Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 10:25 de pacpac
pai din ce spui tu ala mai mic e cam "painea lui Dzeu" iar ala mai mare e ,cam nimic?Ce ai vazut tu ala cu 4 ani mai mare?
Daca te gandesti la diferenta de varsta intre tine si cel mic,stai linistita ca si sotia e cu 4 mai mare ca mine si suntem ...
Re: Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 10:15 de SORIN28
Ai sa-l gasesti pe al 3-lea:ok::flowers:
Ce sa aleg!!! din 4 mar 2009 09:13 de anonima666
Buna!! Sunt intr-o mare dilema, am ajuns fara sa-mi dau seama in 2 relatii simultan...una cu un baiat mai mic cu 5 ani decat mine si una cu unu cu 4 ani mai mare ca mine...acum nush ce sa aleg...relatie cu cel mai mic care este mai plin de viata, mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis A din 3 mar 2009 23:45 de Listener
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mar 2009 22:41 de valentine
Asa mai vorbim;):flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mar 2009 18:36 de CARMEN
:flowers::rolleyes::)%%-:heart:
Re: ..leziune vaginala? din 3 mar 2009 18:19 de angela
Daca folosesti anticonceptionale e posibil sa ai anumite sangerari intre menstre, sau de exemplu cand ramai insarcinata se intampla sa sangerezi putin atunci cand ovulul se implanteaza in uter.De multe ori asa numita sangerare de nidatie e ...
Re: ..leziune vaginala? din 3 mar 2009 17:46 de baby
domnisoara iei anticonceptionale?:`
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mar 2009 12:23 de pacpac
Ooooooo, bravo man!Daca ar gandi/face toti asa ,mari gagicari ar mai fi :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mar 2009 12:15 de Listener
Hai ca zic in mare totul.
Trebuie sa fi original,sa nu copiezi alti oameni,alte comportamente.
La acel fapt ma refeream si am pus cuvantul "natural".
Generatia noua,este o generatie care copiaza (vedete,muzica,fesion)si o aplica in cel mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 mar 2009 09:19 de wave
mai sunt si exceptii ca mine... prefer sa vorbesc calm si el la fel, si daca ma enervez ma izolez si treaba mea :rolleyes:
Re: Re: Aparitia spermei din 3 mar 2009 01:38 de tiby
Ft de acord cu ce ai spus, dar sa nu exageram
Re: Buna..!:D din 3 mar 2009 01:23 de catalinush
[b]Nu trebuie safaci nimik,decat sa te lasi dusa de val,nu e mare lucru,illasi sa te sarute el,iar lamomentul potrivit,aprofundezi.Stii vorba aia,inveti facand!:Xte poopsisoocces lappoopat![/b]
Re: Re: ..leziune vaginala? din 3 mar 2009 00:09 de miky
Asa de grav sa fie.. de la o zgarietura pe care abia am simtit-o cand s-a produs? Si pe care nu o simt deloc acum.. nici macar usturime, nimic..
Re: ..leziune vaginala? din 2 mar 2009 23:42 de simosimina
leziunile vaginale sunt foarte periculoase..asa ca trebuie sa mergi la doctor neaparat sa vada despre ce este vorba. Nu te juca cu asta...pentru ca leziunea este o rana pe col..care daca o lasi asa...ea se va extinde...si apoi ajungi la ...
..leziune vaginala? din 2 mar 2009 23:25 de miky
Credeti ca este posibil sa ma fi 'zgariat' in interiorul vaginului cu degetul.. In momentul in care s-a intamplat am simtit o mica durere insa nu am bagat de seama. Apoi am facut sex si imediat dupa am fost la toaleta si am observat un lichid ce ...
Re: Re: Re: de ce? din 2 mar 2009 21:39 de CARMEN
si eu am avut o astfel de prob.;cu greu,insa am trecut peste,cat de cat,trebuie sa nu-ti pierzi nadejdea,chiar dc mai ai momente cand crezi ca ea nu mai exista,in adancul sufletului tau tu stii ca aceasta nu dispare niciodata,mult succes pe mai ...
Re: Incerc dar nu reusesc (despre o relatie) din 2 mar 2009 21:31 de CARMEN
incearca sa te desparti,s-o uiti pana nu te atasezi prea mult de ea,acum e momentu'%%-:ok:mult succes:)%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ooups.. din 2 mar 2009 21:00 de Firefox
eu nu sunt in situatia sa dau raspunsuri:)) adica.. nu stiu de ce.. dar cand vine vorba de altcineva.. stiu ce trebuie el/ea sa faca.. cand vine vorba de mn.. "/---pauza---\"... .. daca tot v-am povestit.. ceva sa continui.. "gagicul ei" .. sta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis A din 2 mar 2009 20:38 de Firefox
nu trebuie sa ii stergi postul.. stergi topicul;)
Pagina 451 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
96 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |