Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: nu ma satisface

din 8 feb 2009 23:27 de femme

Nu te mai stresa!! Orgasmul nu vine cand te gandesti la el!! Trebuie sa fi relaxata, sa te bucuri de atingeri, de mangaieri, fara sa te mai intrebi: "vine? nu vine?"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 feb 2009 22:51 de Incepator

Sunt baiat...:flowers: (ciudat ca nu ai observat pana acum, avatarul te-a indus i neroare) Apoi...de ce sa o intrebi pe mama ? Poi...parintii trebuie sa afle primii de problemele si nelamuririle tale ... Totusi...noi nu tacem la comanda ...

din 8 feb 2009 22:49 de Incepator

Sunt baiat...:flowers: (ciudat ca nu ai observat pana acum, avatarul te-a indus in eroare) Apoi...de ce sa o intrebi pe mama ? Poi...parintii trebuie sa afle primii de problemele si nelamuririle tale ...

din 8 feb 2009 22:34 de femme

E cam mica? Are 14 ani inca si vrea sa le incerce de pe acum pe toate....:wacko::wacko:

din 8 feb 2009 22:29 de Incepator

Ai auzit pustoaica ? Sida..!!! Pun pariu ca stii tu despre sida...cam cat stiu eu despre arhitectura noilor procesoare de la intel Core i7 (Nehalem) . Inca nu le-am studiat...

din 8 feb 2009 22:26 de simosimina

Adevarul e ca esti cam micuta..nimeni nu te acuza ca faci asta...dar macar daca vrei sa faci asta macar sa te documentezi foarte bine...deoarece sexul anal poate aduce si chestii mai naspa daca nu este facut cum trebuie... Prima data conteaza ...

Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex...

din 8 feb 2009 18:51 de vladbodan

mda... helloooo , suntem in 2009 si am uitat ca toate copilele sunt fraiere... :` nu are ea cum sa simta la 14 ani daca e pregatita psihic si fizic , in primul rand fizic nu are cum sa fie pregatita pentru ca inca organismul ei se dezvolta , ...

:|

din 8 feb 2009 18:14 de nycol12

dudeeee. trebuie feeling rational. =)) ca sa zic asa. va grabiti ca fata mare la maritat. dar nah, acum fiecare isi are viata lui, cu care face ce vrea. bafta, sper ca tipa sa fie mai cu cap ca tine.

Re: Re: Re: Parintii, un obstacol pt inceperea vie

din 8 feb 2009 18:11 de steaven

pe mn nu ma impiedik parintii cu nimik, eu doar am vrut sa vad ce spune lumea despre anumite teme...

Re: Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 8 feb 2009 17:51 de picpoc

ihh deci e doar senzatia ``de a da afara``:lol::lol::lol: dar asta nu inseamna ca vrei cu adev:lol::lol::lol:!???! si da , stiu ca trebuie lent pt inceput...! si mai stiu ca trebuie si mult lubrifiant..!! mie putin frica cand o sa ejaculeze(dak o ...

Re: Re: Re: SEXUL ANAL

din 8 feb 2009 17:33 de simosimina

depinde de cum te penetreaza...Trebuie foarte incet..si apoi pana te obisnuiesti... Faza cu sexul anal e aiurea..adik toate persoanele.. sunt obisnuite sa "dea afara" ma rog e o senzatie aiurea..dar trebuie sa inveti sa si "strangi"..nush cum sa ...

Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex...

din 8 feb 2009 17:23 de picpoc

mai oameni buni!! daca fata simte ca e pregatita psihic si fizic, atunci de ce nu?? HELLO!! suntem in anul 2009!! daca vrei...poti so faci si la 12 ani! NO PROBLEM!! asa ca daca chiar simti ca vrei asta cu adevarat, si nu o faci pt ca iti impune el, ...

Re: SEXUL ANAL

din 8 feb 2009 14:58 de simosimina

In general cea mai buna pozitie pentru a practica este el in spatele tau..

Re: Re: Parintii, un obstacol pt inceperea vietii

din 8 feb 2009 14:31 de vladbodan

legat de tema, steaven, pe tine cu ce te impiedica ca nu inteleg, iti stau cu lumanarea la penis non stop? presupun ca iti spun doar sa nu faci, nu inteleg ce piedica e asta, cand ai destul timp incat sa o faci fara stirea lor, ... nu consider ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cati bani

din 8 feb 2009 12:35 de vladbodan

daca tie nu iti plac iesirile asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie plictisita de viata ca tine , cel putin omul e dornic sa cunoasca locuri noi si sa vada lumea , nu sa stea zilnic monoton in casa ca tine, si il sustin:ok: bravo bozgore ...

Re: Re: Re: Re: Lipsa de experienta

din 8 feb 2009 10:27 de vladbodan

nu trebuie sa fii prost draga mea , sa nu crezi ca suntem toti perfecti ca tine , pana si tu o mai dai in bara , probabil inca nu iti dai seama.. ai vreme , esti tanara:`

Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex...

din 7 feb 2009 22:11 de femme

Ai dreptate!! Din pacate asa sunt si unii parinti. Nu pot face "morala" decat daca jignesc!! Speram ca macar noi, generatia mai tanara, sa gasim alte metode de a explica unor copii de ce nu e bine sa faca sex la 12, 13 sau 14 ani!! Se pare ca ...

Re: SEXUL ANAL

din 7 feb 2009 20:46 de pacpac

pai in primul rand tre sa iti faci clisma.Clisma o poti face cu furtunul de la dus,o seringa de 10+,sau aparat special de la farmacie.Dupa clisma este indicat sa astepti cam 2h dar nu e o regula. Te-as sfatui,mai ales ca e prima data,sa iti faca ...

din 7 feb 2009 20:36 de marria_ioanna

la faza asta kiar nu era nevoie sa rasp asa....:ok:kiar te cobori la nivelul asta incat sa jignesti o pers pe kre nici no cun...las'o balta si hai sa vb cum trebuie":ok:k poate o sa mai avem nevoie de ei:flowers::flowers:ne cerem scuze pt aceste ...

Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 7 feb 2009 20:33 de sweetpurple

Poi mie imi place cand ma imbratziseaza si apoi sarutandu-ne ma lasa usor pe spate in pat si e cumva peste mn si ma saruta...si sarutul pe gat(vorba ta) ala chiar il ador si la randul meu trebuie sa-l rasfatz sie eu;):p

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 462 din 1098
«   1 ... 459   460   461   462   463   464   465 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare