteaza calitatea lui...pai depinde de persoana..daca simte sau nu cand face poc;)....dc intrebi?

Re: Re: Re: Re: Re: pe mine ma tine

din 28 ian 2009 20:04 de femme

Ai fost cam dur cu fata!! Nu e vina ei ca tot baieti laudarosi ("eu o am de 21cm", "doar atat,ba? eu de 25",etc) sau fete care isi ridica in slavi prietenii ("al meu o are de 26cm"...)au bagat-o in eroare. Asa cred ca a tras ea concluzia ca ...

Re: Re: Re: Re: pe mine ma tine

din 28 ian 2009 19:26 de Bozgoru

imi pare rau ca trebuie sa injur.. dar ma simt totusi putin frustrat si trebuie... pentru cea care a deschis topcul asta ,, cum nu ai fost sterilizata pana acuma.. o femeie activa sexual care are sansa de a-si baga ceva in ea si de a avea urmasi si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 467 din 1098
«   1 ... 464   465   466   467   468   469   470 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare