Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: O relatie care nu-mi convine din cauza ei

din 13 mar 2009 14:41 de angela

Daca nu iti convine de ce mai stai cu ea???:blink:Intr-o relatie trebuie sa daruim atentie, respect, etc, etc dar si sa ni se daruiasca toate acestea in egala masura. Cred ca ti-ai raspuns singur la intrebare.:ok:

Re: salut din nou!

din 13 mar 2009 02:00 de simosimina

Mai tu esti culmea! Cum naiba sa ramai daca iei anticonceptionale. Anticonceptionalele se iau ca sa nu ramai..nu trebuie sa mai folosesti si prezervativ pe deasupra. Sau sa inteleg ca ai mai multi parteneri sexuali si de aceea mai folosesti si ...

Cioburi de vise cu parfum de mere moarte.....

din 13 mar 2009 01:54 de ExoticDream

Cateodata o imagine ar spune infinit mai mult decat o furtuna de cuvinte.... Cateodata silabele raman mute, doar pe jumatate murmurate, incurcate in propria lor insuficienta, in timp ce o pensula potrivita sau un ochi de fotograf experimentat ar ...

Re: Re: salut din nou!

din 12 mar 2009 23:21 de roxanel

daca le iei corect, nu uiti nici o pastiluta nu ai cum sa ramai insarcinata. nu mai este nevoie de metode suplimentare de protectie. doar daca faci vreun tratament cu antibiotice sau alte pastile care reduce din efectul anticoncep atunci trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 12 mar 2009 22:29 de roxanel

deja treaba a devenit mult mai urata decat mi-am putut imagina. trebuie neaparat sa le spui parintilor. ei sunt parintii tai si sunt sigura ca te vor sustine. si sms-urile alea cu amenintarile pastreaza-le ca si dovezi... fa bine si du-te la politie ...

Re: Baieti, sunteti invidiosi pe negri pentru dota

din 12 mar 2009 18:02 de Listener

Cine ti-a zis asta? ai vreo dovada clara stintifica ? Cat de media penisurilor...parca ar sta sa se uite la fiecare in pantaloni,ca apoi sa zica o aproximare la dimensiunile penisului...in zona mea de pilda media este de 12 13 cm erectie medie ...

Re: da sau nhu?:-ss

din 12 mar 2009 15:37 de angela

Faptul ca el isi doreste, nu inseamna ca trebuie sa faci asta pentru el.Cu sexul nu e de gluma!Tu esti virgina si acest pas trebuie facut atunci cand tu te simti pregatita din toate punctele de vedere.Trebuie sa faci asta cu cineva care tine la ...

Re: salut din nou!

din 12 mar 2009 14:52 de pacpac

daca le iei in mod corect nu ai cum

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai bu

din 12 mar 2009 14:43 de pacpac

daca sti cand si cum sa le spui s-ar putea sa ai surprize:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna r

din 12 mar 2009 14:32 de UnicoolKara

Credeti-ma ca eu nu folosesc asemenea replici....ji nici nu aj vrea sa agatz pe cnv cu aceste replici...insa eram la un pahar de vb cu nijte amici ji ne-am pus intrebarea asta...credeti-ma k jtiu k aceste replici nu merg in realitate ji ca pe moment ...

salut din nou!

din 12 mar 2009 12:19 de sidhe

ei bine,am revenit ...intr-adevar,nu a fost vb de nicio sarcina(acum imi pare si mie cam stupid dar atunci...)partea proasta e ca mi s-a descoperit un chist maricel la ovar si trebuie sa ma tratez cu anticonceptionale.iau yasmine si sunt sigure cam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat

din 12 mar 2009 07:25 de maria22

draga vad ca esti expert,uite povestea mea este in felul urmator..si daca poti sami raspunzi iti multumesc,deci intro zi eram in casa sotu nu era acasa locuiam cu un cuplu ,barbatul tot se uita pe mine si intro zi cand sotu meu nu era acasa mia ...

Da.. deci sunt un ciudat..

din 12 mar 2009 00:58 de Firefox

Da.. deci sunt un ciudat..-dar recunoasteti.. sunt un ciudat simpatic nu? Din lipsa de ocupatie si/sau atentie am sa tin un mic "jurnal deschis".. ironic nu? din cate stiu e nu exista jurnal 'personal" deschis..:` Deci.. cum nu am timp ...

Re: Re: ............

din 11 mar 2009 21:09 de Firefox

dap ai dreptate:rolleyes:.. dar nu prea auzi fetele vorbin despre sex/masturbare:`..

Re: ............

din 11 mar 2009 21:05 de baby

nu pt toti e asa. la fel cum sunt fete obsedate de sex....sunt si baieti. nu trebuie sa generalizam. :,:-*:-*

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 11 mar 2009 13:35 de Letitia

Buna!Luna asta am aflat ca sunt si eu insarcinata!Initial, cand banuiam ca sunt insarcinata ma gandeam sa pastrez sarcina....si-mi faceam tot felul de planuri insa knd am facut testele nu am stat prea mult pe ganduri si am optat pentru avort.Dar ...

din 11 mar 2009 13:34 de Letitia

Buna!Luna asta am aflat ca sunt si eu insarcinata!Initial, cand banuiam ca sunt insarcinata ma gandeam sa pastrez sarcina....si-mi faceam tot felul de planuri insa knd am facut testele nu am stat prea mult pe ganduri si am optat pentru avort.Dar ...

din 11 mar 2009 13:32 de Letitia

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu sau fara pr

din 11 mar 2009 08:52 de pacpac

aoloooo nici chiar asa dar pe aproape ;)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu sau fara prelud

din 11 mar 2009 03:09 de ExoticDream

Pai ce, scuipinolul nu este produs natural? Imi imaginez partida aia de sex obisnuit: "Draga, hai sa facem si noi un sex, ca este fara zece si la fix intra stirile.", "Bine, iubitule, dar sa nu depasim 5-7 minute ca am pus supa pe foc." "Nici o ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 447 din 1098
«   1 ... 444   445   446   447   448   449   450 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare