Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Sunt ingrijorat

din 2 mar 2009 19:44 de aijsfhpiiiii

Stiu dar mie rusine si na...:(

Re: Incerc dar nu reusesc (despre o relatie)

din 2 mar 2009 19:10 de UnicoolKara

eu zic sa va impacati ji sa mai ajtepti vreo 3 sapt fara sa mai pui suflet in relatie...dak vezi k ea a inceputsa tzina la u atunci faza este clara...incepe sa-l uite p fostul ji sa te iubeasca pe tn

Re: rh negativ

din 2 mar 2009 15:11 de Farfalla

Majoritatea oamenilor din populatie (84%) au prezenta pe hematii aceasta structura si sunt numiti Rh pozitivi. Restul de 16% nu o au, deci sunt Rh negativi. Importanta Rh-ului in transfuzii este mai putin importanta decat cea a sistemului AOB ...

Re: Sunt ingrijorat

din 2 mar 2009 15:03 de Farfalla

Trebuie neaparat sa consulti un medic

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii..

din 2 mar 2009 12:51 de vladbodan

inseamna ca tu nu ai avut parte de traume in viata ta ... hai sa iti mai zic ceva, cat de usor poate ajunge un copil pe youtube si chiar si la stiri cum bate o profa, chiar astazi, la ora de chimie, pe profesoara mea a apucat-o dracii, ca statam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum po

din 2 mar 2009 10:45 de paul_next_boss

Parerea mea ca gandul nostu trebuie sa fie la Dumnezeu iar cand iti vine senzatile de erectie... excitare ...zici asa Doamne isuse hristoase fiul lu dumnezeu miluiestema pe mine pacataosul...si app nai voie sa arunci samanta din tine......e un pacat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii...

din 2 mar 2009 02:58 de ExoticDream

Nici vorba de asa ceva. Nu am legat nicaieri varsta de inteligenta, am spus doar ca experienta ta strict in cadrul scolii este mult mai redusa decat experienta mea (si asta se datoreaza partial varstei), ceea ce nu prea iti da posibilitatea de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire Penis Arctu

din 2 mar 2009 02:45 de ExoticDream

Ti-am mai spus: pe forum nu se face reclama la produse comerciale neavizate de administrator, mai ales in cazul in care acestea fac concurenta celor deja prezente pe site. Daca vrei sa dai o mana de ajutor userilor, fa asta gratuit, nu le dai pe ...

Incerc dar nu reusesc (despre o relatie)

din 1 mar 2009 23:18 de shtef

Buna ! Sunt intr`o relatie de o luna si ceva . Mam combinat cu fata deoarece am vazut ca ea suferea dupa cineva f tare,si am zis sa o fac sa uite ! Dupa 3 saptamani ea mia zis ca la uitat dar nu prea observam asta, tot imi mai vorbea de el. ...

Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata??

din 1 mar 2009 22:09 de Firefox

Dumnezeu le iarta pe toate "fiule". Dar mai intai trebuie sa iti aranjam o intalnire.. undeva departe in pdaure.. unde nu te aude nimeni:-`..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am uitat pastila, ce p

din 1 mar 2009 18:12 de simosimina

well..eu mi-am spus parerea..si faza cu inconstienta ta nu este o jignire..pentru ca dintr-o imprudenta de asta poate rezulta un bebel.Nu am facut o cu intentie...paote ar fi treb sa iti dai seama...dar in fine e viata ta...si daca vrei sa faci ...

Re: Re: Roaccutane - medicament miraculos pt acnee

din 1 mar 2009 09:32 de annabogdan

Eu am folosit cam tot ce exista in materie de acnee...si Roaccutane, dar nu e asa miraculos si nici prea sanatos..avand in vedere ca trebuie utilizat mai mult timp si afecteaza ficatul+ multe alte complicatii..nu merita..pentru ca mie mi-au reaparut ...

Re: Prietenia unei prietene cu prietenul meu

din 1 mar 2009 04:23 de ExoticDream

Desenezi o schema logica! La primul pas incearca sa definesti ceea ce simti TU pentru ea. Daca raspunsul este "prietenie", atunci nu faci nimic; chiar daca ea va avea o relatie cu prietenul tau, asta nu te va deranja. Daca raspunsul este "mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am uitat pastila,

din 1 mar 2009 01:19 de Farfalla

Da este normal cu fluxul, adica e redus. Incepi iar pastila luni si dupa ce termini tratamentul cu antibiotice inghitzi inca 7 pastile si apoi e safe :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am uitat pastila, ce p

din 28 feb 2009 20:45 de alina_me

buna fetelor:d mai am cateva intrebari despre ac dearece este prima data cand iau asa ceva:d,dupa cum am scris si mai in sus sunt in perioada de pauza si sunt la menstruatie,iar aceasta are un flx redus,ba mai mult seara nu am deloc...adica mi'e gol ...

Re: Re: Re: cea mai buna pozitie?

din 28 feb 2009 18:19 de roxanel

cea mai buna pozitie e cea in care te simti cel mai bine :ok: si nu trebuie sa o ai de 20 sau mai stiu eu cat...tre sa stii cum sa o folosesti ;)

Re: Re: Re: Prezervativ rupt

din 28 feb 2009 14:52 de simosimina

mai acum daca ii intarzie mai intampla, pentru ca Postinorul produce si unele dereglari ale menstruatiei, dar [b]NU ESTE CAZUL SA TE SPERII[/b] ca nu are cum sa fie insarcinata.

Re: Re: Re: Re: Nuj ce sa fc sa ne fie bn?

din 28 feb 2009 13:43 de tiby

Nu stiu ce viitor ai avea langa un tigan. Are facultate?Munceste?Are casa lui?E un om de viitor? Nu trebuie sa te gandesti numai la aspect...o sa te zgarii pe ochi mai incolo daca te incurci cu unu dasta si mai ales daca o sa aveti copii

Re: Re: Prezervativ rupt

din 28 feb 2009 13:40 de shtef

Va multumesc ! M-am mai linistit ! :) am doar 16 ani si nu imi trebuie necazuri din astea ! E prima data cand mi se intampla sa mi se rupa prezervativul si mam speriat ! Ea spune ca ar trebui sa fie pe Stop pe data de 5 . Deci pot sa ma iau si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hot & cold..

din 28 feb 2009 13:37 de tiby

Eu daca as fi in locu tau l as interba daca e o relatie serioasa sau nu. Cert e ca pt tine e mai greu tu fiind fata...offf multa%%-

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 452 din 1098
«   1 ... 449   450   451   452   453   454   455 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare