Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Ce sadic a facut femeie? din 11 mar 2009 00:58 de Listener
Aia este perspectiva ta de vedere..eu vad altcumva aceasta situatie.
Parerea mea ca intre barbat si femeie exista egalitate...atat onoarea barbatului trebuie daruita femeii,cat si in acelasi timp onoarea acesteia daruita barbatului.
Desi ...
Re: 14 din 10 mar 2009 23:38 de laura
nu stiu ce esti fata sau baiat dar iti spun un singur lukru miam inceput viata sexuala aproape la 15 ani aku am 20 si nu am patit nimik daca o faci trebuie sa o faci cu cap si nu cu oricine.
Re: Re: Re: Re: Timiditate-Cum scapam de ea..? din 10 mar 2009 22:26 de vladbodan
tin sa precizez ca pentru excluderea timiditatii trebuie in cantitate moderata, cat sa mai judeci inca, nu in cantitati industriale incat sa ajungi spre inconstienta, si eu am facut o gramada de porcarii si probabil si eu mi-am pupat prietenii ...
Re: Re: Re: Timiditate-Cum scapam de ea..? din 10 mar 2009 19:49 de Firefox
.. nu va suparati.. si sper sa nu scrieti cat de mult ati ras.. dar cand am baut un coktail (Texas/texan Ice tea)... intreg.. miam sarutat cel mai bun prieten cu limba.. si am facut si alte tampenii cu fetele din bar.. si am ajuns cam "pe jumatate" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mar 2009 12:02 de maran
frate femeia trebuie sa aive forme Ca in bancu cu bula cind se duce la bordel si nu prea avea bani si ii aduce aia o blana gaurita dupa o saptamina vine cu o alta blana negaurita si ii spune pt. k esti un client fidel ti-am adus o virgina:lol::-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mar 2009 08:23 de pacpac
mai aug si eu cate ceva la cele spuse de tine:))
sa bage 1-2 degete in anus innaintea penetrari sau un dildo pt a largi un pic gaurica:))).lubrifiant e indicat sa folosesti unul pe baza de apa.clisam poti face cu furtunul de la dus,cu seringa ...
Re: Re: ... din 10 mar 2009 02:27 de Int3rzisA
Nu, nu am mai facut.
Am sa astept pana duminica. Daca nu incerc un test.
Mi-e cam teama de rezultat.
Multumesc frumos pt raspuns .
Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginare din 9 mar 2009 23:39 de Imre
Deviez putin de la subiect pentru a sugera ca nu va obliga nimeni sa sariti direct la actul sexual propriu zis. Avand in vedere cazurile in care durerea e destul de puternica, se poate incerca penetrarea treptata, cu un deget, apoi doua sau chiar cu ...
Re: ... din 9 mar 2009 23:18 de Farfalla
Si dupa ce ti-a venit nu ai mai facut deloc sex ? Testele de obicei sunt destul de sigure. Mai bine iti iei unul ca sa nu mai stai cu grija asta. Eu nu prea cred ca esti insarcinata, dar uite daca iti intarzie mai mult de o saptamana iti faci un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu sau fara preludiu? din 9 mar 2009 21:53 de Andrei08
Poate unele se lubrifiaza instant:D , sau unii barbati is asa frumosi si carismatici de isi dau alea drumu pana dau jos textila :D. Lasand gluma la o parte parerea mea e ca si la sex trebuie un pic de preludiu pt incalzire , e altcv cand o ...
Re: Re: Re: Re: Re: veteranilor ?? din 9 mar 2009 20:47 de ExoticDream
De acord cu libertatea de a face alegerea dorita in privinta sexului (si nu numai), dar de unde si pana unde eticheta de comunist pusa celor care ar mai fi virgini la 21 de ani sau ar sfatui pustii sa nu se grabeasca in materie de sex?!? Este ...
Re: Sotia mea nu face nimic in casa din 9 mar 2009 14:07 de mistery_girl
Eu si sotul meu facem altceva (nici eu nu sunt foarte ordonata, mi se mai intampla si mie sa ajung de la serviviu, sa ma dezbrac si sa le las pe unde apuc dar oricum a doua zi le strang si sambata curatenie generala).Amandoi lucram si suntem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: veteranilor ?? din 9 mar 2009 13:13 de Incepator
Am inteles mesajul ! :flowers:
:love:
:~*
:flowers::flowers::flowers:
Re: Re: Timiditate-Cum scapam de ea..? din 9 mar 2009 11:10 de valentine
Pierderea timiditatii prin intermediul alcoolului se explica prin faptul ca odata ce consumi o anumita cantitate de alcool, simturile iti sunt slabite si implicit creierul nu mai sta sa se gandeasca la repercusiunile actiunilor tale sau ...
Re: Cum se procedeaza la ejaculare? din 8 mar 2009 22:28 de vladbodan
in primul rand ia in considerare faptul daca ei ii convine sa te termini pe burta ei sau oriunde ... s-ar putea sa reactioneze intr-un mod mai neplacut ... daca o faci cu prezervativ , nu inteleg de ce sa il mai iei jos ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mar 2009 22:20 de Firefox
veziti de treaba ca nu sti tu sa joci cs cum joc eu(presupun.. ) ce crezi ca ne ducem ca vacile toti.. punem bomba si sar aia pe noi?.. intotdeauna jucam 9(suntem am 13 in clan.. 4 stau pe bara de fiecaredata..) avem un "sniper".. si unul care sta ...
Re: Re: Re: Re: Ati deviat cam mult: puneti-va len din 8 mar 2009 21:07 de elena3
Am purtat lentile de contact cosmetice pe albastru deschis timp de 2 ani , ce pot sa spun .. mi-am facut damblaua atata tot.
Acum as vrea sa port lentile de contact cu dioptrie, pt ca port ochelari si ii cam uit pe acasa :wacko: si sunt mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: of din 8 mar 2009 20:28 de elena3
^Inainte de toate trebuie sa-ti faci clisma, apoi trebuie sa fi relaxata dupa preludiul de dinainte, si lubriafiata fff bine ca apoi prietenul tau sa intre mai usor si in anus. Frica nu trebuie sa-ti fie, nu ai de ce ;), curajul sa-l ai si dorinta .
Re: Cum se procedeaza la ejaculare? din 8 mar 2009 18:43 de elena3
Daca nu ai experienta e bine sa o faci cu prezervativ, asta in cazul in care nu simti ca ejaculezi ... e nasol pt fata ca in orice moment ii dai sanse de a ramane insarcinata(!)
Asa ca ai grija ce faci!
Eu nu mai pot lua anticonceptionale si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: veteranilor ?? din 8 mar 2009 11:44 de baby
ai dreptul la opinie.
nu am zis sa nu mai vorbesti;)
suntem oameni cu pareri si dorinte diferite....tocmai de aia nu tre sa existe instinctul de turma....daca zice unu fa sex anal tu repede sa faci.
Ps: ideea nu e sa arunci cu ...
Pagina 448 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
94 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |