Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Ce prostii spun blondele.....! din 3 feb 2009 01:21 de nebunu
in general fetele spun prosti,nu o anumita categorie de femei.....toate sunt o apa si un pamant ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele din 2 feb 2009 21:23 de Alexandra
anticonceptionalele se iau din prima zi de ciclu ... nu inainte sunt 21 pe un blister apoi fac 7 zile pauza si incepi un nou blister chiar daca mai ai menstruatie...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2009 21:20 de femme
Tu stii cel mai bine cand esti pregatita: si sufleteste si "informativ"!!
Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti din 2 feb 2009 21:19 de ony
doctorita mea zice ca dupa aproximativ 48 de ore,oricum eu le folosesc cam de 10 luni si totul e ok.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 feb 2009 21:15 de marria_ioanna
de vreo juma de an ma documentez bine(chiar 1 an) ai mereu mai aflu cate cva in plus si nu strik:rolleyes:...insa tot cred k trebuie sa mai aflu unele kestii asa k mai astept...pana la marele momentO:)
Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele din 2 feb 2009 20:54 de alina_me
ceao:D
mi'a prescrips medicul ceva ac si mia zis k pot sa incep s ale iau ori din prima zi a ciclului ori dinainte:d
si ma trimis si la planning si fetele mi'am zis la fel....mi'a dat melleva
pe prospect scria k trebuie luate din prima zi a ...
Re: Nu inteleg cum se termina o partida de sex din 2 feb 2009 16:14 de steaven
pentru k un baiat sa reziste trebuie sa faca exercitii de masturbare, mai mult timp la rand,nu sa fie un pampalau de ala care sa ejaculeze la juma de ora,o ora....:D
Re: Nu inteleg cum se termina o partida de sex din 2 feb 2009 16:14 de steaven
pentru k un baiat sa reziste trebuie sa faca exercitii de masturbare, mai mult timp la rand,nu sa fie un pampalau de ala care sa ejaculeze la juma de ora,o ora....:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina? din 2 feb 2009 15:43 de SORIN28
"Iubita", mai usor cu agresivitatea....lumea raspunde dupa cat ii duce mintea. Daca unii considera ca a da un raspuns ironic e un raspuns bun...atat poate, n-ai ce sa-i faci. Totusi, daca folosesti anticonceptionalele de ce mai trebuie si ...
Re: o mica.. ' problema ' din 2 feb 2009 14:24 de femme
Pacpac are dreptate!! Nu trebuie sa-i zici nimic, pur si simplu fa-o pe ea sa-si doreasca sa faceti dragoste! Cum? (?) Lasa lucrurile sa vina de la sine, mai ales daca ea e virgina. Azi incepi cu sarutari tot mai senzuale, o mana pe fund, etc. ...
Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 2 feb 2009 12:48 de alina_me
eu am fost la ginecolog pt un control si mi'a vazut cosurile de pe fata...ce ii drept ca am destul demulte si le am de mult timp...el mi'a is k am mai multi hormoni masculini decat feminini si de aceea am atatea cosuri si nu imi dispar ...
Re: Re: Nu inteleg cum se termina o partida de sex din 2 feb 2009 12:04 de pacpac
Re: Re: fata virgina din 2 feb 2009 01:31 de ExoticDream
Unde ai citit tu chestia asta?!? Nu stiu baietii cum sunt, dar cel putin unele fete nu mor daca il "nimeresc" de prima data pe [i]the one[/i], pot ramane cu el toata viata fara sa le sticleasca ochii dupa Schwartzeneggerii din imprejurimi! Nu ...
Re: Re: Circumcizie din 1 feb 2009 22:49 de dr.aksam kad
dragul meu sa vede ca aveti niste informatia despre aspectul negativ de circumciziei si cu aceasta ocazia va informezi citeva aspecte pozitive pe care nu l+stiş 1+ toti musulmani si evrei sint circumcizati 2+sa constatati ca frecventa cancer ...
Re: Ce prostii spun blondele.....! din 1 feb 2009 20:18 de Pasaroi_Cuminte
Exotic, ce ai tu cu blondele ? :,
Nu ti-au facut nimic. Exista mici exceptii, atata tot.
Dar sunt si femei blonde inteligente. Stai linistita.Numai ca acelea nu sunt "vedete".
Blondele sunt femei din gradina soarelui. :-`
LE: Tu iei ...
Ce prostii spun blondele.....! din 1 feb 2009 19:42 de ExoticDream
Britney Spears susţine că Japonia este în Africa, iar Brooke Shields este convinsă că, „dacă mori, pierzi o parte importantă din viaţă“.
Bancurile cu blonde par să aibă în ele mai mult de o sămânţă de adevăr, scrie tabloidul ...
Re: Re: Nu stiu sa sarut! din 1 feb 2009 18:49 de femme
Scuze, dar eu nu prea inteleg de ce trebuie sa te lasi sarutata de mai multi baieti cu care nu ai nimic!!!?:blink::blink: Facem vreun concurs ceva??:((:((
(?)(?)(?)(?)(?)
Re: Nu stiu sa sarut! din 1 feb 2009 18:28 de katy
buna am 16 ani si vreau sa itzi zic ca am avut o experientza asemanatoare cu a ta.Trebuie sa te lasi sarutata de multi baietzi cu care nu ai nicio relatie.Icearca sa nu te feresety de ei cand vor sa te sarute si asta nu se invatza nu trebuie sa iei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, p din 1 feb 2009 12:43 de Pasaroi_Cuminte
Da Vlad exista. Numai ca nu se realizeaza prin simple cuvinte sau propozitii /fraze ( lasa metodele de agatat, nu ne referim le ele aici ).
Partea ciudata este ca uneori nici ele nu stiu ca exista astfel de metode. :lol:
Acum exista mai ...
Re: Re: Re: Re: Mai exista fidelitate? din 1 feb 2009 11:41 de vladbodan
:flowers::flowers::flowers::flowers:
:-*
Pagina 465 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
82 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |