Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Pareri personale mai ales pt baietzi

din 28 feb 2009 13:17 de pacpac

si-a batutu ala joc de tine de ti-a zis treaba asta

Re: Pareri personale mai ales pt baietzi

din 28 feb 2009 13:13 de Seby

Tzin sa va anuntz ca functzioneaza chestia qu coarnele de radasca!!!!un prieten deal meu a incercat chestia asta nu stiu sigur daca trebuie coarne de radasca femele sau masucl da merge......Trebuie sfaramate dar nu mult dupaia trebuie puse la soare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 28 feb 2009 04:01 de ExoticDream

Te cred pe cuvant, din pacate este prea tarziu sa testez asta pe cont propriu. Ii admir pe cei care au darul nativ de "a scoate bani din piatra seaca" daca asta se intampla fara incalcarea moralitatii (intodeauna ma vor dezgusta afaceristii care ...

Re: Diferente materiale in prietenie

din 28 feb 2009 03:09 de ExoticDream

Daca iti este prietena si daca stii ca nu are o hipersensibilitate legata de situatia ei financiara, poti deschide o discutie pe tema asta, poate nu atingand exact aspectul care te intereseaza, dar fiind pe-aproape. La o adica, eu as pune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold..

din 28 feb 2009 02:56 de ExoticDream

Baietilor NU le place sa fie batuti la cap cu o droaie de intrebari, ii enerveaza! Trebuie sa le spui scurt si cuprinzator ce vrei! Sau.... nu mai spui deloc. :`:`:`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: micsorarea penisul

din 28 feb 2009 02:01 de ExoticDream

Tocmai ca nu-i tare... [i]asta[/i]. Motivatia insa prinde cand masculii vor sa demonstreze ca ei trebuie sa faca sex, dom'le! :D:D:D

Re: Re: IKARIAM

din 27 feb 2009 22:25 de ionel

alte jocuri de acest gen mai sti??(in afara de imperia online,triburile,travian)

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 27 feb 2009 21:26 de MATE_BOSS.NR

[b]G[/b]:heart::heart::ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 27 feb 2009 11:52 de Taqua

Despre conceptiile tale eu personal sunt lamurita de ceva timp. Speram doar ca odata cu trecerea anilor, sa revii usor, usor cu picioarele pe pamant si sa realizezi ca nu tot ce zboara se mananca. As putea fi chiar usor invidioasa pe tine pentru ...

Re: Bicomentariu

din 27 feb 2009 10:07 de SORIN28

La "jiji" si la Salam nu m-am uitat niciodata...dar sa stii sa faci milioanele fara prea multa scoala e o chestie super tare. Cu ce ma incanta ideea de a fi un super cercetator daca nu-mi pot permite sa ies la un restaurant sau sa-mi duc familia ...

Re: Re: Orgasm prin stimularea punctului G

din 27 feb 2009 08:48 de pacpac

cred ca sunt 2 fete:) nu fata si baiat:)) hot hot hot

Re: Re: Re: Virgina insarcinata-hai sa ne lamurim

din 26 feb 2009 23:33 de stupidgirlX(

am uitat sa mentionez ca ciclul desi cu ''personalitate''=))..nu e regulat dar imi cam dau seama cand trebuie sa vina :unsure::( va rog raspundeti-mi ...nu mai dorm bine de ceva zile ..(cum spuneam , paranoica ! )

Re: Re: Virgina insarcinata-hai sa ne lamurim odat

din 26 feb 2009 23:29 de stupidgirlX(

ceva de genul acesta s-a intamplat si cu mine si prietenul meu ..el a ''fortat intrarea'' ca sa ma exprim asa dar nu a penetrat , nu a ejaculat . eram in perioada in care trebuia sa imi vina ciclul si a doua zi dupa mi-au curs doar cateva picaturi , ...

Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 26 feb 2009 22:36 de ExoticDream

Nu am scris atunci pentru ca am vazut tarziu posturile cu pricina si nu era randul meu pe net (ce sa-i faci, partajam un calculator acasa, iar la serviciu nu imi permit sa intru pe forum). Nu este cazul sa fii sarcastic in privinta matematicii, ...

Bicomentariu

din 26 feb 2009 21:58 de ExoticDream

Fara suparare, Sorine, dar trebuie sa fi trait cativa ani buni in mediul universitar ca sa-ti dai seama cum stau lucrurile in privinta asta, nu este suficient sa te uiti la nea "Jiji" sau Adi Salam si sa constati ca se pot face milioane de ...

Re: Orgasm prin stimularea punctului G

din 26 feb 2009 21:50 de baby

rabdare maestre rabdare:rolleyes: orgasmul prin stimularea pc G e suuper....eu raman:blink: k o statuie dupa ce am unul. nu se poate mereu. daca sunt obosita sau stresata nu pot ....trebuie sa o intelegi si pe ea. :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am uitat pastila, ce pot f

din 26 feb 2009 19:42 de Claudia

simosimina..multumesc pt "sfaturi"..stiam si eu ca trebuia sa o iau pe cea de vineri....dar din obisnuinta am uitat..si se poate intampla oricui. Cred ca nu m-am putut "gandi" inainte sa uit pastila.. :ninja: aa...si sa stii de la mine ca nu sunt ...

Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 26 feb 2009 15:13 de SORIN28

Exact unu ca tine ;) Iar tu, la miopia ta nu ai vazut ca se vorbea de SULE si nu de scule Nu stiu de ce dar "gigel" iti seamana foarte mult. Frati gemeni? Iar gandesti prost(nu ma mir, nu ma astept la mai mult). Nu trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu

din 26 feb 2009 00:41 de ExoticDream

Sa-i demonstrezi ca ai fost virgina acum cand nu mai esti? Ma tem ca este un pic... imposibil! Ori are el motive sa te suspecteze, ori este batut in cap, de-o fi una, de-o fi alta, chestiunea nu (mai) are solutie. :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold..

din 25 feb 2009 19:37 de alexandra

Probabil ca nu merita sa alergi dupa nimeni.. [b]insa de ce suntem facuti in asa fel incat atunci cand suntem respinsi sa ne dorim si mai mult persoana respectiva[/b] In schimb atunci cand avem pe cineva sau stim ca il/o putem avea.. ne piere ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 453 din 1098
«   1 ... 450   451   452   453   454   455   456 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare