Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: veteranilor ??

din 8 mar 2009 11:37 de Incepator

Am inteles...Deci sa nu mai vorbesc :flowers: La Multi ani ! :flowers::rolleyes::flowers::flowers::flowers: Las-o mah* ca merge si asha*... Asta e principiul...eu nu ma supun lui :lol: Soarta :devil:

Re: Re: Re: Re: veteranilor ??

din 8 mar 2009 10:49 de baby

:` Incepator.......sincer imi esti drag pana vorbesti fara sa stii. Dupa ce ai sa iti incepi viata sexala o sa vezi astfel totul. Daca fata aia de 15 ani a vrut sa faca sex anal.........e treaba ei.....cei care i-au raspuns au sfatuit o cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 mar 2009 09:22 de GhoTiK

vezi numai cand faceti rush ca teroristi si intrati in X,puneti bmb si dupaia vin CTii pe voi:> flashuri de peste tot,nu vezi nimic si te trezesti mort :X

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CS

din 8 mar 2009 05:32 de Firefox

da.. de fapt.. "RUSHUL" este atunci cand vii cu multi indieni de la tine in echipa foarte repede la ei in baza/unde drq or fi.. adica nu le lasi timp.. daca runda o avea 4-5 minute tu in 0.5-1 minut esti deja cu echipa ta la ei si ii chilariti.. nu ...

Re: Cum se procedeaza la ejaculare?

din 8 mar 2009 03:21 de feva

:lol: băi cat am putut sa rad la faza asta! daca ai prezervativ (si incerca sa ai de buna calitate, dar si alea se mai rup, mai rar ce0i drept) iti dai drumu in prezervativ, inauntru... adica si in prezervativ si in ea, in fata :P daca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filelist

din 8 mar 2009 01:44 de ionel

stai ma potolit.......cat luai de acolo pe degeaba era bine...acum ca te-au dat afara nu mai e bine.......asta e.....eu am ratie 2.968 si am internet tot de la clicknet......asa ca ti-ai meritat warnul si disable-ul :ok::ok::ok::devil:

capsula de slabit e ok

din 7 mar 2009 22:41 de lili

[u]capsula de slabit e ok dar trebuie sa mananci desi la inceput ai o senzatie de sete ti se usuca gatul dar functioneaza daca te fortezi sa ai 3mese pe zi desi nu iti este foame.[/u]:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filelist

din 7 mar 2009 16:41 de Sakusuke

Eu mi-am luat warn de la tequila pt ratio, iar mai apoi si disable fiindca mi-am "permis" sa ii explic k pe clicknet downloadez cu 400kb/s si upload in medie sub 3 kb/s. si e imposibil sa fac ratio bun si i-am spus k ma doare in "cot" k oricum nu am ...

Re: Cum se procedeaza la ejaculare?

din 7 mar 2009 15:30 de pacpac

scoti cand tre sa ejaculezi si termini pe burta ei:))

Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 7 mar 2009 09:10 de georgiana

poti sa dezvirginezi o fata si din picioare e foarte usor....si cum mai spunea cineva dupa ce se intampla prima oara un timp nu trebuie sa mai faci sex....oricum pana se obisnuieste asa o sa doara mai mult timp doar dak nu face in fiecare zi k daca ...

Re: Re: Re: Re: ata pooli

din 7 mar 2009 02:20 de ExoticDream

My God! Asta suna a aventura a la Okidoki! :alien::alien::alien: Gata, toti userii care au ganduri pacatoase si senzatii de erectie sa se incoloneze urgent si sa spuna rugaciunea de mai sus, s-a inteles?!? Daca prind pe vreunul ca nu tine ...

Cum se procedeaza la ejaculare?

din 6 mar 2009 23:29 de kenwood

Am si eu o intrebare,poate tampita pentru unii si normala pentru altii: La sfarsitul actului sexual cand vine "momentul" si baiatul trebuie sa ejaculeze cum se procedeaza,adica daca nu faci cu prezervativ iti dai drumul pe abdomenul fetei?,sau daca ...

Re: Tehnici de agatat pentru a fi folosite pe YM

din 6 mar 2009 22:38 de Listener

Asa sa dau si eu un raspuns. Pentru un inceput,ca sa nu fie discutii... Eu nu aprob relatile facute in modul acesta,respectiv virtual. Totusi am avut si eu o prietena facuta de pe hi5->mess->intalnire->relatie si mai sus :love: Teoretic ...

Re: Re: Re: Re: poti sa dezvirginezi o fata cu deg

din 6 mar 2009 21:48 de anonim

buna ...:) cand am dezvirginat'o pe prietena mea... am bagat prima data 1 deget dupa care 2....si apoi penisul...dar tineti cont cat de usor trebuie bagat ffff usor si fata tr sa fie excitata tare ...

Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 6 mar 2009 17:06 de pacpac

pai de unde vrei tu sa stie ei treaba asta? Paritnii-canci educatie sexuala,la tv numai erotism,in ziare la fel plus ca mai vezi titluri in ziare "Marimea Conteaza".cine credeti ca sunt cele care explica de ce marimea conteaza?Sexy braileanca si ...

Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 6 mar 2009 16:48 de mistery_girl

Nu inteleg de ce va faceti probleme pe tema asta. E normal sau nu asta ai si trebuie sa inveti sa accepti si mai ales sa folosesti bine ceea ce ai. Poti sa satisfaci o femei si cu un penis mai mic daca sti ce sa faci. :ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 6 mar 2009 11:41 de pacpac

sotia a facut si nu a avut nimic.de la o masea suferea mai mult lol.oarece discomfort era,dar nu asa cum spune lumea ca doareeeee.daca il faci sa intrebi doctorul ce antibiotice trebuie sa iei.nu stiu sigur,parca anitbiotice si altceva tre sa ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 6 mar 2009 09:24 de ioana

Am gasit si eu site-ul asta...mai mult de suparare..ca am aflat azi dimineatza ca sunt insarcinata..:(..si e prima data cand mi se intampla in 22 de ani:( nici nu aveti idee ce frica imi e....:(....pt ca vreau sa fac avort din cauza ca nu sunt ...

Re: Ejaculare rapida

din 6 mar 2009 08:28 de pacpac

cand simnti ca iti vine sa termini,te opresti fara sa scoti penisul din vagin,inspiri-expiri ca un nauc sa te mai relaxezi si dai iara:)).dar daca ai de cand sa faci asa,ar fi bine sa vb cu partenera,sa zic aceva,sa-ti faca un semn cand e aproape ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa

din 6 mar 2009 01:54 de ExoticDream

Doamne, ce animal.... :x:x:x Nu cred ca ceea ce trebuie sa regreti este influenta lui in privinta avortului, ci relatia in sine pe care ai avut-o cu acest... humanoid, nu merita increderea si sentimentele tale. Gandeste-te cum te-ai fi simtit ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 449 din 1098
«   1 ... 446   447   448   449   450   451   452 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare