Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Propunere ! Pentru moderatori ! din 16 feb 2009 03:12 de Pasaroi_Cuminte
Bozgore si cine ar fii juriul ?
Stii legislativ, cand se da o sanctiune se face in baza unei legi.
Aici pe forum , legea este regulamentul.Trebuie modificat regulamentul in acest sens.
Cel putin adaugat la el criteriile de apreciere a ...
Re: Re: Re: Concurs: Cel mai dragut sms de Valenti din 16 feb 2009 00:21 de mya
De ce cuvintele nu ma ajuta niciodata sa iti pot spune exact cum simt? Asta ar insemna ca in fiecare zi sa iti spun: azi te ador, azi fac orice sa nu te supar, azi te iubesc atat de mult incat meriti absolut totul, azi nu vreau nimic decat sa dorm ...
Re: Anunt matrimoniale.. din 15 feb 2009 23:19 de tiby
Asta asa e ca nu prea e bine sa existe o diferenta prea mare de inaltime dar oricum imi plac fetele mai micutze
Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 15 feb 2009 20:53 de luinwe
cauta in continuare:blink::blink:
Re: Sunt putin nelamurit de o fata din 15 feb 2009 20:51 de luinwe
Dificila problema ta.... ma tem ca ea o i-a ca pe o distractie... dar asta nu trebuie sa tre complexeze... ce trebuie sa faci? incearca cu alta fata. de ce? cunosc un caz asemanator, si tipu' incearca zadarnic de 3 ani... si degeaba... deci ...
Re: Re: Credeti in Valentine's Day? din 15 feb 2009 19:14 de femme
Sunt total de acord cu tine!! Nu are rost sa repet si eu exact acelasi lucru!!!
P.S. vezi ca nu te atac in orice post!!
Re: Credeti in Valentine's Day? din 15 feb 2009 19:11 de simosimina
Eu consider ca trebuie sa ne aratam dragostea fata de cel iubit zilnic..si nu doar de Valentine`s Day sau Dragobete.
Dar e frumos asa sa existe si o zi a indragostitilor...Ii place super mult cand merg cu iubitul si vedem alte cupluri cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 feb 2009 18:55 de nicu
si mai am intrebare......nu inteleg regula RUSH-ului .....mi-a zis un prieten ca faci RUSH atunci cand intri in baza la adversari inainte sa treaca o perioada de timp(nu mi-a zis cat timp trebuie sa treaca) ....si eu nu inteleg de ce e interzis??nu ...
un exemplu din 15 feb 2009 17:50 de Firefox
Pe mine parintii ma lasau afara cat doream eu, stiu ce credeti sunt iresponsabili dar nu e asa. De fiecare data cand plecam undeva sau ma duceam undeva isi faceau griji, imi spunea sa fiu atent etc.. eu le numesc "grijile de rigoare" si e normal sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 17:27 de simosimina
am citit yo prea repede:~*
Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 15:29 de Firefox
nu cumva am zis NU E BINE SA NU II SPUNETI? ADICA => CA TREBUIE SA II SPUNA?(imi apar punctul de vedere..)
Intrebare: daca sunt nascut in 94' inseamna ca sunt mai imatur sau mai matur?.. daca eram imatur.. pur si simplu bagam nascut in 89' ...
Re: Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 14:18 de femme
Scumpa, daca ai fi fost atenta ai fi observat ca a scris: "nu e bine sa NU ii spuneti fostului" adica "e bine sa ii spuneti". Asa ca l-ai facut imatur degeaba!!! No offence!!!
Apropo, La multi ani!! pentru ieri (a fost ziua ta, nu?)
Re: Re: Re: pareri urgent!!!!! din 15 feb 2009 13:37 de simosimina
Cum sa nu ii spuna? Esti nebun?
Pune-te tu in situatia lor...sa fi tu fostul..si sa nu afli despre asta. Trebuie sa afle! Este obligatoriu sa afle! E un copil..nu o jucarie. Dar dat fiind faptul ca esti nascut in 1994..cum am vazut...scuza ma sa ...
Re: Re: Barbatii care se duc la prostituate... din 15 feb 2009 03:00 de Firefox
normal ca nu ai da bani.. daca dau altii.. cum sa nu.. doar nu pune mana....
si nu se numesc prostituate! sunt dansatoare exotice sau racoritoare!
P.I. v-ati intrebat de ce oare barbatii (prostituati) se numesc gigolo si trebuie sa ii chemi ...
EOSD (End of Stupid Day) din 15 feb 2009 02:41 de ExoticDream
Thank God it's over, I HATE it!
O zi stupida, fada, penibila, lipsita de sens, farmec, substanta, imaginatie, sarm, fascinatie, perspectiva, o zi aproape perversa in care este musai sa-ti exprimi sentimentele (cica!)... O zi in care cuvintele sunt ...
Anunt matrimoniale.. din 15 feb 2009 02:25 de Firefox
baiat 1.72 (si am 14 ani si stiu ca e o inaltime normala.. vroiam sa ma laud:)oricum... sa o luam logic.. nu e chestie de inaltime..(daca diferenta nu e prea mare.) cum sa saruti o fata care e cu 25 cm mai mica? stai in genuchi? faceti reprize de o ...
Re: Re: Re: Conform unui studiu... din 15 feb 2009 02:15 de mya
Sau anagramarea? :unsure:
Re: Re: Credeti in Valentine's Day? din 15 feb 2009 01:46 de ExoticDream
Parca stiam ca ambii parteneri umbla la pusculita de Ziua Indragostitilor (kitsch sau autohtona), de unde si pana unde ideea asta ca el trebuie sa apara la intalnire cu un cadou si ea nu?!?
:ermm::blink::wacko:
Re: Re: Re: Conform unui studiu... din 15 feb 2009 00:58 de Pasaroi_Cuminte
Dar poate mie imi place sa le scriu de zeci de mii de ori.
Dar poate mie imi place sa scriu asa cum am scris.
Dar poate mie imi place sa nu fie acelasi nr de litere.
Dar poate mie imi place asimetria.
Dar poate mie imi place sa pun alte ...
Re: Re: Conform unui studiu... din 15 feb 2009 00:34 de Firefox
pasaroi cuminte.. trebuie sa fie acelasi nr de litere.. si prima si ultima litera sa corespunda cuvantului.. nu pui alte litere si nu le sctii de zece mii de ori.. ai incercat sa te joci si nu stiai regulile:))
P.S. eu am vazut pe youtube un ...
Pagina 459 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
113 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |