Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Movies din 6 mar 2009 00:54 de ramonik84
daaaa....Dr. House rules :ok::ok:
Re: Iubitul meu este un maniac al jocurilor pe PC! din 6 mar 2009 00:11 de Listener
Daca ai fi dependenta de ceva,ti-ai lua gandul de la orice,desi depui vointa sa tii acel ceva ...
Concluzia este ca ar trebui sa incerci sa te joci cu el,cum sa-ti explic legi pe usb 2 tastaturi,2mousi ,2 monitoare.
Ultimul joc la mine a fost ...
Re: Re: Cum imi aduc iubita in strainatate? din 5 mar 2009 21:55 de parlitzilor-
bai retarzilor voin nu v-ati dat seama ca el e in strainatate???si ea in tara....tarani obositi.....
Re: sex din 5 mar 2009 21:52 de roxanel
e mai bine...clar fara prezervativ...mai ales pt barbati. iar in legatura cu bolile ai dreptate, dar daca esti intr-o relatie de durata si iti cunosti partenerul/partenera bine nu mai e nici o problema.
sex din 5 mar 2009 20:38 de anonim
fetelor intzelegetzi k nu este vorba doar despre placere sau distractzie sunt shi boli care pot fi mortale k HIV cel mai bn e sa mergetzi la doctor q iubitu/iubita va facetzi analizele k nu e mare lucru shi sunt shi gratuite la cei sub 18 ani shi asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fiu din 5 mar 2009 19:07 de ionela
luni la o saptamana dupa avort am fost dusa de urgenta sptal ca mia fost rau,am facut obturare a trompelor uterine si izoimnunizare rh ,am stat in perfuzii,am stat cateva ore la terapie intenisva,azi dimineata mi-or dat drumul,mi-or dat drumul dar ...
Re: Clitorisul din 5 mar 2009 14:58 de vladbodan
cat de atent trebuie sa fie tipul asta imaginativa, el cred ca poate sa si deseneze vaginul fiecarei foste partenere :lol::lol::lol: daca el inca stie daca clitorisul era mai scos sau mai bagat :lol::lol: remarcabil
Re: Re: E bine sa dizvirginez o fata la 13 ani? din 5 mar 2009 14:56 de vladbodan
pai are 15 ani, iar lui i se pare anormal ca fetele de 13-16 ani sa posteze aici dar i se pare foarte normal ca si la randul lui sa posteze... interesant, fiule... ai rabdare, tu inca nu realizezi ca e o copila? inca mai trebuie sa se maturizeze
Re: Eu 17 ea 30 din 5 mar 2009 14:53 de vladbodan
stai linistit , aici sunt conflicte minore oricand si la orice ora :lol: si nu cred ca se numesc conflicte, ci doar sustinere de parere
Re: Fete 13-18 ani :)) din 5 mar 2009 14:52 de vladbodan
:mellow::mellow: numi vine sa cred ca baieti de 13-16 ani posteaza pe forum...
mi se pare ciudat la varsta lor... apropo am 19 ani, id-ul nu va intereseaza si sunt de parerea ca nu suntem la matrimoniale aici, nu ma bagati in seama :.:.:.
ce ...
Eu 17 ea 30 din 5 mar 2009 14:35 de Singuraticul
Va multumesc pt raspunsuri dar nu trebuie sa intrati intr-un conflict din cauza mea. Fiecare are parerea lui si gandeste in felul lui,de aceea am dorit sa cer sfatul mai multor persoane si vroiam sa le aud parerile obiective. Va multumesc mult.
Re: Cum imi aduc iubita in strainatate? din 5 mar 2009 14:07 de the_gogu
daca ea are un viitor acolo de ce s-ar intoarce? ar trebuie sa iei in considerare varianta propusa de Exotic de a te duce tu la ea...cine stie? poate iti faci si tu un viitor acolo
Re: Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu am deloc libertat din 5 mar 2009 11:05 de mistery_girl
Eu si la 22 de ani si maritata tot ii spun mamei ce fac sau o sun cand ajung acasa pentru ca stiu ca se ingrijoreaza, ma pun in "pielea" ei si stiu ca si eu as proceda la fel cu copii mei. :ok:
Re: Fete 13-18 ani :)) din 5 mar 2009 09:20 de pacpac
te-ai saturat de la...?
Fete 13-18 ani :)) din 5 mar 2009 09:05 de andylarwing
numi vine sa cred k fete de 13 -16 ani posteaza pe forum k vor sa face sex anal...sex...
mi se pare ciudat la varsta lor...app am 15 ani ...
[i][Cezurat de ExoticDream: [b]Fara IDuri pe forum, de cate ori trebuie sa va spun???[/b]][/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai bateti campii... din 5 mar 2009 02:54 de ExoticDream
Sincera sa fiu, nu ma intereseaza coborarea cu picioarele pe pamant si asta nu pentru ca nu as fi capabila sa inteleg lumea in care traim, ci din simplul motiv ca nu vreau sa ma inglobez turmei. Intr-adevar, nu tot ce zboara se mananca si stiu ca ...
Re: Operatie de marire a penisului din 4 mar 2009 22:52 de Listener
Ce este asa de greu sa scrii pe google??..localitatea de unde esti si chirurgie plastica,ii contactezi pe doctori,apoi vezi ce optiuni ai.B)
Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 4 mar 2009 16:02 de mistery_girl
Sunt eu demodata sau a inebunit lumea?Eu la 13 ani ma jucam "baba oarba", "magarusul", ma jucam cu papausile, faceam schimb de rochite cu prietenele mele (2:p). Copiii din ziua de astazi nu mai au copilarie. Daca le spui de masinute, papusi te si ...
Re: Re: Alegere prezervativ/dimensiune din 4 mar 2009 14:32 de vladbodan
:lol::lol::lol::lol::lol: trebuie sa incerc asta :lol::lol::lol:
Re: Ce vor femeile? din 4 mar 2009 10:42 de anturika
Ce vor femeile!! pai sa stiti voi ca nu toate vor ce credeti voi..masini,banii,cluburi....sunt femei care vor tandrete,iubire,respect,fidelitate,comunicare,o persoana cu care sa imparta binele si raul,pe cine pe care sa se bazeze cand au ...
Pagina 450 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
95 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |