Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: de ce?

din 23 feb 2009 16:24 de DarkAngel

Pe scurt eu vad ca una din problemele tale ar fi: Faptul ca ai convingerea ca virginitatea este un handicap determina sa iti scada incerderea in propriile tale forte si asta te inhiba sa faci tot ceea ce ai putea sa faci in mod normal pentru a aborda ...

Re: de ce?

din 23 feb 2009 14:25 de ursaru

Incearca sa iti dai seama cam pe unde gresesti.Eu stiu...poate e chestia de fizic,sau poate nu ii zici vorbele care trebuie respectivei.Nu mai fii asa ingrijorat referitor la virginitate,k nu ramai nef***t.Mult noroc

Re: Intrebare Virginitate

din 22 feb 2009 23:16 de Farfalla

Nu stiu cate fete ar glumi cu lucrul asta: virginitatea. Daca spui ca si era era la fel de excitata d'aia a intrat si mai usor. Poate sa ii curga sange sau poate sa nu.

Re: Intrebare Virginitate

din 22 feb 2009 21:01 de vladbodan

te simti mai barbat daca ai stii ca tu esti primul:blink: faptul ca tu ai fost excitat nu cred ca o avantajeaza pe ea cu nimic... ea sa fie, iar atunci cand e, totul aluneca frumos, era relaxata si asta conteaza, sangele ... asta nu e o lege cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina?

din 22 feb 2009 20:53 de vladbodan

inseamna ca ai cunostinte 0% despre femei din moment ce inca nu stiai ca nu doar faptul ca e insarcinata poate sa-i provoace menstruatia sa ii intarzie, din moment ce si ea e la fel de stresata ca si tine, are mari sanse sa-i intarzie, stresul, ...

Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu san

din 22 feb 2009 20:53 de catelus

i-am spus adevarul...si eu m-am gandit ca poate a inventat asta...dar nu mai stiu cum sa-i spun....el a zis ca vrea sa incheiem subiectul asta...dar peste putin timp sigur ii va intra iarasi in cap..trebuie sa-i demonstrez...

Intrebare Virginitate

din 22 feb 2009 20:38 de Andrei

Buna seara tuturor am si eu o intrebare, cred ca putin complicata! De curand mam combinat si eu cu o fata fiind prima mea relatie la 19 ani si am avut un contact sexual cu aceasta... Problema este: Ea a mentionat ca este virgina si am zis ok sa ...

Re: Legi ciudate despre sex...

din 22 feb 2009 20:01 de vladbodan

mda.. mai bine violeaza decat sa se marturbeze... mi se pare corect :D in cazul in care ar fi si inversa treaba... foarte logic... cata dexteritate trebuie sa ai... eu ma chinui in oglinda uneori sa-mi prind calumea o suvita ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Pen

din 22 feb 2009 19:23 de Firefox

bine mai listener.. am inteles.. iti faci reclama.. nu prea sti sa faci dar incerci.. Este voe sa isi faca reclama pe forum?

Re: Re: Re: Re: Re: cu bani,aratos,dar prost?

din 22 feb 2009 18:43 de CARMEN

MI SE PARE FOARTE FRUMOS SI CORECT,MULT SUCCES %%-:ok::heart::flowers::)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis A

din 22 feb 2009 17:18 de Listener

Da dar in cazul meu,avand corpul foarte atletic,mare si dezvoltat penisul devine o problema,atunci incercam sa ii lucram aceasta problema si sa il facem sa fie compatibil cu tot corpul. Mai este si de motivare psihologica,invinge ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls.

din 22 feb 2009 16:43 de CARMEN

:rolleyes::heart:%%-:):D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctu

din 22 feb 2009 15:24 de valentine

Eu personal sunt foarte straight si "utilizez" penisul strict pe fete...:mellow:

Kisnet ?!?

din 22 feb 2009 15:10 de mya

Astazi vreau sa ma indragostesc. La fel am vrut si ieri. Ma poti face sa simt din nou? Trebuie sa taci si sa nu-mi raspunzi, sa urmezi povestea. Impinge-ma spre alti doi ani, iar apoi, shhh ... Ti-am spus sa nu vorbesti! Imi imaginez din nou cum esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctum (i

din 22 feb 2009 12:52 de Listener

Valentine !! cine a zis ca modelatul penisului,marire mai exact,trebuie sa fie strict pentru fete !!! ??? Este o treaba de respect de sine,cum foarte multi se obsedeaza cu aceste lucruri,m-am gandit sa pun si eu ceva sa le poata fii de ...

Re: Re: Re:

din 22 feb 2009 03:00 de simosimina

eeeee acum si u..trebuie sa te duci la scoala..Dk tot vrei sa nu te duci de ce nu iti iei scutire de la medicul de familie..si gata?! Ai spatele asigurat..:ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctum (improviza

din 22 feb 2009 00:19 de Listener

Ajuta si forumu si pe mine ...deci treaba este de natura demi..asta daca imi interzici pot scoate totul...

Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctum (improvizat)

din 22 feb 2009 00:18 de Listener

Ceva de genu,numai ca va fii si o chestie free ...standard cu efecte normale ca si acele carti,filme etc..si o chestie Ultra high end,unde va exista un PDF si un filmulet facut de je dealungul timpului cu progresele DEMONSTRATE.dar la film ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 feb 2009 22:47 de Listener

Am sa fac mai in mare sa-ti fie mai usor. PS: @ExosticDream pui raspunsul tau, ca mai am ceva interesant sa-ti explic(acuma mi-a venit in minte)..sa nu uitam de generatia noua de fete si baieti

Re: legi ciudate despre sex...

din 21 feb 2009 21:25 de wiczur

:lol::lol:foarte tare=))

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 455 din 1098
«   1 ... 452   453   454   455   456   457   458 ... 1098   »

loading...