Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re:

din 25 feb 2009 16:54 de Pasaroi_Cuminte

Catelush ia spune-mi. Pe tine te-a prins vreodata prietenul ca il duceai de nas ? Minciunile "nevinovate" ? Sau Te-a prins vreodata ca il duceai cu vorba ? Incercari de a-l manipula ? Stii de ce te intreb chestiile astea ? Pentru ca un ...

Re: Re: Re:

din 25 feb 2009 16:42 de Stranger_to_love

In tari civilizate cand un elev are note foarte mici se sesizeaza profesorul,cerceteaza cauzele pt. care nu are performante la acea materie,nu zice scurt:e un lenes ca nu vrea sa invete.Pai DE CE nu vrea? Poate are probleme in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 feb 2009 01:46 de Listener

Oke sa te iau asa.. 1.Sa stii ca tactica cu "seductia,tehnica frumosului,smecheria etc." o cam au 90 din lumea care se chiunuie sa se cupleze. 2.ceea ce zici tu nu este adevarat si iti voi demonstra vremurile gen anii 90 80,cand toti tinerii se ...

Re: Ce sadic a facut femeie?

din 25 feb 2009 01:05 de Taqua

Mda, din categoria "Daca femeile erau bune la ceva, avea si Dumnezeu una", nu? Lasa, noroc cu voi barbatii ca faceti parte dintr-o categorie aleasa...:ermm: De fapt, m-am superdistrat si, din nefericire, m-am si recunoscut in vreo 2 - 3 ...

din 24 feb 2009 22:22 de ExoticDream

Uita-te mai bine la postul tau initial, TU esti cel care l-a editat, nu eu! Din pacate, acele greseli de exprimare iti apartin. Butonul de editare functioneaza, dar in limita zilei in care ai scris mesajul; dupa acel moment, doar moderatorii mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Re:

din 24 feb 2009 22:20 de roxanel

fata mea trebuie neaparat dus la un alt medic sa i se explice ca se poate sa nu curga sange. mie nu mi-a curs sange absolut deloc. dar a avut incredere in mine si m-a crezut....si si-a dat si el seama singur...k eu nici macar nu stiam cum sa ma misc, ...

din 24 feb 2009 22:19 de angela

Chiar daca sunt preluate din cazuri reale nu poti generaliza. Femeile au defectele lor, ca de altfel si calitatile lor, la fel ca si barbatii. Deci nu mai generaliza, ca femeile sunt asa si pe dincolo.Exista femei si femei, ca de altfel barbati ...

Re: despre fimoza

din 24 feb 2009 19:41 de alex_caius

am o problema mare si va rog daca puteti sa ma ajutati!!! nu stiu ce sa mai fac am 19 ani,, si am fimoza sigur,,nu stiu unde sa merg si ce sa fac dar mie si rusine,,pentru a imi incepe viata sexuala trebuie sa scap de boala asta!! sunt ...

din 24 feb 2009 16:01 de DarkAngel

Nu am de zis mare lucru, doar ca ai dat exemple si ai auzit multe altele, dar statistic vorbind, fara o populatie de referinta si un studiu pe o durata lunga de timp, cu un grup de control,(adica acel grup sa fie format din barbati si sa faci o medie ...

din 24 feb 2009 11:38 de Listener

Mai ai de invatat... am uitat sa scriu ceva acolo sus...vointa de a vorbi cu o fata,implica si o gandire libera,adica trebuie sa ai putina satisfactie sexuala,in caz contrar poti gandi si cu alt organ si s-ar putea sa te faci de kko pe langa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inceperea

din 24 feb 2009 00:47 de cosminutul

Fetelot o viata aveti asa ca traito asa cum trebuie daca credeti ca sexul e bun pentru voi la varsta asta atunci faceti-va de cap!!! dar folositi prezervativul! daca prezervativul este folosit corect nu exista nici un risc de sarcina sau boli cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

din 23 feb 2009 23:59 de Firefox

englez pe drq. si ai grija eu nu pot sa te luminez atata timp cat tu absorbi lumina:ok: apropo; Putina psihologie a penisului.. tu esti multumit de el? adica.. de ce trebuie sa ti-l afisezi? ne incalzeste pe noi cu ceva ca esti scula? nu e nimica ...

Ce sadic a facut femeie?

din 23 feb 2009 23:57 de Firefox

Deci.. ca sa nu sariti pe mine(nu ca nu mi-ar placea..) dar sa nu sariti la bataie.. nu ma refer la toate fetele/domnisoarele/doamnele prezente. Dar! "femeie a lucru dracului".. adica daca tot ne-ati luat o coasta.. ati putea macar sa nu ne mai ...

Re: Legile logodnei

din 23 feb 2009 22:14 de vladbodan

:huh: fara sens, am nevoie de aprobarea preotului ca sa fiu casatorit, ca ce chestie? "eu am platit" oarecum ca sa faca treaba asta, nu ca sa spuna el ce vrea:` inca odata mi se rupe de biserica si de legile lor care sunt total absurde. logodna ...

Re: Re: Re: Re: sa fiu insarcinata?

din 23 feb 2009 21:33 de ExoticDream

Imi pare rau..... Despartiti sau nu, jumatatea care a fost si ea responsabila la conceperea acestui copil nedorit ar fi trebuit sa-ti fie alaturi mai ales ca stia ce se intampla. Sper doar ca cei apropiati (familie, prieteni) sa fie langa tine ...

Legile logodnei

din 23 feb 2009 21:19 de ExoticDream

Va mai amintiti ce semnificatie are cuvantul "logodna"? Il considerati perimat? Va citez un articol din ziar si apoi comentam. "Până nu demult, logodna, ca prim pas în vederea întemeierii unei familii era oficializată în mod tradiţionalist, ...

Re: Re: Re: Re: of of.. ce inseamna..

din 23 feb 2009 21:18 de vladbodan

incep sa ma leg te tine, dar din motive pe care le cred eu normale. nu ai de unde sa stii daca va face fata sau baiat, asta e sigur, si nu uita ca traim intr-o epoca in care deja stim de la ce sa ne asteptam de la viitor, daca acum 20, 30 de ...

Re: Re: Re: De ce toti baietii ranunta la prietene

din 23 feb 2009 21:09 de ExoticDream

Si eu zic la fel, dar trebuie o anumita doza de maturizare.... :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii astia

din 23 feb 2009 20:58 de vladbodan

mare om esti si tu dand dovata de curaj 100% atunci cand trebuie sa ii spui asta...

Re: Re: de ce?

din 23 feb 2009 17:40 de angela

Cred ca din 2004, si-o fi gasit omul prietena.:wacko::wacko::wacko::DSubiect vechi...:.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 454 din 1098
«   1 ... 451   452   453   454   455   456   457 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare