Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2009 13:21 de Listener
-==--
PS: mai ai de invat am uitat sa scriu ceva acolo sus...dragostea,vointa de a vorbi cu o fata daca nu ai destula satisfactie sexuala sa stii ca se implica si alt oragan de agatare si poate te feaci de kk pe langa el/ea.
Inca nu ai ochit ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2009 12:59 de Listener
Aha aha ce ia zis tu mai sus :D:D:D
Deci imi dai dreptate dar apoi te contrazici pe tine B)
Sa te iau asa daca unii sunt sado masochisti si se taie,le place sa aiba emotii,curiozitati(partea cu temeri) si suferinte de la dragoste nu au ...
Re: Re: Re: of of.. ce inseamna.. din 20 feb 2009 09:36 de pacpac
nu e vorba de la ce varsta fac alea sex.alea tot cam cam la aceeasi varsta ca si ale noastre,diferenta e mentalitatea baietilor de afara,fata de cocalareasca din ziua de azi pe care o arata tomberonistii nostrii,unde femeia e curva ca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concurs: Cel m din 20 feb 2009 09:22 de Zambilica
= "eu imi apar saracia si nevoile si neamu'"
Ma rog, citeste si tu printre randuri...
N-ai mentalitate de invingator. :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concurs: Cel mai d din 20 feb 2009 01:52 de ExoticDream
In nici un caz! Trebuie doar sa-mi restrang universul.
Ma tem ca, folosind apelativul floral, am creat, fara intentie, o confuzie. Zambilico 1, nu ai cum sa pricepi pentru ca ma adresam zambilei 2, este clar acum? Let's go from here, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2009 01:15 de ExoticDream
De acord (deocamdata).
Sa fie indiferent? Adica de-aia a cucerit-o pentru ca apoi sa
il lase rece?!? Cooperativa "Munca in zadar"?!?
"Cel mai important este sa aiba cu cine umbla"? Aha, va sa zica de-aia cuceri el fata, ca sa-si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 20 feb 2009 00:54 de mist
ai dreptate asa este... uneori ma inteb daca nu e cumva provocat si din cauza lenei ( parca asa se scrie :\ )
Un sut un fund si ii vezi cum fac un pas inainte :lol:
Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie? din 20 feb 2009 00:08 de Listener
Ca si orice relatie,trebuie sa existe si potriviri,,....de pilda nu poti avea 1.90 si ea 1.50 ca deja difera geneticul intre voi..mie unu imi place egalitatea in inaltime,sau daca fata e putin mai inalta cu maxim 3-5 cm,nu ma deranjeaza ...
Re: Sa va vedem.. sfatasilor in dragoste. din 19 feb 2009 22:14 de angela
Cand am citit mesajul tau, mi-am amintit de liceu.Ce bine era atunci,OF OF, mai, mai!!!:,:flowers:Singura solutie ar fi sa ii spui ce simti, sa vezi ce zice, cum reactioneaza.Insa iti trebuie ceva curaj sa ii spui asta.Poate si ei ii place de ...
Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 19 feb 2009 21:46 de onlyforgod
incepator , asta e parerea mea, nu trebuie sa-mi zici sa tac.
Re: Re: of of.. ce inseamna.. din 19 feb 2009 21:39 de aromanul
stai ma ca a venit "strainu asta de tibi sa ne dea noua lectii.......daca in strainatate fetele isi incep viata sexuala la 10 ani asa trebuie sa faca si fetele de la noi???
Re: Re: vizita la ginecolog din 19 feb 2009 20:09 de mya
Eu te sfatuiesc sa te gandesti foarte bine inainte de a face acest pas, pentru ca este extrem de important si delicat. Trebuie sa fie o persoana speciala pentru tine, si nu o pasiune trecatoare, "iubirea" fugitiva care dispare dupa cateva zile/ ...
Re: Re: tratament ptr cosuri din 19 feb 2009 18:53 de just...me
eu fac 16 si am aceeasi problema...am incercat clearasil spot control dar la mine nu a functionat...de o saptamana folosesc zynerit in combinatie cu sapunul protex(antibacterian) si incep sa vad mici schimbari:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie sa conteze mul din 19 feb 2009 10:28 de Firefox
si ce daca? vrei sa intram acuma pe domeniul Pc-ului?... ca o fi greu sa cauti un fisier modificat in data x-y
si daca are si o oarecare regularitate in modificare te-ai ars.. cu parola si restul e alta treaba.. plus.. ca no fi greu sa folosesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inceperea viet din 19 feb 2009 00:42 de Firefox
va zic.. nu mai merge asa... ne trebuie neaparat ore de sexologie la care sa te invete riscurile inceperii vietii sexuale inainte de 16-18 ani.. adica mai sunt cazuri fericite in care impricinitul se lamureste si intelege dar pentru fiecare "caz" ...
Re: Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten din 19 feb 2009 00:28 de Firefox
unde duce capitalismu... L())(
si chestia cu fetele sunt interesate doar de baieti mai mari nu e adevarata.. vorbesc din scurta mea experienta;)
Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten din 18 feb 2009 22:33 de tiby
De fete e cel mai simplu ca ele trebuie sa astepte sa fie agatate, mai rau e de noi care tre sa agatzam:D;))
Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex din 18 feb 2009 21:52 de ExoticDream
Draga, mai citeste si tu putin.... si-ai sa vezi ca femeile au tinut la aspectul lor fizic (si igiena!) inca de acum mii de ani. Sarmanele urmase ale Evei se chinuiau sa scape de parul de pe corp folosind fel de fel de mixturi (de exemplu, miere ...
Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sex din 18 feb 2009 14:44 de femme
M-ai dat gata!!! Sper ca nu vorbesti serios!!:blink: In Biblie nici nu zice ca trebuie sa-ti lasi parul pe picioare, zona genitala, axila!! Te intreb ceva: TU TI-AI TUNS VREODATA PARUL DE PE CAP?? Vezi ca ai facut pacat: trebuie sa-l lasi pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 feb 2009 12:41 de Listener
Exotic genius eu ce tehnica am zis aici sa foloseasca??
2.Am zis sa fie natural sa o faca pur si simplu sa se simta bine cu el si el cu ea.
3.sa nu se streseze,sa fie indiferent,cel mai important e ca are cu cine umbla ,,,nu este necesar ...
Pagina 457 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |